Příkrmy a velmi častá stolice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17363
18.4.12 11:46

Příkrmy a velmi častá stolice

Ahoj holky,

chtěla bych se zeptat těch, jejichž děti měly po zavedení příkrmů častou stoličku.
Naše malá je měsíc na zelenině, už dostala i jednou maso a dvy dny dávám ovoce.
Problém je, že má stolici i 5× denně, takže za měsíc skoro nic nepřibrala…
Za jak dlouho se to upravilo vašim dětem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4961
18.4.12 11:55

Malý má aspoň 3× denně,má 14 měs a to jí i zacpávací rohlíky.Má asi rychlý metabolismus.Jak je stará?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2494
18.4.12 11:56

kdyz byl malej na UM, kadil pravidelne jednou dene, ted uz je mesic na prikrmech a kadi minimalne trikrat denne a posledni dny treba i 4× az 5×. za ten mesic pribral necelych 40dkg. nevim, jestli se to upravi. on je klasicky prutokac :lol: naji se a vykadi… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17363
18.4.12 11:56

7 měsíců. Mě by to ani tak nevadilo, lepší víc, než kdyby jí to nešlo. Ale problém je v tom, že za měsíc přibrala jen 100g.
A to má v každé zelenině mrkev, dávám banány, ty prý staví. Dnes dostane i rýži, tak by tak prý měla taky působit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
18.4.12 12:17

Nám po mrkvi žloutl nos,tak s mrkví opatrně,valila jsem to do něj fest,jenomže když ona to pěkně ochutí :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
18.4.12 12:25

náš naklade 5× denně :roll: ale jsou to bobky, tak to není tak hrozný, jako ke konci zapírat vajíčka, to byl fakt mazec

Nejvíc kadí při obědě, takže to vypadá, že to do něj horem cpu a spodem to leze ven (takový mlýnek, no)

Přibírá dobře :think: ale to přibírání už není tak rychlé jako předtím. Náš mezi myslím pátým a šestým měsícem přibral 200g a potom zase o půl kila …

• Citovat
  • Upravit
10709
18.4.12 12:30

naše malá od půl roku přestala taky prakticky přibírat, a to když byla plně kojená, měla měsíčně kilčo a víc :)
Taky kadila tak 3× denně, někdy víc.. holt vláknina má takový účinky :) Ale nebála bych se toho… třeba nepřibývá, protože se mnohem víc hýbe… tak to bylo u nás :)

Ja se začne lézt, nebo dokonce stoupat, váha prostě stojí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
18.4.12 13:14

Naš malej taky i 4× za den, ale v různým množství. :) Taky přibral o něco míň, resp.polovinu „normálu“. Ale tak v těch 7 měsících už to i bude ne, že se přibírá míň. Já bych to neřešila, pokud to vyloženě není průjem, tak lepší než zácpa. Minulý týden měl kluk šestou nemoc a v neděli poslední dozvuky ve formě - napiju se-kadím, najím se-kadím. Tolik plínek nespotřeboval za týden! :D Ale po jídle to bývá 100%, asi si dělá místo na trávení dalšího. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17363
18.4.12 15:29

Děkuju za uklidnění… Já jsem ráda, že netrpí zácpou a bolením bříška, ale měla jsem trošku strach, aby nás pak doktorka nehonila, že nepřibírá…
A taky má dost opruzený zadeček. První půlrok, co byla kojená, nebyla opruzená ani jednou a od začátku příkrmů s tím bojujeme…
Tak jí trošku lituju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10709
18.4.12 20:08

@Janik101
opruzený zadeček je taky normální, holt v zelenině a ovoci jsou kyselý šťávy, který víc dráždí

Naše malá takz opruzeninami vůbec netrpěla a to jsme jí ani ničím nemazali… a pak se zeleninou to trochu začlo :? Ale ona si i ta pokožka zvykne a bude líp…

Nám jednou malá usnula pokaděná a spala v tom až do 2 ráno… no, to byla hrůza, jak se oprudila :cert: Úplně celý mokvavý, první den jsem se toho ani dotknout nemohla, dokonce se jí i špatně sedělo :evil: Strašná vzpomínka, jak pořád brečela… Ale to byl jen jeden takový zážitek, jinak je klid :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17363
18.4.12 20:32

No já jí kvůli tomu i v noci budím, když slyším, že kaká - tak abych jí přebalila. Řve jak tur, protože chce spát a prdelku má stejně červenou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
22.12.12 16:53

Ahojky maminy, tak jsme začli s příkrmama, ale mám trochu obavu jestli je vše v pořádku. Malá zbaští s chutí mrkývku samotnou nebo s bramborem, ale jde o to že se třeba i ten den pokadí a v podstatě to má stejný vzhled když to do ní cpu horem…prostě vykadí oranžovou mazlavou stoličku..je to normální???Znamená to že si z toho nic nevezme a rovnou to proletí? Je to špatně?? :roll: :nevim: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
17.2.13 10:43

Ahoj holky, chtela bych se zeptat jak casta stolice je u deti normalni :think:
Maly ma deset mesicu a poslednich 14dni kaka i 3-5× denne. Nekdy je to vice divoke jindy je to pevnejsi. Z toho to nekdy odnese I bodicko :P. Dneska jsme vstali v pul osme byl po, v devet znovu a ted jsem ho prebalovala znovu :nevim:
Pred tim mi kadival jedenkrat max dvakrat denne nikdy to nebylo vodnate ci tekute :nevim:
Muzou to byt zuby? Koncem ledna se nam prorezal prvni zub a zatim zadny dalsi. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101532
17.2.13 10:55

@hanapospis Jo, zuby to být mohou, třeba u nás jsou… začalo to pravidelně ještě předtím, než byl zoubek identifikovatelný v puse a přestalo až po prořezání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
17.2.13 11:07

Ahojky, tak u nás je to podobné. Malej třeba den nejde vůbec a pak jde druhý den i 5× denně. A když lezou zoubky, tak se mi stalo minulý týden, že jsem ho přebalovala 4× za dvě hodiny, pak ještě do večera 3×. Jinak stolice se mu střídá, jednou má tuhou, pak průjem a pak zase tuhou. Takže je to normální. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí