Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky jsem tu nová a mám takový problém, s přítelem se snažíme o mimi několik měsíců, moje menstruace je vždy naprosto pravidelná a ted jsem ji čekala v sobotu 28.6. ale do tedka pořád nic. Dělala jsem si testy ale všechny vyšly negativně, bolí mě bříško jako když to mám dostat, ale to už taky trvá týden a nic se neděje. Tak nevím co si o tom myslet.
Děkuji za rady
ahoj, pokud nechces cekat jeste treba tyden na test, ktery by ti potvrdil tehu, tak si zajdi na krev, na zjisteni hcg…vysledky byvaji jeste ten den…budes aspon vedet na cem jsi.....preju at je vysledek pozitivni ![]()
Ahojky tak jsem to ted dostala, jsem z toho moc smutná, už to vypadalo nadějně, zvlášt když se mi to vůbec nestava, že se to opozdí. Začala jsem doufat a ted mám pěknou depku. Ale děkuju za podporu
Tak to je mi líto, dobře to znám. Snad se vám to povede příští měsíc. Z vlastní zkušenosti radím se tím moc nezaobírat. Nám se to po 2 letech snažení nakonec povedlo na dovolené. Takže prázdniny ideální. Hodně štěstí a ozvy se. Hanka
Ahoj Kačátko, nic si s toho nedělej, ono to příjde samo. My jsme se taky delší dobu snažili a měla jsem pravidelnou menstr. a při snažení se mi to parkrát opozdilo, tak jsem si dělala naděje a nic, ale když už jsem v to ani nedoufala, tak se nám to povedlo a máme krásného kluka. Uvidíš, taky se to povede, hlavně nezoufej. Držím palečky. Zdar snažení.
ahoj holky tak od včerejška se dost věcí změnilo, dostala jsem to včera po opoždění, který mi bylo hodně divný, v noci jsem dostala strašné bolesti, nezabíraly ani silné Ibalginy, a měla jsem to strašně silné, velké kusy sliznice a hrozně tvrdé břicho, tak jsem ráno volala doktorce a ona mi řekla at hned přijdu. Udělala mi UV a testy na krev a řekla mi, že jsem těhotná byla ale v ranném stadiu těhotenství jsem samovolně potratila, prý se to neuchytlo. dala mi prášky, neschopenku a v pátek musím na kontrolu. Jsem z toho moc smutná.
ahoj kacatko, znám i to. Těšíš se a pak tohle
. Mě se to stalo po vysazení antikoncepce asi druhý měsíc. V půlce cyklu sem měla divné bolesti, tak jsem si udělala test a byly tam // tak sem si hned 2. den nabrala hcg, bylo asi 80. Ale za 2 dny MS. Ale intenzita byla naprosto normální. Nebýt toho testu, ani bych o tom nevěděla, jen bych myslela, že MS přišla dřív.
Tak se to snad podaří příště. Papkej vitamínky, a určitě to dobře dopadne.
Ahojky medokulicko, děkuji za podporu, snad to bude už jen lepší a lepší a taky se budu brzo radovat s těhu. Neznáš náhodou přípravky Gynex a Fytotonic a Vytotonic???
osobně jsem to nezkoušeela, Jsou to bylinné preparáty, podporující otěhotnění mimo jiné. Ale není vytotonic, ale vitatonic. Četla jsem na to docela pozitivní ohlasy. Někomu to pomohlo k miminku, na jiné to účinek nemělo. No asi podle toho, jaký je problém. Myslím, že bys to mohla vyzkušet, určitě ti to neublíží.
Napiš odkud si a tak, něco o sobě. Pa Hanka
děkuju, já jsem z Prahy, ale původně z moravy, je mi skoro 29 let a 17.7. se vdávám. jsme spolu 4 roky mimi si moc přejeme, snažíme se několik měsíců, piju kontryhel a jím vitamíny, přítel jí Zinek a E. Cyklus jsem měla naprosto pravidelný a skoro 3 roky neberu antikoncepci. Podle běžných vyšetření jako je prohlídka a cytologie jsem v pořádku. Před několika lety jsem se snažila o mimi s bývalým přítelem a taky to nešlo, nakonec jsme se rozešli. A napiš taky něco o sobě.
Pa Kačka
Držím palečky. Já otěhotněla hned na první pokus, ale taky tak rychle v 9.tt potratila. Teď se pokoušíme 2.měsíc a mám strach, že se to tak hned nepodaří. Tenkrát mi to připadalo jako zázrak. Nejhorší to to čekání do MS - bude, nebude … a pak znova.
no to máš pravdu, to čekání je strašné, škoda že to nejde bez něj, ale jsme silné holky tak to musíme vydržet a věřit že bude líp. Přeju at se brzo podaří!!!
Ahoj, tak já sem Vdaná 5 let - brali jsme se 18.7.03 - skoro stejně hihi.3 měsíce před svatbou jsem vy:,–(ila HAK a hned to těhu netěhu. Ale říkala jsem si, že asppň vím , že mimi mít můžeme a že to půjde určitě rychle. Bohužel. Na první jsme čekali 2 roky. Hrozný. Brala jsem vitamíny, cvičila, dělala hormonální profily, BT atd.atd. Když už jsem měla před laparoskopií, udělala jsem si pěknou dovču a bác ho. naštěstí už vše O.K. Takže radím hlavně být v pohodě.
Příspěvek upraven 29.03.12 v 21:44
Ahojky, já vím že radíš dobře ale nějak mi to nejde na to nemyslet, i když ted jsem naštvaná a už jsem si řekla že na to kašlu. S tou svatbou je to fakt dobrý, takže budeme slavit výročí hned po sobě ![]()
A ty máš ted děti??
No, dobře se radí, ale skutek utek. Prostě to neovlivníš. Ale teď budeš mít jiné starosti se svatbou a tak, tak třeba zrovna o svatební noci…?
Nebo ti to dr. teď nedoporučila? My máme už 2 prcky - když mrkneš na moje metříky: 1. Barča 3 roky a 2. Pepča 5 měsíců. Jsem si jistá, že moje dočasná neplodnost byla čistě psychickou záležitostí. Všechny výsledky v pořádku, manžel taky. Prostě sem to tak moc chtěla, že sem na to pořád musela myslet. Navíc v práci těhotněla jedna kolegyně za druhou, jen já pořád nic.
Domluvila sem se s doktorem, že když při příští kontrole nic, tak mě objedná na lapku. Tak sem se už k němu objednala, protože nic (u nás to je tak měsíc dopředu) a řekla jsem si, že trošku před tou operací zhubnu, začla jsem cvičit a počítat kalorie a těhotnění jsem vzdala. Měla jsem dlouhou dovču a byla v pohodě. A na kontrolu jsem šla už těhotná. Nemohla sem tomu uvěřit, protože doma sem se ten měsíc moc nezdržela, jezdila sem po návštěvách a manžílka trošku zanedbávala. S Pepčou už jsem to brala realističtěji, pokoušeli jsme se jen půl roku. Obě těhu bez problémů.
Tak ti přeju, aby to bylo brzo brzičko.
Příspěvek upraven 29.03.12 v 21:41