Prvňáčci 2015 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24798
8.7.15 08:33

@neumisa Tady taky bouřka, ale jen tak normální, žádné škody.

Chlapecká taška mě čeká za 4 roky, tak snad najdeme nějaou hezkou, jak vás čtu :think:

@laducha To jsou svaly! Já jsem hubená, chlap taky nic moc, děti jsou naše… Tak mají žížalí genetický základ :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sao
1831
8.7.15 08:34

Jo, a k těm mírám - v červnu měl 7 let a měří 122 cm a váží tuším 21 kilo. Mléčné zuby máme 2 venku - místo nich 2 nové, a třetí mléčňák se prý kýve :)

Jooo a počasí si musím pochválit! Přes noc krásná bouřka a pořádný deštík, hned se dýchá jinak. Já už jsem včera myslela že umřu, konečně to utrpení zkončilo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26335
8.7.15 08:50
@AvajBr píše:
@neumisa ty jo. Bourku zavidim. Aspon se ochladilo a procistil vzduch? Tady je fakt hrozne :poblion:

jo, vzduch se vyčistil, teď je tu nějakých 23 stupňů, ale už to zase leze nahoru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
8.7.15 11:18

Tak já půjdu holky proti proudu.. :mrgreen:
Já naopak jsme ráda, že jsou tmavé barvy.. Když vidím ty holčičky jak mají ty aktovky ze spodu zazviněné a celkově umouněné- třeba bílé atd.. chodím okolo školy, tak jsme učelově chtěla nějakou tmavou..ale taky jsme vybírali tak, aby to nebylojak na pohřeb.. KOmbinovali jsme tmavě šedou se žlutou..
U nás co jsme viděla v obchodě tašky, tak měli i ty abstraktvní, ale prodavačka říkala, že se vůbec neprodávají :mrgreen: proč asi no.. 99% procent chlapců prostě chtějí ty chlapecké ptákoviny.. Je jasné, že jako maminkám se to nelíbí…
Já jsem teda ráda, že si neujíždí na Spidermany a různé Ninja želvy, protože na ot jsem vyloženě alergická…
No a kdyby jsme měli holčičku, tak bych se bála Hello Kitty, protože pro je pro mě šílenost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39409
8.7.15 11:29
@kvaček píše:
Tak já půjdu holky proti proudu.. :mrgreen:
Já naopak jsme ráda, že jsou tmavé barvy..
Já jsem teda ráda, že si neujíždí na Spidermany a různé Ninja želvy, protože na ot jsem vyloženě alergická…
No a kdyby jsme měli holčičku, tak bych se bála Hello Kitty, protože pro je pro mě šílenost :mrgreen:

Jojp. Taky mi tmavší neva. Ale spis ta seda. Je plno hezkych tmavsich odstinu i zelene, nechapu proc cerna nebo cernomodra. Na vyse zminene jsem taky alergicka :mrgreen: Ale myslim, ze tohle muzou dost ovlivnit rodiče. Je v jejich rezii jaky obleceni koupi. Pokud od mala kupuji ty licencni veci a nadsene je popisuji, tak se dite necha lehko stahnout a ovlivnit. Prijde mi, ze je vetsinou zaliba matek nez damotnych deti v pocatku :roll: A ano, klučičí motivy se daji pochopit, ale taky muzou byt urcite navrzeny obrazky vkusneji a lip. Fakt mi to prijde hnusny :mrgreen: Ale nenadekam nic. Aktovku si doma sama nespichnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
8.7.15 11:32

@AvajBr :mrgreen: tak třeba u nás nemáme žádné oblečení s těma dvěma co jsem psala- jo jedno tričko darované s pavoukem, ale nemáme nic takového, ale co se týká aktovky to jsme měli jasno, že chceme, aby si kluk vybral sám.. Nechtěli jsme mu do toho kecat.. A jsem docela ráda, že si vybral takovou nenápadnou, žádné divočiny auta a nebo ty želvy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
8.7.15 11:38

Mě spíš vadí oblečení.. Jdu někde něco kupovat třeba tepláky a jediné mají modré, tmavo zelené.. černé.. Nebo cokoliv, bundu, klahoty.. pokaždémi vytáhne prodavačka hormadu modré.. jakoby jiná barva nebyla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39409
8.7.15 12:13

