První IVF v říjnu 2011

19886
4.10.11 11:22

První IVF v říjnu 2011

Ahoj, přidejte se ivfčata :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4.10.11 11:24

aho já se přidávám :lol: , kdy zahajuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
4.10.11 11:44
pitrisek1703 píše:
aho já se přidávám :lol: , kdy zahajuješ?

Ahoj 17.10. začínám se stimulací. Včera jsem dostala injekci na stopnutí cyklu. Jezdíš do kterého CAR?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
h84
182
4.10.11 12:25

Ahojky taky se přidám, i když už jsem v předstihu, mám už po stimulce a po Etu čekám na výsledek. Kdybyste se chtěli na něco zeptat, mám ještě všechno v živé paměti. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
4.10.11 12:31
h84 píše:
Ahojky taky se přidám, i když už jsem v předstihu, mám už po stimulce a po Etu čekám na výsledek. Kdybyste se chtěli na něco zeptat, mám ještě všechno v živé paměti. :-)

Ahoj, super tak povídej!!! Jaký je rozdíl mezi krátkým a dlouhým protokolem a kolikátý asi den po stimulce se odebírají vajíčka? A co ET zůstala jsi na jednodenní hospitalizaci nebo ne?
To je palba viď? Se omlouvám, ale jsem zvědavá. A klidně o sobě něco napiš, budu ráda, když se to tu rozjede a všechny budeme úspěšné :palec: Já jsem Verča a hodně toho mám v podpisu nebo na profilu- jen asi ne věk, tak v lednu mi bude 24 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
h84
182
4.10.11 12:53

Tak já měla protokol krátký-začala jsem stimulovat od 2.dne cyklu. Dlouhý protokol co vím je že se stimuluje cca týden před MS. Píchala jsem Puregon a stříkala do nosu Synarel-měla jsem dávky 225J a postupně se snižovalo. já už jednou stimolovala ale museli to stopnout, protože jsem nereagovala a vajíčka nerostly, tak proto tedka větší dávky a ten sprej.odběr byl 12 den MC a Et po 5 dnech kultivace. Po odběru jsem ležela v CAR asi 2 hodiny a po ET 1 hodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
4.10.11 13:04

Ahojky,tak já jsem také v předstihu,měla jsem dlouhý protokol, první den MS mi píchli inj do zadku na navození umělého přechodu a cca za 14 dní jsem měla kontrolní uzv a začala se stimulkou.Píchala jsem 14dní,pak večer Pregnyl do zadku,následující den nic a pak punkce,zítra si jedu pro embrouška :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
4.10.11 13:06
h84 píše:
Tak já měla protokol krátký-začala jsem stimulovat od 2.dne cyklu. Dlouhý protokol co vím je že se stimuluje cca týden před MS. Píchala jsem Puregon a stříkala do nosu Synarel-měla jsem dávky 225J a postupně se snižovalo. já už jednou stimolovala ale museli to stopnout, protože jsem nereagovala a vajíčka nerostly, tak proto tedka větší dávky a ten sprej.odběr byl 12 den MC a Et po 5 dnech kultivace. Po odběru jsem ležela v CAR asi 2 hodiny a po ET 1 hodinu.

Díky za informace :palec: No já jsem dostala zatím jen tu injekci něco na D to bylo už nevím název a ten 17 den mám přijet (měla bych mít po ms) po té injekci bych to měla dostat. No tak snad to bude vše dál ok a budu reagovat.Máš po ET neschopenku? Prý ji doporučují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
4.10.11 13:08
Sisi137 píše:
Ahojky,tak já jsem také v předstihu,měla jsem dlouhý protokol, první den MS mi píchli inj do zadku na navození umělého přechodu a cca za 14 dní jsem měla kontrolní uzv a začala se stimulkou.Píchala jsem 14dní,pak večer Pregnyl do zadku,následující den nic a pak punkce,zítra si jedu pro embrouška :srdce:

Ahoj, tak to je super, takže embryotransfer zítra? To na tebe budu myslet. No já tu injekci na navození umělého přechodu dostala včera…kolik jsi měla odsáto vajíček a kolik se oplodnilo a jakou metodou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
4.10.11 13:09

Holky kam jezdíte do CAR? Já do Hradce do Sanusu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
h84
182
4.10.11 13:09

Ano, mám až do výsledku jsem doma, napsali mi vycházky takže ven chodím, ale v klidu, jen procházky a jinak odpočívám, jenom vařím, úklid počká:DDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
4.10.11 13:11

u mě žádná sláva,z 11 foliklů jen 4 vajíčka,z toho 3 zralé a podařilo se oplodnit jen 1,máme ICSI i AH, takže od neděle supr nervy jestli embryjko zvládne prodlouženou kultivaci,dnes je desetibuněčné tak snad se už nic zlého nestane :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
4.10.11 13:12
h84 píše:
Ano, mám až do výsledku jsem doma, napsali mi vycházky takže ven chodím, ale v klidu, jen procházky a jinak odpočívám, jenom vařím, úklid počká:DDD

To je jasný, hlavně žádná námaha :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
4.10.11 13:13

h84 kolikátý den jsi po ET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
4.10.11 13:19
Sisi137 píše:
u mě žádná sláva,z 11 foliklů jen 4 vajíčka,z toho 3 zralé a podařilo se oplodnit jen 1,máme ICSI i AH, takže od neděle supr nervy jestli embryjko zvládne prodlouženou kultivaci,dnes je desetibuněčné tak snad se už nic zlého nestane :nevim:

To myslím, že už je vyhráno, když už se takhle drží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital