Sklenička od ukončeného 6. měsíce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
sklenicka od ukonceneho 6 mesice
ahoj-chci se zeptat- malimu je 5,5mesice-doma ma sklenicku od ukonceneho 6m-kure se zeleninou a bramborem-muzu mu ji dat uz ted? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já jsem to teda fakt dodržovala, oni to tam asi nepíšou jen tak.. Takže já bych nedala. Jedině, že by byla doma poslední a dítě by mělo řvát hlady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mam jich 5-nakupoval pritel a koupil vsechny od 6mes
,nevadi dam neco jineho-pro jistotu . . .
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja teda maso davala uz v tom patym mesici. Stejne se ma zacinat postupne, maso cca 1× tydne, takze pokud bych doma mela tuhle sklenicku a nic jinyho, tak bych ji dala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem to malý dala, když měla skoro 6 měsíců. Ono se to nezblázní pro jednou
a maso dáváme od 4 měs, i dr nám to tak říkala ![]()
- Citovat
- Upravit
ja bych dala, neni treba plasit, co by se jako mohlo stat
ono tam toho masa zas tak moc nebude
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky myslím, že svět se nezboří. A nevím jaké skleničky dáváš, ale je spousta už od uk. 4.měsíce a je v nich maso (kuřecí, krůtí, králičí). Jen teda hovězí mám doma od 6.m.
A pokud už dáváš delší dobu skleničky, tak myslím, že postupně se stejně má přidávat maso, takže si myslím, že se nic nestane ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ono je taky otázka, co všechno už dítko ochutnalo? Jestli by tohle byl jeho první přírm nebo už má za sebou zeleninky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ne ne-neni to prvni prikrm-skousime tak 14 dni-zeleninku-mel-mrkev,brambor,ovocny-banan,hruska,jablko-jeste jen tak ochutnava
moc toho nesni
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych dala - maso je i v některých od 4 měsíců - zelenina s kuřetem a jablky - malý moc chutná.. Já myslím, že to přežije.. Toho masa tam je fakt málo..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
klidne bych dala… nekdy tam neni nic nevhodnyho, ale je to treba s kousky, to jsou ale sklenice tusim az od osmeho. Ja jsem snad od sesteho zadnou nevidela ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@suik píše:
klidne bych dala… nekdy tam neni nic nevhodnyho, ale je to treba s kousky, to jsou ale sklenice tusim az od osmeho. Ja jsem snad od sesteho zadnou nevidela
Třeba Hami má od 6.m, a to jsou ty větší. Jinak od 4.,5.měsíce dělají jen ty maličké 125ml
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
taky bych se nebala,ten vek bude plus minus,urcite ne presne na den…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit