Konec 8. tt - spineni = pohotovost?

Anonymní
24.6.23 18:28

Konec 8. tt - spineni = pohotovost?

Chtela bych se zeptat, co poradite. Jsem na konci 8 tt. Zatim jsem stridave mivala nahnedly hlen a doktorka rikala, ze to bere jako beznou sekreci u tehotenstvi. Na utz vse ok, vse odpovidalo. Byla jsem ted uz tyden a pul bez spineni, ale dnes opet prislo - lehounce, ale prislo. Navic me poboliva podbrisek a trochu zada. Gestageny beru…

Ma cenu jet na pohotovost? Realne - pomohli by mi tam vubec k necemu? Nebo mam byt doma a odpocivat?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1150
24.6.23 18:30

Doma odpočívat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
24.6.23 18:37
@Anonymní píše:
Chtela bych se zeptat, co poradite. Jsem na konci 8 tt. Zatim jsem stridave mivala nahnedly hlen a doktorka rikala, ze to bere jako beznou sekreci u tehotenstvi. Na utz vse ok, vse odpovidalo. Byla jsem ted uz tyden a pul bez spineni, ale dnes opet prislo - lehounce, ale prislo. Navic me poboliva podbrisek a trochu zada. Gestageny beru…Ma cenu jet na pohotovost? Realne - pomohli by mi tam vubec k necemu? Nebo mam byt doma a odpocivat?

Zkus si dát vodu s citronem či Ascorutin. Pokud bereš progesteron, tak na pohotovosti ti více nepomůžou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76616
24.6.23 19:48
@Anonymní píše:
Chtela bych se zeptat, co poradite. Jsem na konci 8 tt. Zatim jsem stridave mivala nahnedly hlen a doktorka rikala, ze to bere jako beznou sekreci u tehotenstvi. Na utz vse ok, vse odpovidalo. Byla jsem ted uz tyden a pul bez spineni, ale dnes opet prislo - lehounce, ale prislo. Navic me poboliva podbrisek a trochu zada. Gestageny beru…Ma cenu jet na pohotovost? Realne - pomohli by mi tam vubec k necemu? Nebo mam byt doma a odpocivat?

nepomůžou k ničemu, a ascorutin i progesteron je obojí placebo, ale neuškodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9292
24.6.23 22:43

Nemá to cenu, stejně ti nepomůžou. Držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
27.6.23 18:23

@stinga progesteron je placebo?😀 😀 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76616
27.6.23 18:52
@mksv píše:
@stinga progesteron je placebo?😀 😀 😀

ano je, k udržení těhotenství nemá smysl, ale těhotné chtějí léčbu, tak jim to doktoři předepisují, nemá to ale téměř žádný účinek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
27.6.23 18:57

@stinga aha aha, to vás učili na vysoké škole života?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76616
27.6.23 18:59
@mksv píše:
@stinga aha aha, to vás učili na vysoké škole života?

proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky