Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všechny sanžilky. Moc Vás včechny zdravim a ráda bych se k vám přidala. Snažíme se 3 měsíce a právě probíhá MS
, tak se těším na další snažení ![]()
Ahoj Ráďo, tady je holek dost, myslím že když se dáš do nějakých diskusí (třeba snažilky jaro 2008 ) tak si určitě popovídáš
No vidíš mě taky probíhá MS už šestá co chceme mimi ale u nás to nebylo zas až takové snažení
uvidíme co bude
Ahoj, no ono u nás to snažení také nebylo 100%
Vlastně jen kolom ovu. Jen jsem si prostě myslela, že to zkusíme a bude
Ono už to nějak dopadne a 3 měsíce je ještě krátká doba…
Ahoj, já to v lednu zkusila jednou po naměření ovulace - vlastně jen jednou v měsíci a hned to bylo, jenže byl tak i brzo potrat. Teď se pokoušíme 2.měsíc - tj. 5. po potratu (vlastně dle doktora je to 1.měsíc, kdy můžeme) a tak jsem zvědavá.
Ahoj, to měmrzí. Vždycky jsem se těšila až přijde ta chvíle, kdy budeme chtít miminko a nikdy si nemyslela, že je to tak složité
Už jsem si řekla, že nebudu počítat ovu apod., ale nikdy mi to nedá. Četla jsem i o prstíkovou medotu, ale asi to u mě nefunguje.
Tak to já holky tušila, že to bude trvat.................
Vždycky když jsme se s manželem do něčeho pustili čekalo nás spousta překážek, také spousta mých kamarádek čekala rok i více na své vytoužene těhotenství.
Ne že by mi nebylo líto, že to nešlo brzy.................
ale po vysazení HA může trvat i 6 měsíců než se tělo srovná, takže to zatím neberu že to nejde..............
Já měřila BT dva cykly, ten druhý jen do ovu, pak už jsem to nechala být, většinou jsem si spočítala v kterém asi tak týdnu by ovu mohla být, ale nijak blíž, s manželem se tulíme podle chuti, nechci aby se z toho stala povinnost, ale poslední dva cykly byli kratší tak jsem zkusila ovu testy jestli ovu není dřív a opravdu byla....................
O prstíkové metodě jsem slyšela také, určitě není na škodu zkoušet různé metody, ale příroda si to stejně udělá po svém. Vybírá nejlepší z nejlepšího...............
Osmanko........... co se ti stalo mě mrzí, věřím že se brzy budeš radovat
Držím všem palce.................