První kaše

Napsat příspěvek
Velikost písma:
541
3.5.12 21:59

Ahoj, normální mléko bych použila až v 1,5 roce, do té doby je vekou zátěží pro ledviny. Já jsem používala Nutrilon kaše a oběma dětem moc chutnaly. Navíc obsahují složky na podporu imunity jako Nutrilon mléko, které u dcery dávám dodnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
11.6.12 19:00

Holky, chtěla jsem se zeptat – těch které vařily nemléčné kaše. Syn má 8 měsíců, zatím dáváme mléčnou Moje první kaše od Nestlé, ale cenově je to hrůza, stojí 80 korun a vydrží tak na 4 dny. Vyjde mně levněji koupit třeba tu kaši Nominal a míchat s UM? Kupovala jsem si ty Nominalky pro sebe a byly v pohodě. Jaké UM byste mi doporučily? Syna jsem kojila, tak se v tom vůbec nevyznám… :think: . Díky za každou radu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
11.6.12 21:17

@Tina007 tak kaši dělám teda krupicku a klasické mléko polotučné a převařené (přešně jak mi to poradila doktorka)ale vím, že dnes by mě spousta maminek ukamenovalo tak to nikomu nevnucuji. Ale přestala jsem kojit a přešla jsem na UM HUMANA. 500g stojí 138 Kč v drogerii (ale musíš si zjistit kde se u vás dá sehnat) jinak v Tescu jí mají přez 200 Kč. O tolik levnější je jen proto, že na ní nejsou raklamy ale mezi maminkami v mém okolí je dost profláklá a příjde mi i hodně kvalitní :nevim: Jo a vydrží na osmnáct porcí po 200ml.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
13.6.12 21:27

Mám 8 měsíční dceru a ráda bych začala dávat na noc kaše. Mám koupenou instantní kaši Sunarka od mámy, ale je strašně sladká…
Přemýšlím, že bych si vařila domácí kaše. Máte s tím někdo zkušenost?
Můžu v těch 8mi měsících vařit kukuřičnou?
Předem moc díky za odpověďi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
17.6.12 08:57
@Teri88 píše:
Mám 8 měsíční dceru a ráda bych začala dávat na noc kaše. Mám koupenou instantní kaši Sunarka od mámy, ale je strašně sladká…
Přemýšlím, že bych si vařila domácí kaše. Máte s tím někdo zkušenost?
Můžu v těch 8mi měsících vařit kukuřičnou?
Předem moc díky za odpověďi…

Ahoj, podle kojeni. net kukuřici může od ukončeného 6. měsíce, tak asi jo, já už dávám i kukuřičné křupky. Jinak jsem teda zkusila ty kaše Nominal pro malého a je to super, chutná mu to, osladím mu to čím chci a jak moc chci a je to fakt brutální úspora peněz oproti těm Sunarkám, a podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí