Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
No, na druhou stranu bych řekla, že přece my snažilky jsme asi tak trochu už špološílené ![]()
@jannie88 počkej,ono to vyjde hnedka a budeš koukat kolik toho už máš
![]()
@Jana2587 Já už se k tomu zdárně blížím!!
No bylo by to super, musíme všichni doufat, že změníme po Vánocích diskuzi na povídání o těhulkách ![]()
@jannie88 to teda
jednou se prostě musíme dočkat všechny. to by bylo aby nebylo ![]()
Taky se hlásím taky blbnu:), ale dneska sem si řekla že pro sebe něco udělám a akždý den budu cvičit dle rad holek tady z emimina byl to záhul ale pomohlo mi to!
@MisTer A to je nejaka diskuze, nebo kde si nasla ty rady??
Taky chci, ale myslim, ze jeste tak brzo po laparce nebudu moct ![]()
@MisTer to já si říkám pořád. chtěla bych aspoň tu Mojžíšovou. ale dneska jsem šla pěšky přes vesnici, tak aspoň tak ![]()
Já totiž po clostíku a utroši za půl roku přibrala 8kg a potřebuju to dát zase dolu koncem října vysazuju tak si chci už teď to tělo trošku nastartovat!
@Jana2587 Haha, aspon neco Jani
Já tento tyden vůbec nic nedelam, joo vlastne vcera jsem byla se svagrovou chvili na houbach, takze prochazka, ale to se taky pocita!! ¨:-D
@MisTer Ani me nestras, ze jsi po clostíku tolik pribrala??? :-/
Jannie ty jsi po operaci ještě abys něco dělala:)
jani to víš že jo vše se počítá:)
Nooo bohužel tolik šlo to pomalounku až sem se nevešla do kalhot. Jsou to hormony nooo a beru obojí 3× denně clostík 5dní a utroš 14dní takže 19dní z 30ti do sebe něco láduju a i když sem se nažila omezit jídlo stejně jsem to neovlivnila navíc se mi o obou chtělo hrozně spát a večer jsem byla už unavená jak kdybych štípala dříví:). Takže jít si zaběhat nebo tak to pro mě byla noční můra.