První přespání u kluka

2.11.17 21:19

První přespání u kluka

Ahoj! Mám tady dotaz…Mám kamarádku. Je ji 15 let, jejimu klukovi 18. Jsou spolu už rok, první sex už proběhl, antikoncepci má…Chce poprvé přespat u kluka..A její mamka ji to nechce dovolit…Co by jste dělali vy?…Zdá se mi, že to je zbytečný zákaz když vlastně o nic nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
689
2.11.17 21:21
@Malýdárek píše:
Ahoj! Mám tady dotaz…Mám kamarádku. Je ji 15 let, jejimu klukovi 18. Jsou spolu už rok, první sex už proběhl, antikoncepci má…Chce poprvé přespat u kluka..A její mamka ji to nechce dovolit…Co by jste dělali vy?…Zdá se mi, že to je zbytečný zákaz když vlastně o nic nejde…

tohle si musi vyresit kamaradka s jeji mamkou tezko rict jak maji nastaveny pravidla a jak funguji ;) takze v15cti to uz ma za sebou jo? A vi to ta mamka? ;) mozna ma na vec jiny nazor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24993
2.11.17 21:32

Mne to nasi tenkrát dovolili, mě bylo 15 on o 4 roky starší. pomohlo seznámení, pravidelné návštěvy a taky mi todiče verili :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
2.11.17 21:32
@Malýdárek píše:
Ahoj! Mám tady dotaz…Mám kamarádku. Je ji 15 let, jejimu klukovi 18. Jsou spolu už rok, první sex už proběhl, antikoncepci má…Chce poprvé přespat u kluka..A její mamka ji to nechce dovolit…Co by jste dělali vy?…Zdá se mi, že to je zbytečný zákaz když vlastně o nic nejde…

Bydlí u ní, bydlí. Tak jí snad bude poslouchat, ne. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2965
2.11.17 21:34

Já jsem hodně liberální. Pokud se jedná o dlouhodobý vztah a rodiče přítele dcery znají, tak pustila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25187
2.11.17 21:49

@Malýdárek Já bych to své dceři asi taky nedovolila :think: A já bych se v tomhle věku ani nezeptala… Byla jsem vychovaná asi přísněji :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
2.11.17 21:57
@Malýdárek píše:

Nedovolili jsme… ;)

• Citovat
  • Upravit
5425
2.11.17 21:57

Pokud bere pravidelně HA, je zodpovědná a znala bych ho, proč ne :nevim: Otěhotnět může i dvanáctka s bráchou kámošky, u níž přespí :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
2.11.17 22:02

Pokud chcete aby vaše matka získala důvěru ve vašeho přítele, tak se bude muset hoch přijít představit a dobře zapůsobit. Pak se možná půjde dát něco vyjednat.

Tedy matka vaší kamarádky, pochopitelně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
2.11.17 22:08

V těchto letech jsem u svého přítele přespávala, byl starší než já, mamka a celá moje rodina ho znala. Některým mým vrstevnicím to rodiče nedovolili, holky tvrdily, že spí u spolužačky, ale nebylo tomu tak… takže si rodiče hodně pomohly :roll:

Je to na matce, na místě kamarádky bych se snažila je s přítelem sblížit, aby věděla, že nemusí mít starost, jednoho dne to dovolí, nebojte :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
2.11.17 22:10

Mně to naši dovolili v šestnácti. S přítelem jsem byla v tu dobu už rok. Chodil k nám každý víkend takže ho znali. Stejně tak jako já chodila k němu domů. Rodiče nám věřili a důvěru jsme nezklamali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
2.11.17 22:25
@Ou píše:
Pokud chcete aby vaše matka získala důvěru ve vašeho přítele, tak se bude muset hoch přijít představit a dobře zapůsobit. Pak se možná půjde dát něco vyjednat.Tedy matka vaší kamarádky, pochopitelně.
:lol: :lol:… Pochopitelně to všichni pochopili :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24002
2.11.17 22:28

Zastávám názor, že si vždy najdou čas a místo kde to udělají. Raděj povolím přespání u kluka, než aby mi dcera lhala.Holt každý to má jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24002
@boska90 píše: :lol: :lol:… Pochopitelně to všichni pochopili :lol:

Tak nějak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437

Asi záleží jak se,, kamarádka" doma chová a jakou mají rodiče důvěru v jejiho přítele. I tak je to dle mého názoru prostě brzo.,,Její " přítel bydlí nějak moc daleko, že musí u něj přespat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí