Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
ja tomu dotazu moc nerozumim a nechapu co resis, kdyz beres HA.
Proč myslíš, že bys otěhotněla, když bereš HA? Tedy pokud je to hormonální antikoncepce.
Nevím, vychází mi zrovna na to pondělí plodné dny…tak se bojím. Myslíte, že se bojím zbytečně?
Ja kdyz jsem brala atikoncepci, tak jsem vubec nehlidala plodne a neplodne dny, od toho je to antikoncepce ne?
Proč praktikujete přerušovanou soulož, když bereš antikoncepci? Já byla na HA skoro 12 let a celý půvab toho je fakt, že se nemusíš starat o otěhotnění a můžete si to s partnerem užít jakkoliv, kdekoliv naplno.
Nejsem doktor, ale co vím, tak při HA nemáš ovulaci, takže nemůžeš ani otěhotnět. To, že jednou měsíčně krvácíš není opravdová menstruace.
Tohle tu bylo nedávno a byla to sranda....... že by zase??? Majka
Dobry den, mam dulezitou, prosbu s pritelem jsme si trosku hrali, ale ke styku nedoslo, jsem jeste pana, ani k pritelove orgasmu, ale jen mu vyteklo trochu cire tekutiny pri vzruseni, ale jezdil mi s nim okolo ni a vztoupil na krajicek, je mozne otehotnet?? Antikoncepci neberu… dekuji za odpov.. aneta
@Anetttaanettta píše:
Dobry den, mam dulezitou, prosbu s pritelem jsme si trosku hrali, ale ke styku nedoslo, jsem jeste pana, ani k pritelove orgasmu, ale jen mu vyteklo trochu cire tekutiny pri vzruseni, ale jezdil mi s nim okolo ni a vztoupil na krajicek, je mozne otehotnet?? Antikoncepci neberu… dekuji za odpov.. aneta
To asi těžko. Jako nic není stopro, ale tak snad si zjistím okolnosti než začnu s hrátkama..při vydání občanky by měli dávat i příbalový leták k sexu
Každopádně dovedu si představit ten výraz doktora kdyby zjistil, že jsi těhotná panna ![]()
Promiň už začínám být jako některé holky tady, ale nevím jestli se z takových dotazů mám smát nebo se plácnout do čela. ![]()
Ahojte, chci se zeptat, jestli je možné otěhotnět z kapičky lásky, když beru pravidelně HA. S přítelem jsme měli naposledy pohl. styk před 11 dny. (Vyvrcholil mimo mě a neměli jsme kondom). Prášky neberu dlouhou dobu (cca od listopadu 2020), tak se chci zeptat, jestli by mi někdo dal radu. Popř. jestli jsi mám udělat těhotenský test?
ahoj holky. Je možná otěhotnět z kapiček lásky nebo ne? Někde čtu že ne a někde že jo. Teď v pondělí jsem měla styk, vyvrcholení mimo, beru HA Yasminelle a MS jsem dostala 20.6. Tak jak to teda je? Mám se obávat těhotenství nebo ne?