Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holkz, měřila jsem si 3dny ovulaci - 2dny čárka rudla, 3.den byla slabá - nikdy nebyla stejná jako kontrolní. Můžu být bez ovulace? Jsem 3.MS po revizi. Je i tak možnost na otěhothění?
Pokud už čárka slábne, tak ovulace nejspíš proběhla už před tím prvním dnem, kdy jsi s tím testováním začala…Já jsem si dělala ovutesty po 3 měsíce a zároveň si měřila BT, takže jsem věděla přesně, kdy ovu proběhla. A právě ten 3. měsíc jsem měla ovulaci asi o 3 dny dříve než ty první 2 měsíce, takže čárka už jen slábla, i když tam byla…
Ahojky,
s haldinou hormonu LH který hledá právě ovulační test je to složitější, naroste totiž prudce a tak stačí rozdíl pár hodin a můžeš ty // stejné prošvihnout.........
Já se tu taky na to ptala použila jsme je poprvé, čárka sílila tak jsem nevěděla..... poradily mi zksuit test ještě jednou ten samý den a byly tam // stejné a to jsem jeden dělala asi ve dvě odpo a druhý mezi šestou sedmou večer.......... a druhý den dopoledne jsem zkusila test znovu a čárka už slábla..............
Anduli a tobě se ten třetí měsíc podařilo otěhotnět? ![]()
Asi to tak bude, no uvidíme - snad se mimčo už podaří. V práci mi rvou práce více a více, nejraději bych dala výpověď, ale nechci to riskovat - určitě otěhotnění nepůjde až do dne dání výpovědi.
Držím ti palce at ti to vyjde....... Kdo ví třeba jo
u každé je to jinak a přeju přežití té práce ve zdraví ![]()
Díky. Možná kdybych nepotratila stavím se k práci jinak - ale teď mne štve a mám jiný cíl.
To je pochopitelný, ale určitě to nakonec dobře dopadne........... ![]()