Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@jannie88 no to by mě švihlo
já si stejně myslim, že doktoři sice pomůžou, ale taky nevěděj všechno. a já jim snad před laparkou řeknu, že maj zákaz mi cokoli špatnýho brát, prostě to tam všechno zůstane ![]()
Jannie ty jo fakt zajímavý a když člověk chce tak to nejde!!!Tak to jsem ráda, že nejsem sama já už mám vybráno:) lustrovala jsem to celej rok:).
To je hroznej mor co jak jsem třeba v tescu hned tam jdu akoukám sice se tím asi tejrám ale jen to podívání na ty věcičky mi udělá radost, ale vnitřně trápí no. Hele asi to k tomu patří je to přirozené.
@MisTer a jakej máš vybranej?
Ja Concord Fusion - hnědá nebo fialová kombinace ![]()
@Jana2587 @MisTer Holky, já už i něco koupila, v Tescu mají kolikrát akcičky, že takový krásný bodíčka stojej 40kč!!! No NEKUP TO!!
Pak to teda obvykle rozdám po známejch, protože mi přijde, že kolem mě rodí snad všichni kromě mě! ![]()
@jannie88 to teda, ještě to teď víc vnímáme viď. já teda nekupuju, ale vždycky se jdu podívat a musim si aspoň sáhnout ![]()
No tak já mám vybraný jané muum matrix:) stejný výrobce jako concord. A dá se pořídit za 13tis což není tak hrozné.
Téda tak nakouepné mám jen jedny džínové lacláčky co sem neodolala před rokem:).
@MisTer Jeeee tak ten chci takyy!!!
Moc se mi líbí a za přijatelnější cenu než Concord ![]()
Ach jo, už aby jsme nakupovali s břichem
a holky kolik vám je? mě je 25.
Jannie no že jo:) já se teda zamilovala a na živo je ještě krásnější:) navíc ten sporták fakt prostornej a vyhovuje mi že ta hluboká korba je zároveň autosedačka a polohovatelná a krásně se skládá žádný u sportáku sundat nástavbu složit podvozek pěkně vše v jednom. Já si moc přeju holčičku úplně jí vidím v tom fialkovém:).
Mě taky 25 v březnu 26 nám oběma teda jsme březen a květen:) a chceme taky jarňátko teď už vím, že to nejde ovlivnit:).
My jsme oba v létě a doufám že budeme mít taky letňátko
já chtěla vždycky první dítě do 25.
@MisTer @Jana2587 Je fakt krásnej ten kočárek, musím na něj někde mrknout na živo
Mně je holky 24! To je mazec, takový mladý baby jsme a takový problémy s otěhotněním máme…a pak že tohle je nejideálnější věk pro početí!
![]()