První IVF v říjnu 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4.10.11 14:05

Já jezdím do Zlína a zatím dobrý, mi je 31, mám za sebou 3IUI, já jsem zdravá, manža má slabší spermio. Já píchám od zítra a už se děsím. Budu píchat 175j Puregonu, v pondělí jedu na utz co folíci. Největší hrůzu mám z toho jestli budou folíci plní. Při stimulaci na IUI jsem měla při 75j 5 folíků, tak uvidím, jsem netrpělivá :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3189
4.10.11 14:51

Ahoj,
já jsem sice také v předstihu,jsem již těhotná :mrgreen: HCG 2274…,ale ráda Vám poskytnu informace,pokud chcete.Ted 10.10 jdu na první těhu UTZ… :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
4.10.11 14:55
Monrei píše:
Ahoj,
já jsem sice také v předstihu,jsem již těhotná :mrgreen: HCG 2274…,ale ráda Vám poskytnu informace,pokud chcete.Ted 10.10 jdu na první těhu UTZ… :hug: :mavam:

Tak to gratuluju! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3189
4.10.11 14:57
veve.m píše:
Monrei píše:
Ahoj,
já jsem sice také v předstihu,jsem již těhotná :mrgreen: HCG 2274…,ale ráda Vám poskytnu informace,pokud chcete.Ted 10.10 jdu na první těhu UTZ… :hug: :mavam:
Tak to gratuluju! :dance:

Díky ale my jsme se už potkali na nějaké diskusi,né???Nebylo to IUI ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.10.11 15:00

super, to je nádhere!
Holky můžou se erotické večery při stimulce, nebo radši ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3189
4.10.11 15:10
pitrisek1703 píše:
super, to je nádhere!
Holky můžou se erotické večery při stimulce, nebo radši ne?

Ne neměla by jsi mít vůbec žádný styk ani orgasmus.....to ti může folikuly uvolnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
h84
182
4.10.11 15:27

dnes jsem 6 den po ET. jinak bylo 15 folíků,9 vajíček z toho 7 oplodněno, po prodloužené kultivaci 2 zavedené a dvě zamrzené, zbytek byl pozadu ve vývoji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
4.10.11 15:55

Monrei je to možné, já jsem byla všude možně, tak jsme se asi potkaly :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
4.10.11 16:27

ahoj, jsem tu dnes nova, protoze mi dnes doktor řekl, ze musim jit na ivf pro anovulacni cykly, v rijnu jdu poprve do car a tak me tam odeslal s touto diagnozou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
4.10.11 17:54

Monrei to je krásné, že jsi těhulka a strašně povzbuzující :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
h84
182
4.10.11 18:16

ppajo , to máme stejnou diagnozu, já byla poprvé v CAR před rokem, ale až tedy teprve tedka jsem podstoupila IVF, ono to holt trvá tak 4 měsíce (vč. laparky, imunologie, genetiky)než máš komplet vyšetření, a pak jsme zkoušeli 2× inseminaci,jenže pak byla příroda pořád proti mě, před IVF cysta, takže odklad, pak nepodařená stimulace , tak to stopli a musela jsem 3 měsíce čekat, a pak zase cysta a zase odklad tak proto až ted. Je to opravdu běh na dlouhou trat, náročný na psychiku, čas i peníze ale doufám že výsledek bude stát za to, přeju ti aby to u tebe probíhalo rychleji než u mě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.11 07:38
Monrei píše:
pitrisek1703 píše:
super, to je nádhere!
Ne neměla by jsi mít vůbec žádný styk ani orgasmus.....to ti může folikuly uvolnit.

už jsem to doma nahlásila a bylo zděšení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
5.10.11 11:07
pitrisek1703 píše:
Monrei píše:
pitrisek1703 píše:
super, to je nádhere!
už jsem to doma nahlásila a bylo zděšení :mrgreen:
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
h84
182
5.10.11 13:15

no a to neví, že chuť po odběru taky na sex moc nebude, protože mě osobně dost bolelo břicho a po ET až do testu taky nic, a jestli budou // tak ze začátku se to taky moc nedoporučuje, tak ho na to psychicky přprav :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
7.10.11 09:30

Holky mě furt vrtá hlavou jedna věc- co kdybych náhodou zázrakem tento cyklus otěhotněla přirozeně, tak nevadila by mimču ta injkce na stopnutí cyklu? :nevim: POdle utz jsem měla ovulaci, tak kdyby se náhodou podařilo… nebo jestli by to ta injekce zničila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí