Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
No tak jsme se s věkem tedy pěkně sešly:). Jinak jsem taky chtěla mít barák ve 23letech což se povedlo, a do 25ti miminko-no pochybuju, že do března otěhotním aspoň:).
KOukni i na youtube je tam hodně videíale fakt na živo mě spousta kočárku zklamala, ale tenhle byl úžasnej a hlavně je lehkej!
Mě v Sanusu říkaj, jak jsem mladá, ale ono jestli to bude na delší dobu, tak radši začít dřív
my jsme byli poprvé na konzultaci v květnu ![]()
No to můžou řikat, o to je to víc alarmující že už jako mladý máme problém!!!
Prej nemoc dnešní doby
ale prostě se všechny jednou dočkáme
známá nemohla otěhotnět rok a z toho půl roku docházela na čínskou medicínu a je to tam. vůbec jsem o tom neslyšela
prej to jsou nějaký jehličky a zapíchávaj se do chodidel ![]()
Hokly já už taky koukala po kočárkách mě se líbil Adbor arte 3×3 a už jsem koukala i po postýlkách:-)
Holky já koukám naprosto po všem co se miminek týká
Jsme všechny stejný!:-)
@snažilka27 ten je taky hezkej, líbí se mi zeleno - černá kombinace ![]()
Teda na živo jsem ho ještě neviděla na toje čas ted me dr. straší že z IUi a IVF bývají dvojčata ale tede zrovna jezdit s tim velkým kočárem si neumim moc představit a hlavně se mi nevejde do výtahu:-)
Snažilka-IUI strašej ale jak vidíš nefunguje to ani na jedno. A IVF ovlivníš když si dáš jedno embryjko.
Hm to je asi fakt ale zas kdyz si das 2 embrya mas vetsi sanci ze se aspon jedno chyti ne? v tomhle ja se jeste moc bevyznam
@jannie88 ahojky, ja jsem na clostík reagovala málo - měla jsem jen jeden folikul, ale za to přiměřený… ale stejně se u nás IUI nekonalo, jelikož příteli nedopadl dobře spg… tak čekáme taky na listopad… a jaký jste měli spg?