Clomhexal-neuskodi???

14
1.7.08 09:28

Clomhexal-neuskodi???

Ahoj holky,
chtela bych se s Vami poradit. V lednu tohoto roku jsem mela spontanni potrat v 7tt a od te doby se snazime o miminko. Zatim ale bezuspesne. Doktor mi na:,–(il od pristiho mesice Clomhexal 1tbl 2.-6.DC. Nevim to jiste, ale to je na stimulaci ovulace? Proc se ale ptam: vrta mi hlavou jedna vec, a to ta, ze v pripade jestlize mam normalne ovulaci, jestli tento lek mi nemuze nejak udelat paseku v mem menstruacnim cyklu. Merim take BT, podle ni vypada, ze ovulace probiha. Dekuji za pomoc. Tori

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3901
1.7.08 10:18

Tori Clomhexal v případě, že náš normální OVU svou, tak většinou způsobí to že se uvolní více vajíček…tzn. je větší šance k otěhotnění…ale zároveň i větší šance vicečetného těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
1.7.08 15:18

Ahoj Ajiku, dekuji za odpoved. To vicecetne tehotenstvi by mi vubec nevadilo :) , ale mam spise obavy z tech „umelych“ hormonu. Nez jsme se zacali snazit o miminko, tak jsem predtim asi 10let brala HA a potom, kdyz jsem vy:,–(ila, tak jsem mela hrozne nepravidelny cyklus. Asi po pul roce se to urovnalo a ja otehotnela, ale nedopadlo to dobre. Tak ted mam prave strach, abych si temi hormony zase nerozhodila cyklus. Tak stale vaham, zda do toho jit nebo ne. Mozna i vzhledem k memu veku (32) se doktor rozhodl to celkem brzo resit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3901
2.7.08 08:01

Strach bych z toho měla, já ho barala taky…sice bez úspěchu…ale cyklus jsem měla v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí