Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Já jezdím do Zlína a zatím dobrý, mi je 31, mám za sebou 3IUI, já jsem zdravá, manža má slabší spermio. Já píchám od zítra a už se děsím. Budu píchat 175j Puregonu, v pondělí jedu na utz co folíci. Největší hrůzu mám z toho jestli budou folíci plní. Při stimulaci na IUI jsem měla při 75j 5 folíků, tak uvidím, jsem netrpělivá ![]()
Ahoj,
já jsem sice také v předstihu,jsem již těhotná
HCG 2274…,ale ráda Vám poskytnu informace,pokud chcete.Ted 10.10 jdu na první těhu UTZ…
![]()
Monrei píše:
Ahoj,
já jsem sice také v předstihu,jsem již těhotnáHCG 2274…,ale ráda Vám poskytnu informace,pokud chcete.Ted 10.10 jdu na první těhu UTZ…
![]()
Tak to gratuluju! ![]()
veve.m píše:Monrei píše:Tak to gratuluju!
Ahoj,
já jsem sice také v předstihu,jsem již těhotnáHCG 2274…,ale ráda Vám poskytnu informace,pokud chcete.Ted 10.10 jdu na první těhu UTZ…
![]()
Díky ale my jsme se už potkali na nějaké diskusi,né???Nebylo to IUI ?
super, to je nádhere!
Holky můžou se erotické večery při stimulce, nebo radši ne?
pitrisek1703 píše:
super, to je nádhere!
Ne neměla by jsi mít vůbec žádný styk ani orgasmus.....to ti může folikuly uvolnit.
dnes jsem 6 den po ET. jinak bylo 15 folíků,9 vajíček z toho 7 oplodněno, po prodloužené kultivaci 2 zavedené a dvě zamrzené, zbytek byl pozadu ve vývoji
Monrei je to možné, já jsem byla všude možně, tak jsme se asi potkaly ![]()
ahoj, jsem tu dnes nova, protoze mi dnes doktor řekl, ze musim jit na ivf pro anovulacni cykly, v rijnu jdu poprve do car a tak me tam odeslal s touto diagnozou
ppajo , to máme stejnou diagnozu, já byla poprvé v CAR před rokem, ale až tedy teprve tedka jsem podstoupila IVF, ono to holt trvá tak 4 měsíce (vč. laparky, imunologie, genetiky)než máš komplet vyšetření, a pak jsme zkoušeli 2× inseminaci,jenže pak byla příroda pořád proti mě, před IVF cysta, takže odklad, pak nepodařená stimulace , tak to stopli a musela jsem 3 měsíce čekat, a pak zase cysta a zase odklad tak proto až ted. Je to opravdu běh na dlouhou trat, náročný na psychiku, čas i peníze ale doufám že výsledek bude stát za to, přeju ti aby to u tebe probíhalo rychleji než u mě…
Monrei píše:pitrisek1703 píše:Ne neměla by jsi mít vůbec žádný styk ani orgasmus.....to ti může folikuly uvolnit.
super, to je nádhere!
už jsem to doma nahlásila a bylo zděšení ![]()
pitrisek1703 píše:Monrei píše:už jsem to doma nahlásila a bylo zděšenípitrisek1703 píše:Ne neměla by jsi mít vůbec žádný styk ani orgasmus.....to ti může folikuly uvolnit.
super, to je nádhere!
no a to neví, že chuť po odběru taky na sex moc nebude, protože mě osobně dost bolelo břicho a po ET až do testu taky nic, a jestli budou // tak ze začátku se to taky moc nedoporučuje, tak ho na to psychicky přprav ![]()
Holky mě furt vrtá hlavou jedna věc- co kdybych náhodou zázrakem tento cyklus otěhotněla přirozeně, tak nevadila by mimču ta injkce na stopnutí cyklu?
POdle utz jsem měla ovulaci, tak kdyby se náhodou podařilo… nebo jestli by to ta injekce zničila ![]()