Prvňáčci 2015 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9307
8.7.15 15:36

Nase deti maji postavicky na obleceni ruzne. Veci vesmes dostavame. Jako ze bych ale vylozene „jela“ v hello kitty nebo tak tak to urcite ne.. Kamaradka ta ma malou a ta ji ma totalne vsude. Tak to my ne-é.

Jinak nas ma 133cm a 34cm. On je vysoky po tatovi :) kdyz se narodil mel 3975gr a 54cm a celkove mohutny :) taky dostat ho ven byl fakt porod :D :D

Jinak bourka tady byla velka v noci. A festovni. Vitr ze jsem malem letela chytat kone :lol: Ale pocasko chvalim.. Konecne se da dychat :think:

Jsem si dneska do tel. vyfotila co maji mit :) tak to dam i vam sem, urco to je vsude tak nejak stejne :) na ten telocvik me napadlo. Mam tady takovou soupravu teplaky a bunda takova sportovni tak asi to mu dam :)

Aha tak fotka je obracene. Tak nic :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
8.7.15 15:54

@Pipet mě se to nějak začalonelíbit, když jsem třeba v tom viděla 40 letou obtloustlou pani.. Samozřejmě každý nech si nosí ch chce.. ale když jsem v otm viděla 4 leotu holčičku- Hello Kitty a pak tuto pani, tak prostě už ne… :mrgreen:
Ale samozřejmě to tak neřeším, ale učelově spíš kupuju klasické trička, jednobarevné a nebo s prouškama a nebo i s obrázkem, ale třeba malým ne přes celé břicho..
Ještě co mi vadí je velké logo přes celé tričko Adidas :mrgreen: to mě naočkovala kamarádka, protože pokaždé takto někdo prošel s kočárkem a dítě tričko a hned, no jo, ještě ten nápis mohl být větší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9307
8.7.15 15:59

Tak to me tak nejak nevadi co kdo nosi. Akorat mi mrzi ze mi vcera dosel balicek tricek od jedne pani ( 9ks za 350kc-kdyby mel nekdo zajem, pisnu info) a holky tam nadherne cerne tricko pod zadek… Jenze to je k leginam a to js nedam :( 164cm a 78kg :( leginky nosi stihle :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9877
8.7.15 16:01
@AvajBr píše:
Jee, dekuju :dance: Tam se muze prijit vyzkoušet tasku kdykoliv nebo se musi predem domluvit? Maji tam tu Okruzni totiz psanou jako sklad ne prodejnu. Ale maji vsechny značky, co mam v merku. :mrgreen: Takze by to bylo super!

Byli jsme zkoušet bez domluvy, odpoledne na to mají vyhrazené hodiny.
Osobní odběr v Brně

Brno - Lesná, Okružní 35

Pracovní doba: Po, čt, pa 8 - 15.45hod., út a st 8 - 17.30hod.

Zboží si můžete objednat buď v našem eshopu (je možné zvolit způsob přepravy „osobní odběr“ nebo si jej přijďte vybrat přímo k nám do výdejního skladu na Lesné. Pro tyto účely je vyhrazena doba: út a st 14 - 17.30 hod. Pokud máte již vytypované batohy o které budete mít zájem, doporučujeme si telefonicky nebo emailem zjistit jejich aktuální skladovou dostupnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
8.7.15 16:01

@Šema tak mě to taky nevadí.. fakt jsem neřešící typ.. jenom prostě ten typ oblečení kdyžsi dá starší dáma a pak malá holčička.. tak se mě to nějak.. jakože se do toho nasouká kde kdo… :mrgreen:

Příspěvek upraven 08.07.15 v 16:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9307
8.7.15 16:02

@Jahru je ahoj tebe jsem tady jeste nepotkala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26335
8.7.15 16:04

@Šema

proč by to muselo být k legínám? to je snad jedno, k čemu to oblečeš, ne? :think:

a k debatě o Hello Kitty a spol… jsem ráda, že kluci na ničem podobném neujíždí. Vlastně si ani nevybavuji, že by nějakou střelenou postavičku silně preferovali. Jasně, když jim dám vybrat mezi trikem s Pavoukem a bez Pavouka, sáhnou po Pavoukovi - ale nevyžadují ho. Ani dinosauři nebyli v kurzu.

Pravda, ten starší se teď „zamiloval“ do růžové, ale podezřívám ho, že mi to dělá naschvál, protože ví že já ji nesnáším :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9307
8.7.15 16:05

@kvaček si predstav TOTO v leginach :D ps: Kdyz dostane dcera do ruky telefon :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9307
8.7.15 16:06

@neumisa tak urcite ale lepsi nez dziny budou urcite leginy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26335
8.7.15 16:07
@Šema píše:
@neumisa tak urcite ale lepsi nez dziny budou urcite leginy

to nevím, pro mě je lepší cokoliv než legíny, ty bych na sebe nenatáhla ani pod hrozbou smrti :mrgreen: já bych preferovala džíny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9307
8.7.15 16:08

Tak holky, ktera si date?

Příspěvek upraven 08.07.15 v 16:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
8.7.15 16:08

@Šema já si naopak mylsím, že by ti leginy slušely. Já s ejich taky bála, protože jsem při těle, ale já jsem typ jablko.. a mámá i okolí mi říká, když si dám leginy a volnější tuniku- ne nějaký volný pytel, že mě to naopak zeštíhlý, ale musíš mít k leginám delší- přes zadek
Ne jak vidím tričko k pasu..

Příspěvek upraven 08.07.15 v 16:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26335
8.7.15 16:09
@Šema píše:
Tak holky, ktera si date?

co máš dobrého?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9307
8.7.15 16:11

@kvaček no tohle je prave takova delsi tunika :) a ted si me potesilaaa tak to koupiim :) akorat nevim kde :D nebo jsem je nenosila.

@neumisa foto dodano :D me se prave leginy libi.. Je to uz hooodne dlouho co jsem jedny mela a sem ram vzala ale pred 10kg :think:

Příspěvek upraven 08.07.15 v 16:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9877
8.7.15 16:12
@Šema píše:
@Jahru je ahoj tebe jsem tady jeste nepotkala :)

přispívala jsem včera odpo/večer ;)

A ad tašky - taky bych si vybrala jiné motivy, než děcka. Ale já to nosit nebudu, že :mrgreen: Další tašku jsem ochotna koupit nejdřív na začátku příštího roku, takže pokud se motiv omrzí, tak holt synátor rozbije prasátko ;)
A první zub si mlaďoch vytrhl v pondělí večer, cca 2 týdny po 6. narozeninách. Už se za ním klube trvalý. Další zuby asi zatím drží :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí