Kapičky lásky

Anonymni
2.7.08 21:52

Kapičky lásky

ahoj holky. Je možná otěhotnět z kapiček lásky nebo ne? Někde čtu že ne a někde že jo. Teď v pondělí jsem měla styk, vyvrcholení mimo, beru HA Yasminelle a MS jsem dostala 20.6. Tak jak to teda je? Mám se obávat těhotenství nebo ne?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9130
2.7.08 22:03

Ahoj,
ja tomu dotazu moc nerozumim a nechapu co resis, kdyz beres HA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
2.7.08 22:04

Proč myslíš, že bys otěhotněla, když bereš HA? Tedy pokud je to hormonální antikoncepce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.7.08 22:17

Kapičky lásky

Nevím, vychází mi zrovna na to pondělí plodné dny…tak se bojím. Myslíte, že se bojím zbytečně?

• Citovat
  • Upravit
9130
2.7.08 22:20

Ja kdyz jsem brala atikoncepci, tak jsem vubec nehlidala plodne a neplodne dny, od toho je to antikoncepce ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10459
2.7.08 22:36

pokud bereš antikoncepci, tak žádné plodné dny nemáš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
3.7.08 09:07

Proč praktikujete přerušovanou soulož, když bereš antikoncepci? Já byla na HA skoro 12 let a celý půvab toho je fakt, že se nemusíš starat o otěhotnění a můžete si to s partnerem užít jakkoliv, kdekoliv naplno.

Nejsem doktor, ale co vím, tak při HA nemáš ovulaci, takže nemůžeš ani otěhotnět. To, že jednou měsíčně krvácíš není opravdová menstruace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
3.7.08 14:19

Tohle tu bylo nedávno a byla to sranda....... že by zase??? Majka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
5.7.08 00:36

Taky mám pocit deja vu 8O

http://emimino.cz/modules.php?…

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.17 12:49

Prosim holky o radu

Dobry den, mam dulezitou, prosbu s pritelem jsme si trosku hrali, ale ke styku nedoslo, jsem jeste pana, ani k pritelove orgasmu, ale jen mu vyteklo trochu cire tekutiny pri vzruseni, ale jezdil mi s nim okolo ni a vztoupil na krajicek, je mozne otehotnet?? Antikoncepci neberu… dekuji za odpov.. aneta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.17 12:53
@Anetttaanettta píše:
Dobry den, mam dulezitou, prosbu s pritelem jsme si trosku hrali, ale ke styku nedoslo, jsem jeste pana, ani k pritelove orgasmu, ale jen mu vyteklo trochu cire tekutiny pri vzruseni, ale jezdil mi s nim okolo ni a vztoupil na krajicek, je mozne otehotnet?? Antikoncepci neberu… dekuji za odpov.. aneta
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
30.1.17 13:19

Ano, můžeš, i když je malá šance

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3274
30.1.17 14:00

To asi těžko. Jako nic není stopro, ale tak snad si zjistím okolnosti než začnu s hrátkama..při vydání občanky by měli dávat i příbalový leták k sexu :-D Každopádně dovedu si představit ten výraz doktora kdyby zjistil, že jsi těhotná panna :mrgreen:
Promiň už začínám být jako některé holky tady, ale nevím jestli se z takových dotazů mám smát nebo se plácnout do čela. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.21 21:39

Ahojte, chci se zeptat, jestli je možné otěhotnět z kapičky lásky, když beru pravidelně HA. S přítelem jsme měli naposledy pohl. styk před 11 dny. (Vyvrcholil mimo mě a neměli jsme kondom). Prášky neberu dlouhou dobu (cca od listopadu 2020), tak se chci zeptat, jestli by mi někdo dal radu. Popř. jestli jsi mám udělat těhotenský test?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex