Prvňáčci 2015 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9307
7.7.15 13:40

@neumisa chudak mel brouka v hlave :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sao
1831
7.7.15 13:49

No venku nevydržím ani chviličku, fuj :poblion: Děcka tam jsou od brzkého rána, naštěstí naše zahrada poskytuje dostatek stínu, sem tam se jdou schladit do bazénu, no a hlavně se tam nenudí, doma by se zbláznili a já z nich taky. Já to vedro s tím břichem nedávám, ale děckám takovéhle počasí prý vyhovuje :D Od zítřka se má ochlazovat, tak se mi konečně uleví. Manžel tady má přes prázdniny ještě různé dělníky (buduje) a s ohledem na mě jim zajistil obědy v nedaleké jídelně, abych já v tom horku nemusela stát ještě u sporáku a vyvařovat pro x chlapů. Máme starej barák kde je o dost chladněji než venku, a přesto ze mě lije :? Takže vařím jen pro sebe a pro děti, to je pohoda :) Ale užívejme si léto, pak nás čeká celej podzim a zima a do toho školní povinnosti s dětmi a budeme ještě vzpomínat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9307
7.7.15 13:57

@sao nenavidim podzim :? To je manza hodnej :) ja vcera na tebe myslela. Vedle sousedka mela 1 termin a jeste je cela :) lita po zahrade jak drak.. To ja jsem. proti ni herka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sao
1831
7.7.15 14:06

@Šema Taky nemám ráda podzim, a zimu už vůbec ne - snad jen ty vánoce a lyžování :D To je sousedka dobrá, že lítá po zahradě, to já vyjdu jen v nejnutnějším případě, nemůžu se v tom horku ani hýbat, takže veškerou práci okolo zahrady a zvířat (máme ještě ovce, kozy, drůbež a tak) dělám brzo ráno a nebo až večer. Přes den bych zdechla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9307
7.7.15 14:32

@sao je taky mame ovce :) teda deda. My mame dva poniky :) taky ji obdivuju. Ja mam co delat netehu natiz z briskem. Ja jednoho mela porod v prosinci a v breznu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9877
7.7.15 17:09

Hlásím se do klubu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9877
7.7.15 17:36

Tašku bude mít mlaďoch tuto http://www.belmil.sk/…-racing.html
Kornout do školy neponese a kytku až na konci roku ;)
A ještě teď chodí do školy, prázdniny mu začínají až příští týden.
A chtěla jsem se zeptat, je něčí prvňáček taky takový prcek jako náš? Má cca 112 cm a 18 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39409
7.7.15 17:49

@Jahru hoj, vitej v klubu a hlasim podobneho drobka - v 6,5 letech celych 113cm a 15kg (oboji priblizne) :roll:
Taska dobra! Prodava se i v Cechach a je teda asi pro slabe drobky? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
7.7.15 17:52

U nás Kubík nevím přesně kolik měří, ale prosinci na 6 leté měl 108 cm.. řekla bych že vyrostl tak o 4 cm, takže taky tak nějak 112 cm, ale váží 18,5 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
7.7.15 17:55

Holky věděly jste… Včera s mi málem přitopil kluk, měl kruh a ten se mu sroloval na nohy, jak blbly a málem se mi utopil- hlava dolů nohy nahoru.. Vůbec mě to nenapadlo. 8o Jako děti jsme blby, a nic takového se nám nestalo.. Kluk plavat umí tak napůl, umí se potápět, ale toto by nedal ani plavec.. Pak mi švagrová říkala, že se takto málem utopil kluk od kamarádky, že si vzal na blbnutí kruh do moře a ten se mu sesunul na stehna a málem se utopil..
No už jsem chytřejší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9877
7.7.15 18:23
@AvajBr píše:
@Jahru hoj, vitej v klubu a hlasim podobneho drobka - v 6,5 letech celych 113cm a 15kg (oboji priblizne) :roll:
Taska dobra! Prodava se i v Cechach a je teda asi pro slabe drobky? :mrgreen:

Jj, kupovali jsme ji v Brně. A sedí hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9877
7.7.15 18:23
@kvaček píše:
Holky věděly jste… Včera s mi málem přitopil kluk, měl kruh a ten se mu sroloval na nohy, jak blbly a málem se mi utopil- hlava dolů nohy nahoru.. Vůbec mě to nenapadlo. 8o Jako děti jsme blby, a nic takového se nám nestalo.. Kluk plavat umí tak napůl, umí se potápět, ale toto by nedal ani plavec.. Pak mi švagrová říkala, že se takto málem utopil kluk od kamarádky, že si vzal na blbnutí kruh do moře a ten se mu sesunul na stehna a málem se utopil..
No už jsem chytřejší…

fujky, hlavně že to dobře dopadlo. Mně se to stalo jako malé, dodneška si to pamatuju, jak jsem se nemohla otočit zpátky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
7.7.15 18:24

@Jahru no mě ne, já zůstala hledět, co jako.. najednou kluk hlava dolů a kopal nohama a nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39409
7.7.15 18:32
@kvaček píše:
No už jsem chytřejší…

Ty jo :( Je v pořádku??? U nas teda kluci nosi odmala jen rukavky. Ty se jim jen tak nesmeknou. Segea dela v nemocnici na detske interne a bohuzel maji pres léto tezky pripady pritopenych deti celkem casto. Rikaji jim „plavacci“. A nejsou to uplne male deti a jsou to fakt okamziky :( Po jejich zkušenostech jsem klukum u vody furt v patach. Doufam, ze je malej ok!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
7.7.15 18:44

@AvajBr jo, je, ale fakt nebýt tam… kruh už nedám ani mladšímu.. Bude mít v říjnu dva, jenom rukávky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí