Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
veve.m když ti dávali tu injekci tak jsi těhotná nebyla, ta injekce ti zastaví funkci vaječníků, tudíš otěhotnět nemůžeš. Tak si to aspoň myslím já. ![]()
Sisi137 píše:
veve.m když ti dávali tu injekci tak jsi těhotná nebyla, ta injekce ti zastaví funkci vaječníků, tudíš otěhotnět nemůžeš. Tak si to aspoň myslím já.
no ale já už měla po ovulaci, tak to by se to vajíčko nemohlo tudíž ani uhnízdit? Asi ne…to mě jen tak napadlo…
ty já nevim
ale oni to doktoři mají určitě pošéfované,nebála bych se toho.
Sisi137 píše:
ty já nevimale oni to doktoři mají určitě pošéfované,nebála bych se toho.
jj asi jo díky ![]()
ahoj no testovat bych měla až ve středu 14den, a asi nebudu mít odvahu dělat ten test dřív, dneska mě napadlo zkusit ho ale při představě že tam nic nebude, radši si nebudu kazit vikend… ale nervy začínají pracovatt ![]()
h84 píše:
ahoj no testovat bych měla až ve středu 14den, a asi nebudu mít odvahu dělat ten test dřív, dneska mě napadlo zkusit ho ale při představě že tam nic nebude, radši si nebudu kazit vikend… ale nervy začínají pracovatt
to jsi dobrá, já bych to asi nevydržela. Já myslím, že po ET je to vidět třeba už i 10.den, ale je pravda, že se pak člověk začne bát zklamání…
neboj to vyjde ![]()
Ahoj holky, tak co je nového? U mě je to naprd, pořád jsem nedostala ms po té injekci a dnes už je to týden
Doufám, že vůbec ta stimulka vyjde. Sestra mi říkala, že pokud to nedostanu, tak že ani nemusím jezdit, že by to bylo nanic
![]()
a kdy máš jet k dr? já myslim že když to nedostaneš tak to nevadí, prohlídnou tě jestli nemáš cystu a léky ti můžou dát a začneš je brát až to dostaneš…
h84 píše:
a kdy máš jet k dr? já myslim že když to nedostaneš tak to nevadí, prohlídnou tě jestli nemáš cystu a léky ti můžou dát a začneš je brát až to dostaneš…
K dr. mám jet za týden 17.10., ale pokud to nedostanu, tak mám zavolat a zrušit objednání, prý by to bylo k ničemu, tak nevím. Já asi nezačínám stimulovat se začátkem ms, mně řekli, že je dobře když to budu mít, ale i když už bude po ms, prý je obojí dobře
Jsem z toho jelen, no ještě počkám a uvidím. Snad do pátku dorazí
Veve tak to budeš mít nejspíš dlouhý protokol, protože u krátného by jsi už měla léky doma a čekala na MS a hned začala, já mám krátký a čekám a hned od 2.dne začínám se stimulkou.
Jinak s tou vyvolávačkou buď v klidu, já to po ní dostanu až 10.den.
Jindřiš píše:
Veve tak to budeš mít nejspíš dlouhý protokol, protože u krátného by jsi už měla léky doma a čekala na MS a hned začala, já mám krátký a čekám a hned od 2.dne začínám se stimulkou.
Jinak s tou vyvolávačkou buď v klidu, já to po ní dostanu až 10.den.
Ahoj, jo já mám dlouhý protokol. No tak snad dorazí ![]()
Tak to je opravdu jedno kdy po MS, mně začala stimulka u dlouhého protokolu až kolem 20.DC pak čekání opět na MS a během MS se přidávaly léky.
Holky tak já měla taky dlouhý protokol, ale přitom jsem to měla jinak jak vy-tu injekci na přechod jsem dostala první den cyklu a za 14 dnů mě zkontrolovali, vše ok tak jsem začala stimulovat. Takže mě odpadl stres jestli to dostanu nebo ne ![]()
já měla antikoncepci součástí protokolu okolo 20.DC se začaly píchat jedny injekce, MS díky antikoncepci došla jak měla a pak myslím 5.DC přibyly další injekce, je hodně těch dlouhých protokolů