Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
5. Den po terminu MS bys měla mít na testu aspoň ducha, buďto máš rozhozené hormony nebo mi napadá jestli nemáš třeba cystu ![]()
@Kriss Tina opravy tam ani duch nebyl, koukala jsem několikrát pod světlem a ani okem, vůbec nic. To mě právě taky napadlo, před vysazením jsem cysty mela často i menses jednou byla a pak zase nebyla
az HA to upravila ale po HA se to prý stejně zase vrátí zpět jestli je to pravda?
Pokud je negativní test, nejspíš to nebude ani těhotenství, ani potrat.
@ugluk myslíte, že už by to takhle brzy ukázal? I odpoledni test? Vim ze se ma dělat ráno.
No, 5 dní po vynechání MS by tedy měl. I když vůbec otázka otěhotnění 8 dní před MS při pravidelném cyklu je spíše hypotetická.
Nejspíš ani těhotenství ani potrat.spis normálně začátek menstruace.
Ahoj holky.dnes mám 5 den vynechanou menstruaci a 13 den od sexu.test byl včera negativní. dnes mě od rána bolí podbřišek, jak kdybych to měla šla jsem na záchod a slabá krev na papíře i kalhotkach, bylo to skoro celé dopoledne.ted už žádná krev ale bolesti podbřišku jak kdybych mela menstruaci jsou stále. pořad si myslím ze to mám a jdu na WC a nic.co myslíte? Děkuji za vaše názory. PS…vim ze nejste vedmy ale test opravdu sněhově bílý ani náznak.