První IUI - listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
979
10.10.12 10:50

@MisTer @Peťka111 No holky, mně ještě před laparkou nabízeli SONO HSG…vysetri ty pruchodnost bez narkozy pres ultrazvuk, napusti do tebe takovou tekutinu a kdyz protece vsude vejcovodama, tak jsou pruchodny a je to v poho…jenze kdyz jsem si pak precetla diskuze a zkusenosti ostatnich, tak na to bych zase nikdy nesla ja…kdyz to mate vse v naprostym poradku, tak to asi tolik neboli, ale jinak jak je sebemensi problem, tak to je bolest jako prase, kolikrat to pry nemuzou ani dodelat, protoze jim zenske omdlevaji a zrovna ta holcina, co se mnou lezela na pokoji, tak tam bolesti omdlela…znamena to, ze mate nejaky problem a stejne vas ta laparka pak nemine…Takze i kdyz jsem si myslela, ze jsem uplne OK, tak jsem to nechtela riskovat a bala jsem se strasne te bolesti, tak jsme zvolili laparku…ted uz vim, ze jsem udelala jedine dobre, kdyz vim, jakou spoust jsem tam mela, asi bych umrela bolesti, kdyby mi to delali a ta tekutina my ti srusty protrhla!!! :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3293
10.10.12 10:52

@Peťka111 já jsem byla na laparce v Reprofitu… úžasný přístup a neskutečný komfort… ale strach chapu… je normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
979
10.10.12 10:52

@Peťka111 Jojo, právě tento Obilňák je státní…Já jsem se taky rozhodovala mezi ostatníma v Brně, ale tady by to mělo být prý trochu levnější i když názory některých se taky odlišují, uvidíme…Každopádně ani za IUI neplatíme ani korunu…vše jde na pojišťovnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3293
10.10.12 10:54

@jannie88 tak to masakr… to jsem se ani nikde nedočetla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
979
10.10.12 10:56

@Eveny Tak si zkus zadat SONO HSG…nekoho to pry neboli, ale ja mam v okoli same pripady, kdy to byla nesnesitelna bolest… :zed: A taky mi to nejdriv doktorka nabizela a rikala mi jen, ze to NENI MOC PRIJEMNY :lol: Samozrejme, ze mi nechtela rict hned, ze to je bolest jako prase :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5038

@jannie88 … mě řekl předběžně v caru že SONO HSG v mém případě nedoporučuje jelikož jsem měla problémy s tím slepákem a předpokládá že by tam mohli být srůsty.. že by mě dal hned na tu laparku, ale že se počká jak dopadne spermiogram, takže už aby byl pááátek!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3293

@jannie88 taky bysme nic neplatili… IUI je na pojišŤovnu jen tam byl poplatek 1500 za nějaké sono… ale to jsme neplatili nebo jsme jeli domů :(

Příspěvek upraven 10.10.12 v 10:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
10.10.12 10:57

Jannie o tom sem taky slyšela, že nic moc:) schválně vám pak řeknu co mi v Caru řekli se na to zeptám!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5038
10.10.12 10:58

@Eveny a platila jsi něco v Reprofitu za tu laparku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3293
10.10.12 10:59

@Peťka111 neplatila jsem nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5038
10.10.12 11:00

@Eveny aháá… no tak jsem asi špatně poslouchala :roll: díky, to jsi mě potěšila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
979
10.10.12 11:04

@Eveny @Peťka111 @MisTer Mně třeba doporučila doktorka před tou laparkou a hysteroskopii, ze si muzu koupit jeden gel, kterej bohuzel neplati pojistovna a ani mi nemuze rict, jestli ho budu potrebovat, protoze je dobre ho pouzit, pokud Ti delaji nejaky zakrok a ne kdyz je vse v poradku…pokud je vse v poradku a ma ho clovek koupenej, tak rikala, ze ho tam dava na delohu alespon proto, ze vytvori lepkave prostredi a embryjka se lepe uchycuji…jinak by mel slouzit k tomu, ze se rany lepe hoji a dost to znecitlivy, takze po operaci nejsou takove bolesti…Ten gel se jmenuje HYALOBARIER gel a stojí 10ml 3200,–kč!!! Když nám to řekla, tak manžela málem odvezli :-D, ale nakonec mi ho koupil, ted jsem rada, ze jsem ho mela, kdyz me museli delat tolik veci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3293
10.10.12 11:07

@Peťka111 ty tam máš něco platit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5038
10.10.12 11:07

@jannie88 ty bláho tolik peněz :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5038
10.10.12 11:09

@Eveny ne neříkal mi že bych měla něco platit, ale pochopila jsem ho jako že bych šla někam jinam do nemocnice na ten zákrok :think: no musím to s ním pak ještě jednou probat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí