Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
pitrisek1703 píše:
aho já se přidávám, kdy zahajuješ?
Ahoj 17.10. začínám se stimulací. Včera jsem dostala injekci na stopnutí cyklu. Jezdíš do kterého CAR?
Ahojky taky se přidám, i když už jsem v předstihu, mám už po stimulce a po Etu čekám na výsledek. Kdybyste se chtěli na něco zeptat, mám ještě všechno v živé paměti. ![]()
h84 píše:
Ahojky taky se přidám, i když už jsem v předstihu, mám už po stimulce a po Etu čekám na výsledek. Kdybyste se chtěli na něco zeptat, mám ještě všechno v živé paměti.
Ahoj, super tak povídej!!! Jaký je rozdíl mezi krátkým a dlouhým protokolem a kolikátý asi den po stimulce se odebírají vajíčka? A co ET zůstala jsi na jednodenní hospitalizaci nebo ne?
To je palba viď? Se omlouvám, ale jsem zvědavá. A klidně o sobě něco napiš, budu ráda, když se to tu rozjede a všechny budeme úspěšné
Já jsem Verča a hodně toho mám v podpisu nebo na profilu- jen asi ne věk, tak v lednu mi bude 24 ![]()
Tak já měla protokol krátký-začala jsem stimulovat od 2.dne cyklu. Dlouhý protokol co vím je že se stimuluje cca týden před MS. Píchala jsem Puregon a stříkala do nosu Synarel-měla jsem dávky 225J a postupně se snižovalo. já už jednou stimolovala ale museli to stopnout, protože jsem nereagovala a vajíčka nerostly, tak proto tedka větší dávky a ten sprej.odběr byl 12 den MC a Et po 5 dnech kultivace. Po odběru jsem ležela v CAR asi 2 hodiny a po ET 1 hodinu.
Ahojky,tak já jsem také v předstihu,měla jsem dlouhý protokol, první den MS mi píchli inj do zadku na navození umělého přechodu a cca za 14 dní jsem měla kontrolní uzv a začala se stimulkou.Píchala jsem 14dní,pak večer Pregnyl do zadku,následující den nic a pak punkce,zítra si jedu pro embrouška ![]()
h84 píše:
Tak já měla protokol krátký-začala jsem stimulovat od 2.dne cyklu. Dlouhý protokol co vím je že se stimuluje cca týden před MS. Píchala jsem Puregon a stříkala do nosu Synarel-měla jsem dávky 225J a postupně se snižovalo. já už jednou stimolovala ale museli to stopnout, protože jsem nereagovala a vajíčka nerostly, tak proto tedka větší dávky a ten sprej.odběr byl 12 den MC a Et po 5 dnech kultivace. Po odběru jsem ležela v CAR asi 2 hodiny a po ET 1 hodinu.
Díky za informace
No já jsem dostala zatím jen tu injekci něco na D to bylo už nevím název a ten 17 den mám přijet (měla bych mít po ms) po té injekci bych to měla dostat. No tak snad to bude vše dál ok a budu reagovat.Máš po ET neschopenku? Prý ji doporučují
Sisi137 píše:
Ahojky,tak já jsem také v předstihu,měla jsem dlouhý protokol, první den MS mi píchli inj do zadku na navození umělého přechodu a cca za 14 dní jsem měla kontrolní uzv a začala se stimulkou.Píchala jsem 14dní,pak večer Pregnyl do zadku,následující den nic a pak punkce,zítra si jedu pro embrouška
Ahoj, tak to je super, takže embryotransfer zítra? To na tebe budu myslet. No já tu injekci na navození umělého přechodu dostala včera…kolik jsi měla odsáto vajíček a kolik se oplodnilo a jakou metodou?
Ano, mám až do výsledku jsem doma, napsali mi vycházky takže ven chodím, ale v klidu, jen procházky a jinak odpočívám, jenom vařím, úklid počká:DDD
u mě žádná sláva,z 11 foliklů jen 4 vajíčka,z toho 3 zralé a podařilo se oplodnit jen 1,máme ICSI i AH, takže od neděle supr nervy jestli embryjko zvládne prodlouženou kultivaci,dnes je desetibuněčné tak snad se už nic zlého nestane ![]()
h84 píše:
Ano, mám až do výsledku jsem doma, napsali mi vycházky takže ven chodím, ale v klidu, jen procházky a jinak odpočívám, jenom vařím, úklid počká:DDD
To je jasný, hlavně žádná námaha ![]()
Sisi137 píše:
u mě žádná sláva,z 11 foliklů jen 4 vajíčka,z toho 3 zralé a podařilo se oplodnit jen 1,máme ICSI i AH, takže od neděle supr nervy jestli embryjko zvládne prodlouženou kultivaci,dnes je desetibuněčné tak snad se už nic zlého nestane
To myslím, že už je vyhráno, když už se takhle drží