První kontrola 5+6tt, není to ještě brzy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69125
3.10.18 13:11

No a nebo to řekneš bez fotky :-) V podstatě můžeš klidně vidět něco takového (v tom černém fleku se snad časem embryo objeví), podobně mi vypadala cysta na vaječníku: 

Při dostatečném štěstí možná i takového:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
3.10.18 13:33

@Kriss Tina myslim tím spis nabízení vina, u našich jíme hodně mořský plody jako mušle a krevety, atd, samozřejmě vim, ze bříško vidět nebude :) a nechci aby na to přišli, když u toho nebudeme oba dva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
3.10.18 13:34

@ugluk tak uvidim, co bude vidět a následně se rozhodnu, ta druhá fotka už by stačila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
3.10.18 13:48

já měla v 5+4TT váček a v něm 2 mm tečku (plod). Vypadalo to podobně jako druhá fotka, co posílala Ugluk.
Na další kontrolu jsem byla pozvána až 10+3 s vystavením těhot. průkazky. Dle lékařky, pokud mi nebude zle, nebudu krvácet ani nic podobného, je zbytečné chodit dřív, protože by nevykoukala nic, s čím by mohla něco případně udělat. Zajímavý pohled na věc (vzhledem k tomu, že všichni okolo chodí na „potvrzení srdíčka“, nicméně, kolem a kolem, pravdu má).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
11.10.18 22:01

@Fialka95 Ahojk,, fotku ti da na vyžádání. Ja měla první taky už 6tt+4 :) Byla tam je mini fazolka :) My to rodičům řekli právě s fotkou.. Dopadlo to jako ZT v 11tt, ale víte co? Hned po manželovi sem to řekla mamince a ta mě neskutečně podpořila a po roce se mi svěřila, že děkuje, za důvěru :srdce: Takže k věci.. Fotku vam na vyžádání dá. U nas za ní platim 50kc takže peo doktora to je jen 30s času.. Třeba ti to bude sám vymlouvat, ale tak co :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.10.18 08:56

My meli 5 plus 6 srdecni akci. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
194
3.11.18 21:48

@Mar__tanka1983 četla sem tvůj příspěvek a koukám že v 5+4 tt byl plod 2mm. Já právě taky byla v 5+4 tt a měla sem dle dr. plod 3,5mm. A to mi ještě říkal, že plod je tak o týden mladší. Docela mě to teď zarazilo jak je to možné. Jsem po hormonální léčbě po vysazení depo provery a tak mě napadlo, jestli tam třeba nejsou dva plody, že by se překrývaly. Jestli by si toho dr všiml takhle brzy? Přikládám fotku z utz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
4.11.18 19:15

Ahoj děvčata, mám dotaz :) - první den poslední MS 29.9.2018, další menses jsem měla dostat 24.10, těhotenský test pozitivní.. jen teď pořád nevím kdy jít na gyndu. Všude píšou, že nejdřív jít v 7 týdnu, aby šlo vidět už srdíčko. Pokud jsem to správně spočítala, tak jsem teď 5+1? Takže bych měla ještě 14 dní vydržet, takže okolo 14-15.11? Díky za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
4.11.18 19:27

@Atuin ahoj, no já byla v 5+4 a už tam byl plod o velikosti 3,5mm. Dávala sem i fotku z utz, příspěvek hned nad tvým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.18 20:18

@Atuin jo jdu až v pulce listopadu, pokud nemáš žádné potíže, nekrvácíš atp. Budeš mít klid a bude už jasno (srdeční akce, stáří těhotenství). Případně si teď v týdnu zavolej k lékaři a sestra by Ti sama měla říct, kdy bude ideální přijít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
24.8.25 13:44

Já má kontrolu už v 4+6 nechápu proč tak brzy dost mě to překvapilo…. To tam za týden nebo dva stejně půjdu znovu… ale snad tam něco uvidí 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78363
24.8.25 13:56
@Janii.Ch píše: Více

spíš neuvidí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
24.8.25 13:58

@stinga no tak nechápu, já ještě psala, že se mi to moc nehodí kvůli práci zda není možný jiný termín a stejně trvala na tom ať přijdu 🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78363
24.8.25 14:01
@Janii.Ch píše: Více

no tak to tam musíš, ale je to opravdu zbytečně brzy, asi doktorka honí „výkony“ a potřebuje platby od pojišťovny,
tyhle brzké kontroly jsou pak pro těhotné zbytečně stresující,
ale když tě objednala, tak to se nedá nic dělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
24.8.25 14:56

@stinga Možná to bude tím, že se snažíme dlouho ( 2 roky) a poslední tři cykly jsem brala léky na podporu ovulace plus injekci. Tak možná to chce zkontrolovat dřív no… ale když tam nebude nic vidět, tak nevím co chce kontrolovat 🤷‍♀️. Uvidím tam no co mu řekne …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí