Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky chtěla jsem se zeptat jestli máte některá skušenosti s Clostylbegytem proverou a Pregnylem za jak dlouho se vám podařilo otěhotnět děkuji za odpovědi.Od včerejška se máme tulit s přítelem užívám všechny tyhle léky a včera mi píchli Pregnyl tak se tulíkujem,chtěla bych vědět za jak dlouho se podařilo otěhotnět s touhle léčbou děkuji moooc ![]()
Ahoj welu, tak my jsme měli kombinaci Provera + Clomhexal a zadařilo se nám po pěti měsících
Při dalších třech těhotenstvích už jsme žádné hormony nepotřebovali
Tak držím pěsti, ať se vám brzo zadaří. M.
Ahoj Welu.
Já jsem taky brala Proveru a Clostilbegyt. Byla jsem v lednu 2005 na pročištění vejdovoců laparoskopicky a pak jsem začala tyto léky brát. Otěhotněla jsem v prosinci 2005. Teď se pokoušíme o druhé miminko od ledna 2008 - zatím nic, tak doufám, že nebudu muset zase brát tyto léky, protože jsem po nich dost přibrala. Ale každá jsme jiná. Přeju hodně štěstí a brzo v bříšku malou berušku nebo broučka.
Moc díky za odpověd já jsem včera dostala injekci pregnyl a máme se tulinkovat že do 36 hod by se nám to mohla zadařit tak máme ještě hodinku do 22 hod dnes jsme se tulinkovali dvakrtát tak snad se zadařilo ![]()
Včera jsem byla na folykulometrii a měla jsem jedne na prasknutí byl prý výstavní a řekl mi Dr že vypadá že každou chvíli praskne tak nevím proč jsem musela dostat injelci Pregnylu když mi řekl že je krásný a na prasknutí .
welu - já beru clost. druhý měsíc a minulý jsem měla 12 DC na UTZ jenom jeden folík a to 19 mm.taky jsem vyfasovala hned pregnyl,ale vůbec mi po něm nepřišla OVU.nemám ji už skoro rok,po vysazení HA.tento měsíc mám zvýšené dávky,beru 3 denně,tak uvidím.ve čtvrtek jdu zase na další UTZ,tak jsem zvědavá…tak se hezky tulte,ať se to podaří.u nás snad tento cyklus taky…pa
ahoj, ja jsem brala clostilbegyt jeden mesic, po injekci pregnylu jsem zacla hend spinit- tak me to nastvalo a rekla sem si ze to jeste budem zkouset bez techto prasku (mela jsem hodne nepravidelnou mestruaci) a ejhle dva mesice na to jsem byla tehotna. Slysela jsem ze nejcasteji do tri mesicu po brani prasku se to pry povede. U me to asi opravdu pomohlo nastartovat ovulaci. Ted uz mam kluka, kteremu bude za ctrnact dni rok:-) preji at se zadari brzo!
AHojky a všem děkuji za zkušenosti já jsem zvědavá jak to ted dopadlo jestli se zadařilo nebo uvidíme za 14 dní jestli MS dorazí nebo ne. Snažili jsme se jak nám bylo doporučeno doktorem a zítra jedu s miláčkem na 14 dní do Francie moc bych chtěla abych tam měla // na testíku no ale zatím nic nepocituji chjo je to hrozné pak písnu jak jsem dopadla snažíme se s miláčkem od listopadu a ted mám za sebou 2 měsíce léčby clostylbegytem proverou a první injekce pregnylu a k tomu všemu ukázkový folykul a tomu pořád nerozumím co je to ten folykul
Příspěvek upraven 05.05.16 v 12:11
welu - folikul musí být patřičně velký,protože v něm je vajíčko.když dojde k OVU,tak folík praskne a vajíčko putuje svojí cestou do vaječníku,kde se zavrtá a když přijde MS tak se vyloučí,víš…snad jsem to popsala skoro dobře…ve francii si to užijte,úplně ti závidím.a snad ti testík ukáže //
Děkuji Míšo za vystvětlení tak nějak jsem si to v hlavě srovnala. Dnes jsem si koupila testík ale testovat bych měla 28. to by jsme měli být už doma a bude to 17 dní od injekce pregnylu tak jsem zvědavá a 28 by mi měla přít MS na tu jsem taky zvědavá. Pocituji nějaké tlaky v podbřišku a občas malé píchnutí tak nevím co to je ale nějak se tím nezaobírám myslím si že se to napoprvé určitě nepovede a raději s tím nepočítám než když bych měla být zklamaná tak to nechávám tak. A ty Míšo už mám mimčo písni něco o sobě pokud chceš pa pa jdu se pomalu balit vyjíždíme bud dnes v noci a nebo zítra dopoledne zatím pa pa
Příspěvek upraven 05.05.16 v 12:11
ahojte holky,, chtěla bych reagovat neb i já jsem začala se všemi těmito preparáty.....
Minulý cyklus jsem měla 1. 5 dní clomhexal, asi 14. den ínjekci pregnylu a pak od 16.-24. dne Proveru… Tak nějak jsem doufala, že to snad díky všem těm lékům vyjde, ale hold nevyšlo…
Tento měsíc jsme vynechali Pregnyl, protože manža má zlámaná žebra, tak by to bylo celkem zbytečné.
Další bych snad mohla dostat v srpnu - další cyklus…
Začínám mít trochu obavy, že ani přes všechnu možnou pomoc se nezadařilo…
jani - tak jsem to měla i já.jenom s tím,že 3-7 den cyklu Clostil., potom 12 den pregnyl a od 14 - 24 dne utrog.ale bohužel z toho taky nic nebylo.ani po pregnylu nebyla ovulka…tento měsíc mi zvýšili dávky,ale taky nebude nic,protože po UTZ mám cystu 5 cm.takže musím počkat do dalšího cyklu jestli zmizne,ale nevím nevím…tak držím palečky a všem tady brzké //
Ahoj Míšo jak je?Ja mám podle všeho dnes pěknou ovulaci.Bolest v podbřišku že si nemužu ani dosednout na židli.Ten clostík asi pomohl tak doufám že se něco konečně povede.A co ty dívám se že ted taky jen čekáš .Tak nám držím palce a dej pak vědět
ahoj Míšo,
tak to je mi líto. Já asi ovu mám, ale zatím mi to nebylo moc platné ![]()
Třeba když ti zvýší dávky tak se zadaří…
Killi - gratuluji k ovu
Tak ať se nám všem brzy zadaří a můžeme hlásit //
killi - tu ovulku ti fakt moc závidím…třeba se jí taky dočkám,ach jo…
jani - mám strach z toho,že po vyšších dávkách to bude ještě horší,ale zkusit to musím,co už…
tak všem honem //