První IUI - listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1662
9.10.12 11:00

@MisTer no to teda, kam to chodíš :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
9.10.12 11:03

Ježiš tak tam to maj nějaký úplně otočený ne :think: teď to prostě musí vyjít :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
979
9.10.12 11:03

To je teda na nic holky s tema laparkama…ja si taky myslela, i doktorka si to myslela, ze bude vse ok, ale oni kdyz se do vas nepodivaji, tak fakt clovek nikdy nevi…Zanety jsem taky nemela, ovulace chodi ok, delaji se mi hezky foliky, na ultrazvuku vypadalo vse moc hezky…a pak kdyz me otevreli, hruza…endometrioza, srusty atd…nechci nikoho strasit, ale asi bych si tu laparku pred IVF vynutila…clovek za to da strasny penize a pak to treba kuli te endometrioze nevyjde :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
9.10.12 11:06

No zatím nikdo kdo tam chodí neříkal, že to dělali někomu předem taeda pokud už se jim něco nezdálo na utz. Já mám prý pravidelné cykly, dochází u mě k ovulaci tak prý je vše tak jak má být jen to spermio slabší, HP taky v pořádku!!!Asi máš ale pravdu teď asi ne ale před IVF se nechám vyšetřit. Bolí to ta laparka??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
9.10.12 11:08

@jannie88 toho já se právě bojim.no ale co no, musíme to vydržet :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5038
9.10.12 11:09

Díky za přijetí holky :hug:… aha takže to s tou laparoskopii a hysteroskopii nebude zase tak rychlý :think: u mě se dokor v caru zmínil že by mě na to poslal před IUI…
Holky a nemůžu prvně podstoupit jedno IUI bez laparoskopie a hysteroskopie? nevíte? že kdyby to nevyšlo tak pak bych na to šla…ale hned se mi nato teda moc nechce, mám z toho celkem strach :(

@MisTer hodně štěstí při 4.IUI

@jannie88 souhlasím s tebou že ty keci nemysli na to a ono se zadaří…

Mě až v caru zjistili PCO - syndrom polycystických vaječníků, takže jsme se s přítelem snažili přes rok zbytečně :roll: jelikož je malá pravděpodobnost že by se nám zadařilo… jsem strašně nasraná na svoji gynekoložku :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
979
9.10.12 11:10

Nevim no, byt Tebou, tak se taky necham pred IVF laparoskopicky vysetrit…protoze ja mam taky pravidelny cykly i HP v poradku :-(( A co mate slabsiho na spermiogramu? My mame trochu horsi morfologii… Jinak Laparky se vůbec neboj! Je to v pohode, normalne ta operace pry trva cca 30 minut, mne teda operovali 2 hodiny, ale to diky tem nalezum co jsem tam mela a stejne jsem nemela nejake silene bolesti, bylo to fakt v pohode, nad moje ocekavani…vecer po operaci uz jsem se citila fakt dobre :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
9.10.12 11:12

Peťka ach joooo, koukám každá máme něco. Taky mi můj gynekolog nesedl tak jsem změnila, ale tohle je docela závažný když se rok snažíte téměř k ničemu. Snad to vyřeší a už to bude jen dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
979
9.10.12 11:12

@Peťka111 to věřím Peti, no urcite to jde mit nejdriv IUI a az pak laparku…je to vse o tom, jak si to dohodnes.. :-) Ja ale tu laparku ted vsem doporucuju, po tom, co jsem si myslela, ze jsem uplne ok a nebyl ani jeden priznak toho, ze by to tak nebylo a stejne kdyz me otevreli, tak tam byla pohroma :,( A navic to neni moc bolestivy! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
9.10.12 11:16

Jannie za týdenjdu na kontrolu tak se na to zeptám, co se s tím dá dělat. No máme množství jen 7mil a z toho 4mil aktivní. NO nějaká norma je prej celkově 15mil a pohyblivost aspoň 50%. Ale prej šance jsou jen asi dost malé si myslím. Nepomohli ani půl roku vitamíny nic…v březnu měl 16mil 8mil živých a pak ja když praští 3×za sebou jen 7mil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5038
9.10.12 11:21

No je to naprd holky :( já jsem sice brala 12 let v tahu antikoncepci, ale nikdy by mě nenapadlo že mi doktorka nezjistí PCO a v caru mi udělal doktor jeden ultrazvuk a bylo to jasný :roll: jsem brala Clostilbegyt 4 měsíce úplně zbytečně :pocitac: no ale každá máme něco to je fakt!

@jannie88 jak dlouho jsi byla po tom zákroku v nemocnici a pak doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
9.10.12 11:24

@Peťka111 já pco mám prej taky, ale nějak tomu nerozumím. já myslela, že to není zas takovej problém, asi jsem brzda :think: co to teda vlastně způsobuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5038
9.10.12 11:29

@Jana2587 no mě to vysvětlil doktor jako pro blbce :D že se mi tam sice udělá hodně malých vajíček ale žádnej nevyroste tak že by praskl sám… tím pádem jsem neměla ani ovulaci… no a i kdyby se mi tam udělal krásnej folík tak sám nepraskne :( takže tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
9.10.12 11:33
Ahaoj je taky chodim do Iscare teda tenhle mesic jsem tam byla poprve jinak slysela jsem že Iscare je dobry tak snad vi co delaji
@MisTer píše:
Jannie:) no že jo:) jim se to řekne, my máme trochu slabší spermio, jinak já se zdám být v pořádku. Clostík beru 1-1-1 už šestý cyklus a utrogestan 1-1-1 taky, noa stejně nic. Chdoím do Iscaru no a tam to prej dělají laparku atd až při neúspěšném IVF.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
9.10.12 11:33

@Peťka111 jo ahá, takže když mi nepíchnou před IUI injekci na prasknutí folíku, tak jsem bez ovu, no to je teda dobrý, já si celou dobu myslela, že folíky tam mám, tak o nic nejde :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí