Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Já vím, moje mamka měla MS do 5 měsíce, ale já si to nepřipouštím, když jsem viděla ty proudy krve ![]()
Sisi137 píše:
Já vím, moje mamka měla MS do 5 měsíce, ale já si to nepřipouštím, když jsem viděla ty proudy krve
holky tak je to v háji, všechno chcípe, už nám zbývá jedno jediný embryjko, zítra bych měla jít na zavedení-pokud přežije…
veve.m píše:
holky tak je to v háji, všechno chcípe, už nám zbývá jedno jediný embryjko, zítra bych měla jít na zavedení-pokud přežije…
Ahoj Veve,hledala jsem tě.
Tak to je v pr..,ale to jedno snad vydrží,musíš věřit je že to přesně ten bojovník co se u tebe uhnízdí.Držím ti všechny palce co mám.
![]()
Hanny78 píše:veve.m píše:Ahoj Veve,hledala jsem tě.
Tak to je v pr..,ale to jedno snad vydrží,musíš věřit je že to přesně ten bojovník co se u tebe uhnízdí.Držím ti všechny palce co mám.![]()
![]()
![]()
Hanny děkuju moc, celý den tu řvu… to není dobře pro to tělo já vím, ale prostě tomu nevěřím, mám z toho pocit, že mi ho tam honem už chtějí dát aby zemřelo až ve mně a ne venku…do Hradce už nikdy nepůjdu, už jim nevěřím
Veve zlatíčko neplaš,oni ti ho tam chtějí dát, protože mu u teba bude líp.Musíš věřit,já vím že se mi to kecá,ještě jsem ani nezačala stimulovat.Ale nebreč nebreč,třeba to tak mělo být.A ten jeden bojovníček to zvládne. ![]()
Veve nevzdávej to ještě, bude to bojovníček a vybojuje si to až k tobě. Držím pěsti ![]()
veve.m píše:
ahoj, do zítra neplaš, co má stát se stane a určo to dopadne dobře
, já měla 18 a umřely všechny, ET mi zrušili ![]()
ahooj tak máme snad dušíka, ale počkám až co krev ve středu