Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Snažilka já taky doufám:)mám tam oblíbenou doktortku tak věřím, že to vědí, mají nejvyšší úspěšnost!!!
SNAD JO nejak mám ted pocit že tam budu chodit časněji nejak mě opouští optimismus že by první pokus vyšel dnes jsem 6 dbi po IUI takže šance ještě je ale…
Snažilka-a měříš teplotu???Nebo vyčkáváš no je to ještě brzy já testovala 12dpo vždy. Na první IUI jsem si dávala hodně velké naděje, pak to sláblo a teď na to 4.IUI tam jdu s tím, že to stejně nevyjde a je to jen poslední co pro to udělám, tak překvápko by to bylo samozřejmě hezký!
Kolik si měla folíků a jak velké jinak spermio máte v pořádku ne? Většinou když jsou dobrý spermie se to holkám povede.
@Jana2587 no on říkal že je to individuální že každá ženská to má v jiné fázi… já bez clostíku neměla ani ovulaci s clostíkem pak jo, ale stejně se nezadařilo ![]()
Jinak se právě nám co máme folíky krásné musí píchat pregnyl, aby na 100% ovulace proběhla tudíš aby praskl.Ale v caru mají plno jiných možností jak stimulovat ![]()
Jsi někde v caru? my jsme 26.9. byli poprvé na konzultaci a jsou tam oravdu profíci… chodím do Reprofitu v Brně ![]()
Snažilka no tak 3 je krásny taky sem je teď měla a jestli k tomu máte spermio dobrý šance je velká moc držím palce!
@Peťka111 jojo Péti, už máme práve za sebou 3 IUI. a před čtvrtou mám jít na tu laparku, teda když to bude v pořádku
jinak spermio máme v pořádku. je pravda, že nikdy jsem moc nezpozorovala ovu, bt neměřím ani testíky nedělám a když mi píchli pregnyl před IUI tak jsem veděla přesně podle bolestí že mám ovu
jo a jsme v Sanusu v Hradci. teďka se ti to rozběhne a bude se něco dít
tak jdeš teďka na utz na folíky jo?
@Jana2587 no semnou je to komplikovanější
přítel byl dvakrát na spermiogramu v Repromedě… poprvé 6.12.2011 to dopadlo jakš takš a podruhé 2.7.2012 a to dopadlo hodně špatně, ale to byl nemocnej… takže teď jde potřetí v tom caru kde jsme (Reprofitu) a jde teď v pátek, já už jsem na hormonálním profilu byla, takže v pátek nebo v pondělí se dozvíme verdikt co a jak!
Jo a vy máte za sebou 3IUI
tak hodně štěstí při té laparce… ať tě prošťouchnou a ať ti to hned vyjde ![]()
Jinak já měřím bazálku a i testuju ovulku, trošku přehld mám…
Jinak po Pregnylu jsem taky přesně věděla kdy mám ovulku, ta bolest byla strašná! teda v mém případě ![]()
A to doufám že se to už teď rozjede!!! uvidím jak dopadně přítel v pátek a pak to rozjedeme ![]()
@Jana2587 Jani a jak si spokojená s Hradeckým Sanusem? Já tam právě nechtěla, proto jezdíme až do Brna :-/ Chteli jsme původně do Arlety do Kostelce, můj brácha odtamtud mají dvě krásný děti, oboje na první pokus IVF + ICSI, jenomze tam zase neberou moji pojišťovnu :-/
Jinak holky, bylo by super, kdyby se nám každé max. do Vánoc zadařilo, měli bychom hezký dáreček pod stromeček a už si mohli předávat jenom ty příjemné zkušenosti z průběhu těhotenství
![]()
Jannie to jsem si přála hrozně moc dávat k vánocům pozitivní testíky případně fotky nebo jen oznámení…No ale realita mě trošku sekla na zem:). Musím se z toho vzpamatovat tohle třetí IUI co nevyšlo mě docela sebralo, tak teď jsem v tom stavu, že je mi jedno jestli to vyjde nebo ne mám hezkou vyhlídku tak na ní se budu těšit.