Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj dámy ♥️, vlastně nemám ani tak dotaz, jako se potřebuji nějak vymluvit…
Je tady někdo s únorovým termínem? Ceká vás některou příští týden první kontrola?
Jsem 7 tt + 1, mám za sebou biochemko a zachvátil mě strašný strach 😣, jsem normálně rozumně myslící člověk, ale vůbec to nejde ovlivnit.
@Sab.43 píše:
Ahoj dámy ♥️, vlastně nemám ani tak dotaz, jako se potřebuji nějak vymluvit…Je tady někdo s únorovým termínem? Ceká vás některou příští týden první kontrola?
Jsem 7 tt + 1, mám za sebou biochemko a zachvátil mě strašný strach 😣, jsem normálně rozumně myslící člověk, ale vůbec to nejde ovlivnit.
Myslím, že je tu diskuze či skupina s tvým termínem, tak zkus mrknout tam ![]()
Ahoj, já jsem teď 9tt, na první kontrole jsem byla na čtvrtek… Byla jsem zvědavá, ale doufala jsem, že vše bude v pořádku - dle mých příznaků, je mi blbě+únava. Naštěstí ano. Také biochemické v únoru. Ale už mám dvě děti doma, tak se to snažím neřešit.
Držím moc palce, snad bude vše v pořádku. Kdy jdeš na kontrolu?
Taky mám termín v unoru 2024, na kontrole jsem byla minulý týden 6+1, už bylo vidět srdíčko. Mám doma dvouletou dceru, snažím se na to moc nemyslet, ale mám taky strach z toho začátku, na další kontrolu jdu 13.7. 🙂
Ahoj holky, piseme si v soukrome skupine co se jmenuje TP unor 2024, tak jestli chcete tak se pridejte tam 😊
Ahoj, chtěla jsem se pridat ale nikdo mi neschválil zadost:(