Bolest zad v 1tt

Anonymní
24.6.23 19:20

Bolest zad v 1 trimestru:/

Ahoj holky, prosím neměl někdo podobnou zkušenost? Jsem cca v 7tt a od té doby co jsem těhotná me pořad bolí horní část zad, jde mi to až do krku a mám z toho pocit na zvracení. (Už před tehotenstvim jsem občas trpěla na bolesti zad a krční páteře+plus mám hypermobilitu.
Samozřejmě chci chodit na masáže a fyzio, ale myslíte si, ze to přejde? Jako nejhorší je, ze je mi od té bolesti kolikrát zle 🙄no tak mám obavy co bude pozdeji, když už mám teď takový problém….. díky za radu

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4385
24.6.23 19:30
@Anonymní píše:
Ahoj holky, prosím neměl někdo podobnou zkušenost? Jsem cca v 7tt a od té doby co jsem těhotná me pořad bolí horní část zad, jde mi to až do krku a mám z toho pocit na zvracení. (Už před tehotenstvim jsem občas trpěla na bolesti zad a krční páteře+plus mám hypermobilitu.
Samozřejmě chci chodit na masáže a fyzio, ale myslíte si, ze to přejde? Jako nejhorší je, ze je mi od té bolesti kolikrát zle 🙄no tak mám obavy co bude pozdeji, když už mám teď takový problém….. díky za radu

To nebude těhotenstvím. Na to je brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
24.6.23 23:02
@Anonymní píše:
Samozřejmě chci chodit na masáže a fyzio, ale myslíte si, ze to přejde? Jako nejhorší je, ze je mi od té bolesti kolikrát zle 🙄no tak mám obavy co bude pozdeji, když už mám teď takový problém….. díky za radu

Spíš psychika 🤷🏻‍♀️

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí