Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte… Chtěla bych znát váš názor. Mám kamaráda, se kterým se znám už asi 3 roky. Poslední rok se o sebe víc zajímáme a za poslední měsíc bez sebe nemůžeme být. Stále má narážky na nás dva, ne jednou mě pozval k němu domů, “omylem” posílá smajlíky pusinek a minulý víkend jsme spolu byli na párty. Přišla jsem tam a on už tam byl. Pozdravili jsme se a první co udělal, chytil mě za zadek. Celý večer pak chodil a snažil se mě pořád dotýkat. Samozřejmě posíleni alkoholem jsme se trochu odvázali a už jsme ani jeden nebyli tak moc stydliví… Tančili jsme spolu, drželi se za ruce, on mě držel za pas, objímali se, ale na druhý den zase kamarádi jako před tím… Oba si moc dobře uvědomujeme co se mezi námi dělo, chvilku jsme to nadruhý rozebírali, ale nedokážu si to vysvětlit… Jsme něco víc nebo jen kamarádi?
Zeptej se ho na rovinu. Hlavně nezapomínej, kamarád taky rád.
Kolik vám je?
Pod pojmem trochu jsme se odvazali si představuji víc než se držet za ruku a tančit. Co takhle se zeptat jeho jak to vidí? Říká se tomu komunikace.
@Lilianka33 píše:
@blabla123 17 a 20
Nejsi mimino na rovinu k němu zajdi a zeptej se ho…
@lachtanice86 No je asi fakt, že jsem to mohla napsat jinak, ale myslím, že kdo chce tak pochopí, jak jsem to myslela… Nechci vypadat jako naivka, ale vím že mi asi nic jiného nezbyde
Žeby trochu víc nadržený kamarád? ![]()
A ty bys čistě teoreticky o „něco víc“ stála? To je dobré mít rozmyšlené, než se ho začneš ptát.
Osobně si myslím, že málokterý kamarád by o „něco víc“ nestál, pokud kamarádka není zcela odpudivá nebo pokud tam nejsou neúměrná rizika (třeba rozvrácení současného vztahu a tak). Tedy stojí spíš o fyzično než o duševní souznění na zbytek života, abychom si rozuměly ![]()
@Lilianka33 píše:
Ahojte… Chtěla bych znát váš názor. Mám kamaráda, se kterým se znám už asi 3 roky. Poslední rok se o sebe víc zajímáme a za poslední měsíc bez sebe nemůžeme být. Stále má narážky na nás dva, ne jednou mě pozval k němu domů, “omylem” posílá smajlíky pusinek a minulý víkend jsme spolu byli na párty. Přišla jsem tam a on už tam byl. Pozdravili jsme se a první co udělal, chytil mě za zadek. Celý večer pak chodil a snažil se mě pořád dotýkat. Samozřejmě posíleni alkoholem jsme se trochu odvázali a už jsme ani jeden nebyli tak moc stydliví… Tančili jsme spolu, drželi se za ruce, on mě držel za pas, objímali se, ale na druhý den zase kamarádi jako před tím… Oba si moc dobře uvědomujeme co se mezi námi dělo, chvilku jsme to nadruhý rozebírali, ale nedokážu si to vysvětlit… Jsme něco víc nebo jen kamarádi?
Co chceš slyšet? Holt se to mezi vámi zahušťuje a “kamarád” by evidentně stál o víc, akorát je asi trochu nesmělej. Co chceš ty? Pokud chceš víc (a to si rozmysli), tak ho pošťouchni trochu. Jste spolu často, tak prostě vyjdi vstříc. Chytni ho sama za ruku, zadívej se dlouho do očí, přibliž se aby chemie mohla zapůsobit. Následuje líbání a sex. Co je na tom složitého? Přátelé, kteří chtějí být často spolu už jste. Chceš aby se vymáčkl? Je mladej a bude asi nesmělej a nezkušenej. Tak potřebuje pomoct…
PS: a dej vědět, jak to dopadlo. Těšíme se ![]()
@ALLURE7 Co chci já? Mám ho opravdu ráda a “něco víc” k němu cítím už asi rok, jenže jak jsem psala, co když v tom hledám velkou vědu a jsem jen naivní?
Chytit ho za ruku, dívat se mu do očí, to už jsem dávno udělala a bylo mi to oplaceno, takže tady je jeden problém u nás obou, jsme nesmělí a bojíme se mluvit
Podle mě naivní jsi. Klidně s ním měj něco víc /myšleno sex/, on se chytne. Ale s následným chozením bych nepočítala. Podle toho cos popsala mi nesmělej nepřipadá.
@Lilianka33
no to či ste niečo viac záleži od toho či ste mali sex. predsa nemozete byt niečo viac ak ste spolu nespali, možno je len hanblivý, to ale musiš ty najlepšie vedieť. Ja som bol tiež dosť hanblivý a aj teraz s tým občas bojujem
Mne sa stalo to isté, dlhu dobu mi kamaratka vyjadrovala zaujem a ja nič, neskor sme mali vypité a tak tam boli nejake oblizovačky atď… A ked sme sa stretli o par dni tak ako keby nič(az na tie pohlady co na mna davala
) Je odo mňa o dosť staršia tak preto som mal hlavne s tým problém.
Druha moznost je ze ta chce len na sex, ak to chceš aj ty, tak nieje na tom nič zle.