První IUI - listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14112
9.10.12 11:34

Snažilka já taky doufám:)mám tam oblíbenou doktortku tak věřím, že to vědí, mají nejvyšší úspěšnost!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
9.10.12 11:46

SNAD JO nejak mám ted pocit že tam budu chodit časněji nejak mě opouští optimismus že by první pokus vyšel dnes jsem 6 dbi po IUI takže šance ještě je ale…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
9.10.12 11:48

Snažilka-a měříš teplotu???Nebo vyčkáváš no je to ještě brzy já testovala 12dpo vždy. Na první IUI jsem si dávala hodně velké naděje, pak to sláblo a teď na to 4.IUI tam jdu s tím, že to stejně nevyjde a je to jen poslední co pro to udělám, tak překvápko by to bylo samozřejmě hezký!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
9.10.12 11:48

Kolik si měla folíků a jak velké jinak spermio máte v pořádku ne? Většinou když jsou dobrý spermie se to holkám povede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5038
9.10.12 11:51

@Jana2587 no on říkal že je to individuální že každá ženská to má v jiné fázi… já bez clostíku neměla ani ovulaci s clostíkem pak jo, ale stejně se nezadařilo :(
Jinak se právě nám co máme folíky krásné musí píchat pregnyl, aby na 100% ovulace proběhla tudíš aby praskl.Ale v caru mají plno jiných možností jak stimulovat ;)
Jsi někde v caru? my jsme 26.9. byli poprvé na konzultaci a jsou tam oravdu profíci… chodím do Reprofitu v Brně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
9.10.12 12:02
Měla jsem 3 folikuly a velikost sinepamatuji ale Dr. říkalže je to dobrý a manžel má spermio v pohodě
@MisTer píše:
Kolik si měla folíků a jak velké jinak spermio máte v pořádku ne? Většinou když jsou dobrý spermie se to holkám povede.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
9.10.12 12:03
Teplotu neměřím moc tomuani nerozumim a snažim se vydržet 14 dní po ale nevim jestli to zvládnu:-)
@MisTer píše:
Snažilka-a měříš teplotu???Nebo vyčkáváš no je to ještě brzy já testovala 12dpo vždy. Na první IUI jsem si dávala hodně velké naděje, pak to sláblo a teď na to 4.IUI tam jdu s tím, že to stejně nevyjde a je to jen poslední co pro to udělám, tak překvápko by to bylo samozřejmě hezký!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
9.10.12 12:21

Snažilka no tak 3 je krásny taky sem je teď měla a jestli k tomu máte spermio dobrý šance je velká moc držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
9.10.12 12:26

@Peťka111 jojo Péti, už máme práve za sebou 3 IUI. a před čtvrtou mám jít na tu laparku, teda když to bude v pořádku :think: jinak spermio máme v pořádku. je pravda, že nikdy jsem moc nezpozorovala ovu, bt neměřím ani testíky nedělám a když mi píchli pregnyl před IUI tak jsem veděla přesně podle bolestí že mám ovu :nevim: jo a jsme v Sanusu v Hradci. teďka se ti to rozběhne a bude se něco dít :palec: tak jdeš teďka na utz na folíky jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5038
9.10.12 12:45

@Jana2587 no semnou je to komplikovanější :lol: přítel byl dvakrát na spermiogramu v Repromedě… poprvé 6.12.2011 to dopadlo jakš takš a podruhé 2.7.2012 a to dopadlo hodně špatně, ale to byl nemocnej… takže teď jde potřetí v tom caru kde jsme (Reprofitu) a jde teď v pátek, já už jsem na hormonálním profilu byla, takže v pátek nebo v pondělí se dozvíme verdikt co a jak!

Jo a vy máte za sebou 3IUI 8o tak hodně štěstí při té laparce… ať tě prošťouchnou a ať ti to hned vyjde :D

Jinak já měřím bazálku a i testuju ovulku, trošku přehld mám…

Jinak po Pregnylu jsem taky přesně věděla kdy mám ovulku, ta bolest byla strašná! teda v mém případě :roll:
A to doufám že se to už teď rozjede!!! uvidím jak dopadně přítel v pátek a pak to rozjedeme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
9.10.12 12:49

Děkuji MisTer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
979
9.10.12 13:09

@Jana2587 Jani a jak si spokojená s Hradeckým Sanusem? Já tam právě nechtěla, proto jezdíme až do Brna :-/ Chteli jsme původně do Arlety do Kostelce, můj brácha odtamtud mají dvě krásný děti, oboje na první pokus IVF + ICSI, jenomze tam zase neberou moji pojišťovnu :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
979
9.10.12 13:10

Jinak holky, bylo by super, kdyby se nám každé max. do Vánoc zadařilo, měli bychom hezký dáreček pod stromeček a už si mohli předávat jenom ty příjemné zkušenosti z průběhu těhotenství :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
9.10.12 13:13

Jannie to jsem si přála hrozně moc dávat k vánocům pozitivní testíky případně fotky nebo jen oznámení…No ale realita mě trošku sekla na zem:). Musím se z toho vzpamatovat tohle třetí IUI co nevyšlo mě docela sebralo, tak teď jsem v tom stavu, že je mi jedno jestli to vyjde nebo ne mám hezkou vyhlídku tak na ní se budu těšit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
9.10.12 13:18

Jo taky by se mi líbilo takový dárek musíme doufat:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí