První IVF v říjnu 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19886
7.10.11 09:33

h84: už se blíží testování viď? :palec: Držím palečky i na nohou :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
7.10.11 09:33

veve.m když ti dávali tu injekci tak jsi těhotná nebyla, ta injekce ti zastaví funkci vaječníků, tudíš otěhotnět nemůžeš. Tak si to aspoň myslím já. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
7.10.11 09:35
Sisi137 píše:
veve.m když ti dávali tu injekci tak jsi těhotná nebyla, ta injekce ti zastaví funkci vaječníků, tudíš otěhotnět nemůžeš. Tak si to aspoň myslím já. :think:

no ale já už měla po ovulaci, tak to by se to vajíčko nemohlo tudíž ani uhnízdit? Asi ne…to mě jen tak napadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
7.10.11 09:39

ty já nevim :-( ale oni to doktoři mají určitě pošéfované,nebála bych se toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
7.10.11 09:50
Sisi137 píše:
ty já nevim :-( ale oni to doktoři mají určitě pošéfované,nebála bych se toho.

jj asi jo díky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
h84
182
7.10.11 10:37

ahoj no testovat bych měla až ve středu 14den, a asi nebudu mít odvahu dělat ten test dřív, dneska mě napadlo zkusit ho ale při představě že tam nic nebude, radši si nebudu kazit vikend… ale nervy začínají pracovatt :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
7.10.11 10:57
h84 píše:
ahoj no testovat bych měla až ve středu 14den, a asi nebudu mít odvahu dělat ten test dřív, dneska mě napadlo zkusit ho ale při představě že tam nic nebude, radši si nebudu kazit vikend… ale nervy začínají pracovatt :-?

to jsi dobrá, já bych to asi nevydržela. Já myslím, že po ET je to vidět třeba už i 10.den, ale je pravda, že se pak člověk začne bát zklamání…
neboj to vyjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
10.10.11 09:05

Ahoj holky, tak co je nového? U mě je to naprd, pořád jsem nedostala ms po té injekci a dnes už je to týden :nevim: Doufám, že vůbec ta stimulka vyjde. Sestra mi říkala, že pokud to nedostanu, tak že ani nemusím jezdit, že by to bylo nanic :nevim: :think: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
h84
182
10.10.11 09:14

a kdy máš jet k dr? já myslim že když to nedostaneš tak to nevadí, prohlídnou tě jestli nemáš cystu a léky ti můžou dát a začneš je brát až to dostaneš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
10.10.11 09:27
h84 píše:
a kdy máš jet k dr? já myslim že když to nedostaneš tak to nevadí, prohlídnou tě jestli nemáš cystu a léky ti můžou dát a začneš je brát až to dostaneš…

K dr. mám jet za týden 17.10., ale pokud to nedostanu, tak mám zavolat a zrušit objednání, prý by to bylo k ničemu, tak nevím. Já asi nezačínám stimulovat se začátkem ms, mně řekli, že je dobře když to budu mít, ale i když už bude po ms, prý je obojí dobře :nevim: Jsem z toho jelen, no ještě počkám a uvidím. Snad do pátku dorazí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
10.10.11 09:29

Veve tak to budeš mít nejspíš dlouhý protokol, protože u krátného by jsi už měla léky doma a čekala na MS a hned začala, já mám krátký a čekám a hned od 2.dne začínám se stimulkou.
Jinak s tou vyvolávačkou buď v klidu, já to po ní dostanu až 10.den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
10.10.11 09:35
Jindřiš píše:
Veve tak to budeš mít nejspíš dlouhý protokol, protože u krátného by jsi už měla léky doma a čekala na MS a hned začala, já mám krátký a čekám a hned od 2.dne začínám se stimulkou.
Jinak s tou vyvolávačkou buď v klidu, já to po ní dostanu až 10.den.

Ahoj, jo já mám dlouhý protokol. No tak snad dorazí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
10.10.11 09:52

Tak to je opravdu jedno kdy po MS, mně začala stimulka u dlouhého protokolu až kolem 20.DC pak čekání opět na MS a během MS se přidávaly léky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
10.10.11 09:56

Holky tak já měla taky dlouhý protokol, ale přitom jsem to měla jinak jak vy-tu injekci na přechod jsem dostala první den cyklu a za 14 dnů mě zkontrolovali, vše ok tak jsem začala stimulovat. Takže mě odpadl stres jestli to dostanu nebo ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
10.10.11 10:00

já měla antikoncepci součástí protokolu okolo 20.DC se začaly píchat jedny injekce, MS díky antikoncepci došla jak měla a pak myslím 5.DC přibyly další injekce, je hodně těch dlouhých protokolů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí