Potřebuji radu o těhotenství

3115
2.10.18 20:22

Nevidí problém nebo nevidí miminko? A před tím byl ultrazvuk v pořádku? Přece se neztratilo… Určitě jste se dobře pochopily?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9
2.10.18 20:25

ano pred tim byl ultrazvuk a bylo vse v poradku byla jsem kvui tomu i napohotovosti kdyz sem slabe krvacela a dneska mi moje doktorka rekla ze tam nic nevidi zadny mimi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
2.10.18 20:27

@evik987 to mě mrzí… A dál nic? Přece se neztratilo. V tomhle týdnu už je docela velké na to, abys potratila a nevěděla o tom. Kdy jsi byla na té pohotovosti? A doktorka? Řekla ti nějaký další postup?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69125
2.10.18 20:27

V tomhle týdnu má u prosperujícího těhotenství plod nějakých 6-8 cm a opravdu nejde přehlédnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
2.10.18 20:30

na pohotovosti jsem byla minuly tyden a dneska jsem sla na kontrolu ke svy doktorce a rekla jsem ji ze slabe krvacim tak me prohlidla a rekla ze miminko nevidi a ze to je asi umrtek a zitra jedu na vysetreni do caslavi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
2.10.18 20:40

@evik987 přijde mi to strašně zvláštní… Kéž by to byl nějaký omyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
2.10.18 20:41

Tak pokud tam ve 12 tydnu miminko nevidela ,tak bohuzel :-( Je mi to lito . A to jsi si nevsimla ,ze z Tebe plod vysel ? A na te pohotovoati minuly tyden ,Ti rekli co? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
2.10.18 20:42

na pohotovosti jsem byla mimuli tyden a bylo vse v porku sla jsem dneska ke svy oktorce a ta mi rekla ze tam nic nevidi zadny mimi a mysli si ze tam mam umrtek tak me poslala na vysetreni do nemocnice :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
2.10.18 20:43

na photovosti mi rekli ze je vse v poradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
2.10.18 20:47

To je mi lito :-( Plod uz by v takovem stadiu tehotenstvi prehlednout asi nesel … Akorat se divim ,ze to z Tebe nevyslo :( To by jsi vedela .. Uvidis co Ti reknou zitra . Kazdopadne se drz :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
2.10.18 20:49

jj dekuji moc akorat jsem slabe spinila od krve nic vic a to bylo jen dvakrat za tu dobu co jsem tehotna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69125
2.10.18 20:50

No a na pohotovosti byl plod jak velký? Tohle z tebe bez povšimnutí fakt neodejde. Možná dr. neviděla srdeční akci. V nemocnici ti poví víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
2.10.18 20:54

na pohotovosti mi akorat rekli ze je plod v poraku a ze srdce bude byt pristi tyden a ze je vse v poradku tak nevim na com jsem mam docela strach ze o to prijdu mam uz dve deti a chteli chom s pritelem jeste jedno tak doufame ze je vse v poradku :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32933
2.10.18 20:57

@evik987 ve 12 tt musí být srdeční akce jasná va zřetelná. Oni na pohotovosti nevěděli ve kterém máš být týdnu že tvrdili,ze srdce bude bít příští týden? To by mohli říct tak v 6 tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
2.10.18 20:57

No a v kolikatem tydnu Ti rekli ,ze jses ten minuly tyden na pohotovosti? Pokid jsi ted idajne 12 tyden ,tak minuly tyden v 11 tydnu by srdecni akce byla jasne slysitelna! Pokud tam srdecni akce nebyla ,tak jsi nemohla byt v 11 tydnu . Promin ,ale nejak ni to nedava smysl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí