Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nevidí problém nebo nevidí miminko? A před tím byl ultrazvuk v pořádku? Přece se neztratilo… Určitě jste se dobře pochopily?
ano pred tim byl ultrazvuk a bylo vse v poradku byla jsem kvui tomu i napohotovosti kdyz sem slabe krvacela a dneska mi moje doktorka rekla ze tam nic nevidi zadny mimi
@evik987 to mě mrzí… A dál nic? Přece se neztratilo. V tomhle týdnu už je docela velké na to, abys potratila a nevěděla o tom. Kdy jsi byla na té pohotovosti? A doktorka? Řekla ti nějaký další postup?
V tomhle týdnu má u prosperujícího těhotenství plod nějakých 6-8 cm a opravdu nejde přehlédnout.
na pohotovosti jsem byla minuly tyden a dneska jsem sla na kontrolu ke svy doktorce a rekla jsem ji ze slabe krvacim tak me prohlidla a rekla ze miminko nevidi a ze to je asi umrtek a zitra jedu na vysetreni do caslavi
@evik987 přijde mi to strašně zvláštní… Kéž by to byl nějaký omyl.
Tak pokud tam ve 12 tydnu miminko nevidela ,tak bohuzel
Je mi to lito . A to jsi si nevsimla ,ze z Tebe plod vysel ? A na te pohotovoati minuly tyden ,Ti rekli co? ![]()
na pohotovosti jsem byla mimuli tyden a bylo vse v porku sla jsem dneska ke svy oktorce a ta mi rekla ze tam nic nevidi zadny mimi a mysli si ze tam mam umrtek tak me poslala na vysetreni do nemocnice
![]()
To je mi lito
Plod uz by v takovem stadiu tehotenstvi prehlednout asi nesel … Akorat se divim ,ze to z Tebe nevyslo
To by jsi vedela .. Uvidis co Ti reknou zitra . Kazdopadne se drz
![]()
jj dekuji moc akorat jsem slabe spinila od krve nic vic a to bylo jen dvakrat za tu dobu co jsem tehotna
No a na pohotovosti byl plod jak velký? Tohle z tebe bez povšimnutí fakt neodejde. Možná dr. neviděla srdeční akci. V nemocnici ti poví víc.
na pohotovosti mi akorat rekli ze je plod v poraku a ze srdce bude byt pristi tyden a ze je vse v poradku tak nevim na com jsem mam docela strach ze o to prijdu mam uz dve deti a chteli chom s pritelem jeste jedno tak doufame ze je vse v poradku ![]()
@evik987 ve 12 tt musí být srdeční akce jasná va zřetelná. Oni na pohotovosti nevěděli ve kterém máš být týdnu že tvrdili,ze srdce bude bít příští týden? To by mohli říct tak v 6 tt.
No a v kolikatem tydnu Ti rekli ,ze jses ten minuly tyden na pohotovosti? Pokid jsi ted idajne 12 tyden ,tak minuly tyden v 11 tydnu by srdecni akce byla jasne slysitelna! Pokud tam srdecni akce nebyla ,tak jsi nemohla byt v 11 tydnu . Promin ,ale nejak ni to nedava smysl