Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Chtela bych se zeptat, co poradite. Jsem na konci 8 tt. Zatim jsem stridave mivala nahnedly hlen a doktorka rikala, ze to bere jako beznou sekreci u tehotenstvi. Na utz vse ok, vse odpovidalo. Byla jsem ted uz tyden a pul bez spineni, ale dnes opet prislo - lehounce, ale prislo. Navic me poboliva podbrisek a trochu zada. Gestageny beru…Ma cenu jet na pohotovost? Realne - pomohli by mi tam vubec k necemu? Nebo mam byt doma a odpocivat?
Zkus si dát vodu s citronem či Ascorutin. Pokud bereš progesteron, tak na pohotovosti ti více nepomůžou.
@Anonymní píše:
Chtela bych se zeptat, co poradite. Jsem na konci 8 tt. Zatim jsem stridave mivala nahnedly hlen a doktorka rikala, ze to bere jako beznou sekreci u tehotenstvi. Na utz vse ok, vse odpovidalo. Byla jsem ted uz tyden a pul bez spineni, ale dnes opet prislo - lehounce, ale prislo. Navic me poboliva podbrisek a trochu zada. Gestageny beru…Ma cenu jet na pohotovost? Realne - pomohli by mi tam vubec k necemu? Nebo mam byt doma a odpocivat?
nepomůžou k ničemu, a ascorutin i progesteron je obojí placebo, ale neuškodí
@mksv píše:
@stinga progesteron je placebo?😀 😀 😀
ano je, k udržení těhotenství nemá smysl, ale těhotné chtějí léčbu, tak jim to doktoři předepisují, nemá to ale téměř žádný účinek
Chtela bych se zeptat, co poradite. Jsem na konci 8 tt. Zatim jsem stridave mivala nahnedly hlen a doktorka rikala, ze to bere jako beznou sekreci u tehotenstvi. Na utz vse ok, vse odpovidalo. Byla jsem ted uz tyden a pul bez spineni, ale dnes opet prislo - lehounce, ale prislo. Navic me poboliva podbrisek a trochu zada. Gestageny beru…
Ma cenu jet na pohotovost? Realne - pomohli by mi tam vubec k necemu? Nebo mam byt doma a odpocivat?