Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, jsem po první IVF a zítra budu vědět výsledek. První test jsem si dělala už 9 den po transferu a byl pozitivní, ale hned na druhý den jsem začala krvácet docela silně, bolest zad k neunesení i přesto, jsem si dělala test jak mi bylo doporučeno i při krvácení a test měl dvě čárky, ale ta druhá byla velmi slabá, ale byla. Myslíte, že je nějaká šance, že jsem těhotná?
Ahojky, to je těžké říct,jestli jsi těhotná, uvidíš jak dlouho budeš mít menstr. a potom si třeba zkus udělat test znovu. Bohužel ty testy nejsou vždy na 100% jisté. Já jsem měla menstr., ale o něco slabší než obvykle a za měsíc jsem jen špinila a doktorka mi zjistila, že jsem v 8tt. Takže je možné být těhotná a mít menstr., ale raději si nedělej moc velkou naději, aby jsi nebyla zklamaná. Uvidíš, jak ti dopadnou výsledky. Držím palce, ať ti to výjde.
Dnes jdu na kontrolu a budou i výsledky krve. Nedělám si moc naděje, i přesto jsem trochu zklamaná. O dítě se snažíme už přes 4 roky a eď máme zasebou velmi drahé IVF. Děkuji za podporu.
Ahojte kocky,
Chystala som sa na IVF v Gennet Praha, ale uz som tehotna. Doma mam 2 nepouzite neotvorene balicky gonal f 900pen a jeden otvoreny ale nepouzity balicek Menopuru na 10 pouziti. Od pondelka som na tyzden v Cechach ( inak zijem v Nemecku), ak by mala niektora zaujem rada ich predam. lieky sme kupovali ako samoplatci.
Pekny den.
Ahoj, ja sa chystám na 9. IVF a nemôžem zohnať lieky. Mala by som záujem. Aká je ich cena? Ďakujem!
Ahojky, ja zijem v Nemecku, tak ak neratam postovne, tak by som vsteko dokopy predala za 600eur…
Ahoj holky prosím o radu jdu na první ivf už si fotkám dvakrát denně Synarel a ode dneška si pícham merional mám ho mít trikrat denně ale časově nestíhám píchá mi to známá a doktor mi řekl že můžu klidně najednou pichnout vsechny tři dávky mate stim někdo nějaké zkušenosti? Dekuju moc Jarka ![]()
Ahoj holky, chci se zeptat jak je ti s prvnim ivf? Kolik stoji a co je potreba. Jsem po laparo a bylo mi sdeleno ze mam nepruchozi oba dva vejcovody. Takze jsem dostala doporuceni na ivf. Rada bych ziskala nejake info. Diky moc
@alen18 Ahoj, záleží kam pujdes a jaký léky ti doporučí. Taky kolik budeš mít vajíček a jestli si je nechas zmrazit. Pocitej mezi 12- 17 tis, to je obvyklá cena
@Pracovitá Iky za info, napsali me doporuceni do Brna. Nekde jsem i slysela ze pokud mam vice vajicek tak je muzu darovat a tim se cena nejak kompenzuje. A pojistovna neco hradi?
Jj, hradí. Ale netusim jak to je. My jsme platili asi 22 tis. Měla jsem Gonal a ten je dražší. A taky prodlouženou kultivaci.
Darovat už vajíčka? Víš, že to nemusí vůbec vyjít? Nic není 100%
@Pracovitá darovat vajicka, o tom jsem jen slysela, ze kdyz jich mas hodne muze se to tak udelat. Vim ze nic neni 100% a zatim si jen zjistuji informace. Tuto novinu ze jsem neplodna( nepruchozi vajecniky jsem se dozvedela pred dvema dny, kdy me delali laparo, s tim ze se jen podivaji jak to tam vypada. Takze ted jsem plna emoci a zvedavosti co dal…a tobe se ivf podarilo? A proto takove otazky? Proste jen hledam nekoho kdo by me trosku nakopl a zasvetil do situace.
@alen18 no, první vložení embrya se nebo chytlo. Pak jsem měla Ket, ale dala jsem si 2 embrya zavést. Jedno se chytlo, ale nevydržel až do konce. V 36tt nám umřel.
V září půjdu na další Ket. Mám ještě 2 mrazáčky a zase si necham zavést obě