Prvňáček 2016/2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
425
30.1.17 10:59

@tezi Tak my máme doma taky spoustu knížek, ale bohužel u nás jede i Minecraft. Ale syn mě překvapil, protože sám od sebe začal chodit do školní knihovny. Takže každý měsíc přinese minimálně jednu knížku. Fakt mi udělal radost, já čtu hodně, ale manžel vůbec. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58843
30.1.17 11:07

@dadulam tak to je super, že malý sám od sebe čte.
U nás manžel tvrdí, že moc rád a hodně čte, ale s knížkou jsem ho neviděla už pěkně dlouho. A hlavně mě úplně fascinuje, když je přes týden pryč a on si s sebou nevezme ani jednu knížku a času by měl spoustu a hlavně klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
30.1.17 11:25

@tezi Já to taky nechápu, že si přečte maximálně noviny. Já bych bez knížek nemohla být. I když kolikrát si řeknu, že si budu číst a pak na to ani nedojde. Prostě padnu a spím. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
30.1.17 13:47

Děti jdou až koncem března začátkem dubna..tatko :mavam:. Vše potřebné se dozví prvnáček až první dny ve škole. Každá škola požaduje jiné pomůcky k zakoupení od rodičů. Tedy bych s tím až tak nespěchala :think:..možná bych se v první řadě zaměřila na školní aktovku (né batoh :roll: )do první třídy a zbytečně dítě nestresovala otázkama typu „tak co, jak se těšíš“ nebo „jéé, bud rad/a, že chodíš ještě do školky, nemáš aspon žádné starosti“ :pocitac:… A rozhodně bych jako ostatní rodiče nepřihlašovala dítě do víc aktivních kroužků. Je to pro dítě velká zátěž ta první třída a dle mého názoru, pokud dítě neumí pořádně svůj mateřský jazyk, rozhodně bych jej nezatěžovala jak je v dnešní době IN dát dítě do angličtiny popř. jiného jazyka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
30.1.17 14:00

@avna nějak jsem mimo mísu. Nespletla sis do jaké diskuze chceš psát?
Jinak s tebou souhlasím. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
30.1.17 16:27

Taky mame spoustu knizek nas uz si cte sam.tak momentalne jede v ctyrlistkach v knizkach ne v casopisech a pujcuje si je v knihovne.za vysvedceni dostane lichozrouty pral si je. jinak me se moc libilo co jsme mu drive cetli Honzikova cesta, spalicek pohadek, deti z bullerbynu a knizky, odopravnich znackach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
30.1.17 18:20
@dadulam píše:
@tezi Já to taky nechápu, že si přečte maximálně noviny. Já bych bez knížek nemohla být. I když kolikrát si řeknu, že si budu číst a pak na to ani nedojde. Prostě padnu a spím. :mrgreen:

Já taky bez knížek nemůžu být..Asi bych umřela.. :mrgreen: A co ráda čteš?
Já mám teď rozečtenou Dívku v ledu..Dobře se to čte..Jinak mám ráda Liane Moriarty(tu vyloženě doporučuji),Lars Keplera..Ale na čtení je teď málo času, škoda..Jinak bych četla od rána do večera..Jinak můj chlap nečte vůbec, nebaví ho to a vůbec se tím netají..

• Citovat
  • Upravit
9909
30.1.17 20:56

A nečetl jste někdo od Patrika Hartla Pražský erotikon? Chtěla bych si to koupit jestli to má cenu, recenze má dobré

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
30.1.17 21:25

@dadulam :lol: :lol: koukam, že jsem tady jak z ciziny turista :mrgreen: Původně jsem reagovala trošku jinde. Tak pardón damy :kytka:…zavřete oči odcházím :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
31.1.17 07:56

Já čtu různé knížky, mám ráda historické romány, ale ráda si přečtu i nějakou beletrii (když potřebuju úplně vypnout - naposled jsem četla knížku od Simony Monyové), na druhou stranu mě zajímají knížky ohledně teroristů, islámského státu, vojenských a civilních misí v cizině (to bude asi tím, že jsem z toho psala bakalářku a začalo mě to zajímat - člověk plno věcí vůbec nevěděl a z tisku se dozví hodně zkreslené informace). Ráda čtu také knihy o psychologii. Dokonce jsem četla knížku o Goebbelsovi - to bylo zase na popud filmu o Lídě Baarové - o té jsem si přečetla všechny dostupné knihy a pak mě zajímalo něco i o něm, ale musím se přiznat, že jsem jí úplně do konce nedočetla.
Takže to shrnu - mám docela široký záběr. :mavam:
P. S. Pokud mi můžete nějakou knihu doporučit, budu jedině ráda. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58843
31.1.17 17:48

Tak jak dopadlo první vysvědčení?
U nás moc krásně. Slovní hodnocení je naprosto skvělé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
31.1.17 17:59

U nás dopadlo výborně..Malý přinesl samé jedničky :D Máme šikovné děti:potlesk:

• Citovat
  • Upravit
437
31.1.17 22:00

Ahoj, u nás taky samé :) dokonce i z chování :mrgreen:

Byli jsme v cukrárně a koupila jsem dětské šáňo, spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
1.2.17 09:24

@Gigis Taky jsme měli šáňo :palec: Pěkně jsme to oslavili.. :potlesk:A teď nás čeká další půlrok..Snad to bude probíhat aspoň tak, jak doteď.. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
1.2.17 09:27
@petra79 píše:
A nečetl jste někdo od Patrika Hartla Pražský erotikon? Chtěla bych si to koupit jestli to má cenu, recenze má dobré

Ahoj, nečetla..Já vybírám knížky na databazeknih.cz,tak mrkni tam, jestli jsi to teda už neudělala ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

O Budulínkovi