@kvaček s tim oblečením je to fakt. Ja uz si necgavam obcas sit na Fleru (trika, teplaky nebo kratase treba). Cenove je to jak HM zhruba.
Vyrobci nas tlaci tady do tech zaběhlých barevnych stereotypu. My muzem byt vdecne jeste za hnědou a zelenou. Ale u toho holčičiho. :nevim: Sice velkej vyber veci, ale jenom 5o odstinu ruzove nebo fialove. To je teprv hruza :mrgreen: Kamaradky dcera miluje oranžovou a opravdu maji problem ji vyhovět… a ty prisery doma taky vubec nemame. Nedavno me vydesilo povleceni se Spidermanem. To jsem si rikala, ze bych se toho az bala v noci… jsem rada, ze to ma nekdo stejny. :)
Syn si taky tasku vybere v podstate sam. Ale ze tri mnou vybranych :mrgreen: Ale zkouset pujdem, tak jsem zvedava, co by si tak jako vybral :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39409
8.7.15 12:18

Nas hodne omezi typ aktovky kvuli jeho vysce :(
ale prosim vas vubec to neberte nějak zle. Kazdy ma jiny vkus, nenavazim se do nikoho :kytka: Je to muj problem a dost me to i omezuje pri vyberu. Tady ta moje zaujatost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
8.7.15 12:26

@AvajBr neberu to osobně.. je totiš pravda, že já jsme moc aktovek neviděla. Kluk si vybral a mě se hned líbila.. Asi štěstí, že jsme se tak shodli.. Navíc spíš u nás je jakoby víc do světla jak do tmava..
Taky jsem teda teď přemýšlela, kdyby si vybral např. čistě černou s nějakým tmavomodrým autem.. jestli bych řekla jo :mrgreen:
ALe on si vybral takovu spíš pestrou- jak jsme psala středně šedá se žlutými motivy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
8.7.15 12:58

Tak zrovna Hello Kitty má Majda ráda, má pár triček - ale žádné jsem nekupovala nové.

Mi to neva :nevim: Ale „větší“ a dražší věci se snažím kupovat bez postaviček…

Já taky měla tričko s Kelly Family :mrgreen:

Větší potíž mám s klučičími motivy typu Transformers, Gormiti a víc si nevzpomenu :think: Syn je ještě malý, tak to neřeší, no uvidím, jak se to vyvine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65519
8.7.15 14:47

Tak náš Mates má rád čevenou…takže v ní taky často chodí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
834
8.7.15 15:00

Mě to nepřišlo tak strašné s těmi klučičími barvami. Máme takový příjemně středně/tmavě modrý s jasně zelenou a tyranosaurem - kluk je na dinosaury zatížený, takže nemohlo být jinak. Oba jsme s pokojení :lol:, já s barvou a on za tyranosaura. :mrgreen: Jak jsme u té logopedie.. mě trochu štvalo to jeho dinosaurovské období, že jsou to takové jalové znalosti, snůška dohadů a nic skutečného, ale pak jsem si řekla, že jako logopedické cvičení je to super - ono slova jako parasaurolophus, lyopleurodon a mnohá další jsou úžasné jazykolamy :mrgreen:
Jinak taky nejedem v žádných moderních postavičkách.. medvídek Pú, Helo Kity, Spiderman a mnoho dalších..já na to taky nejsem. Medvídka Pú úplně bytostně nesnáším- takovej s prominutím blbeček. ;) Ale minule jsem hlídala sousedovic kluka a ten do mě valil jeden film a postavy z něho za druhým a strašlivě se divil, že to neznám ani já, ani Honzík.. No tak jsem pak přemýšlela, jestli není chudák za totálního mimoně mezi vrstevníky když tyhle filmy nezná a nemastí hry na PC :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9307
8.7.15 15:17

Ahooooj :)

Tak umime vazat tkanickyyy :) trvalo mu to asi pul hodky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9307
8.7.15 15:32

@kvaček ty brdo :( me se stalo ze se mi kluk otocil v takovem to kruhu pro miminka :‚( to byl mazec :‘(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí