První IVF

2
14.7.08 17:50

první IVF

Ahojky, jsem po první IVF a zítra budu vědět výsledek. První test jsem si dělala už 9 den po transferu a byl pozitivní, ale hned na druhý den jsem začala krvácet docela silně, bolest zad k neunesení i přesto, jsem si dělala test jak mi bylo doporučeno i při krvácení a test měl dvě čárky, ale ta druhá byla velmi slabá, ale byla. Myslíte, že je nějaká šance, že jsem těhotná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
390
14.7.08 20:06

Ahojky, to je těžké říct,jestli jsi těhotná, uvidíš jak dlouho budeš mít menstr. a potom si třeba zkus udělat test znovu. Bohužel ty testy nejsou vždy na 100% jisté. Já jsem měla menstr., ale o něco slabší než obvykle a za měsíc jsem jen špinila a doktorka mi zjistila, že jsem v 8tt. Takže je možné být těhotná a mít menstr., ale raději si nedělej moc velkou naději, aby jsi nebyla zklamaná. Uvidíš, jak ti dopadnou výsledky. Držím palce, ať ti to výjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
15.7.08 10:05

Dnes jdu na kontrolu a budou i výsledky krve. Nedělám si moc naděje, i přesto jsem trochu zklamaná. O dítě se snažíme už přes 4 roky a eď máme zasebou velmi drahé IVF. Děkuji za podporu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
19.7.12 14:45

Ahojte kocky,
Chystala som sa na IVF v Gennet Praha, ale uz som tehotna. Doma mam 2 nepouzite neotvorene balicky gonal f 900pen a jeden otvoreny ale nepouzity balicek Menopuru na 10 pouziti. Od pondelka som na tyzden v Cechach ( inak zijem v Nemecku), ak by mala niektora zaujem rada ich predam. lieky sme kupovali ako samoplatci.
Pekny den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.12 17:28

Ahoj, ja sa chystám na 9. IVF a nemôžem zohnať lieky. Mala by som záujem. Aká je ich cena? Ďakujem!

• Citovat
  • Upravit
6
30.7.12 20:23

Ahojky, ja zijem v Nemecku, tak ak neratam postovne, tak by som vsteko dokopy predala za 600eur…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.12 22:07

@lolitka25 aha, no to je pre mňa veľa :(. Tak ďakujem…

• Citovat
  • Upravit
1
4.6.16 10:47

Ivf

Ahoj holky prosím o radu jdu na první ivf už si fotkám dvakrát denně Synarel a ode dneška si pícham merional mám ho mít trikrat denně ale časově nestíhám píchá mi to známá a doktor mi řekl že můžu klidně najednou pichnout vsechny tři dávky mate stim někdo nějaké zkušenosti? Dekuju moc Jarka :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
17.8.16 11:08

ivf

Ahoj holky, chci se zeptat jak je ti s prvnim ivf? Kolik stoji a co je potreba. Jsem po laparo a bylo mi sdeleno ze mam nepruchozi oba dva vejcovody. Takze jsem dostala doporuceni na ivf. Rada bych ziskala nejake info. Diky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
17.8.16 11:13

@alen18 Ahoj, záleží kam pujdes a jaký léky ti doporučí. Taky kolik budeš mít vajíček a jestli si je nechas zmrazit. Pocitej mezi 12- 17 tis, to je obvyklá cena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
17.8.16 11:47

@Pracovitá Iky za info, napsali me doporuceni do Brna. Nekde jsem i slysela ze pokud mam vice vajicek tak je muzu darovat a tim se cena nejak kompenzuje. A pojistovna neco hradi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
17.8.16 14:08

Jj, hradí. Ale netusim jak to je. My jsme platili asi 22 tis. Měla jsem Gonal a ten je dražší. A taky prodlouženou kultivaci.
Darovat už vajíčka? Víš, že to nemusí vůbec vyjít? Nic není 100%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
17.8.16 20:19

@Pracovitá darovat vajicka, o tom jsem jen slysela, ze kdyz jich mas hodne muze se to tak udelat. Vim ze nic neni 100% a zatim si jen zjistuji informace. Tuto novinu ze jsem neplodna( nepruchozi vajecniky jsem se dozvedela pred dvema dny, kdy me delali laparo, s tim ze se jen podivaji jak to tam vypada. Takze ted jsem plna emoci a zvedavosti co dal…a tobe se ivf podarilo? A proto takove otazky? Proste jen hledam nekoho kdo by me trosku nakopl a zasvetil do situace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
17.8.16 21:03

@alen18 no, první vložení embrya se nebo chytlo. Pak jsem měla Ket, ale dala jsem si 2 embrya zavést. Jedno se chytlo, ale nevydržel až do konce. V 36tt nám umřel.
V září půjdu na další Ket. Mám ještě 2 mrazáčky a zase si necham zavést obě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
17.8.16 21:04

@alen18 první se nechytlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...