Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
To je pěkné, my naopak nemohli dospat jak se syn těšil
nejdřív se mu ve školce nelíbila značka co mu přidělili, to bylo samé achjo já nechci být jabko
pak se ani nerozloučil a rovnou vběhnul do třídy, vyplaznul jazyk na obě učitelky a běžel si hrát
sem zvědavá co mi řeknou až si pro něj odpoledne půjdu, snad nebude dělat moc ostudu ![]()
Haha, to mě pobavilo
No aspoň jsi se vyspala, však máš na to nárok ![]()
U nás bylo spíš smutno - po roce jiná třída, jiné učitelky, holky jdou do předškoláků. I mně bylo smutno, v té minulé třídě byly učitelky opravdu úžasný, uvidíme, co nás čeká letos…
@Kriss Tina píše:
To je pěkné, my naopak nemohli dospat jak se syn těšilnejdřív se mu ve školce nelíbila značka co mu přidělili, to bylo samé achjo já nechci být jabko
pak se ani nerozloučil a rovnou vběhnul do třídy, vyplaznul jazyk na obě učitelky a běžel si hrát
sem zvědavá co mi řeknou až si pro něj odpoledne půjdu, snad nebude dělat moc ostudu
Tak mu řekni, že to není obyčejné jabko, ale otrávené jablko nebo domeček pro obrovského červa
, asi mu to přijde málo chlapské, tak to musíte trochu vyšperkovat.
Já jsem jak na trní, jak kluk školku zvládne. Při předávání paní učitelce se mě držel jako klíšťátko a měl slzičky na krajíčku. Připadala jsem si jak hydra, co odvrhuje své dítě. No, jsem taky citlivka.
@zrcadlo
to bych mohla, ono vedle kolega má myšku ta se mu líbila mnohem víc než nějaké jabko
já byla ráda, taky sem ve školce byla jablíčko, aspoň se mi to nebude plést ![]()
A jéjej, tak to jsi raději ani neměla jít spát, odvést malou do školky a pak si dáchnout. To je nemilé.
A i kdyby jsi šla trošku pozdě, to by byl problém? To už by vás nepustili? ![]()
Já jsem včera připravila všechno oblečení co máme vzít sebou a ve školce jsme zjistili, že jsem nevzala bačkůrky
no kluk šel v ponozkách a ja jela domů pro bačkůrky
![]()
Syn je po nemoci,takze pujde uz snad ve stredu…takze nejste jediny,kdo dnes mel jit a nesel ![]()
@chs.jasmin taky mě to napadlo jít později ale než by jsme se vypravili a došli tam bylo by devět a to už je moc pozdě.
Ještě je tam tento týden adaptacni program takže děti chodi na cca dvě hodiny tak už jsme se tam nehnali…
Můj synátor se rozhodl si prázdniny prodloužit.. chytl raději rýmu, kašle, smrká a řádí doma jak tornádo.. Dcerku celou noc budil, ale ta musela, ale taky nevyspalá..
Nás to čeká zítra. Vzhledem k tomu, ze to mame přes pole a uz dva dny leje, tak tam dorazime jak bahnaci
nebo se na to vykašlu a pojedeme ten kousek autem. Syn se hrozne těší a já si to vůbec neumím představit - dat ho tam a jít s mladším domů. Zrovna balím tašku s věcmi a začínám lehce panikarit. Ze zaspím nehrozí, kluci vstávají mezi patou a šestou ![]()
@Králičice u nás mam rýmu jak trám zatím jen já, takže ani neuslysim, co vychovatelka bude povídat ![]()
@Tichošlápek - ať je brzo lépe
Jinak já jsem zvědavá, jak si poradí ten mladší ![]()
@Mágovka píše:
Já jsem včera připravila všechno oblečení co máme vzít sebou a ve školce jsme zjistili, že jsem nevzala bačkůrkyno kluk šel v ponozkách a ja jela domů pro bačkůrky
![]()
tak malem to samy u nas. vse bylo nachystano a na backurky obou deti jsem si vzpomnela az pred odchodem ![]()
@Kriss Tina píše:
To je pěkné, my naopak nemohli dospat jak se syn těšilnejdřív se mu ve školce nelíbila značka co mu přidělili, to bylo samé achjo já nechci být jabko
sem zvědavá co mi řeknou až si pro něj odpoledne půjdu, snad nebude dělat moc ostudu
Mně moc vtipný to, že vyplázl jazyk na učitelky, nepřipadá.
Muj syn 2,5roku byl včera poprve ve školce, těšil se a byl naštvany že jsem pro nej prisla po obede, chtěl tam spát s dětma(už chodil do soukromych jesli pul roku pred skolkou) překvapeni pro mě bylo že měl venku na pisek obliknute pyzamove kalhoty
prostě už to nejsou jesle kde je 8děti na 2učitelky
.