Chlap,se kterým nejde žít

Anonymní
1.11.17 21:43

Chlap,se kterým nejde žít

Ahoj, potřebovala bych poradit.Jsem z toho docela dost zoufalá a nevím na koho se obrátit.
Mám přítele, se kterým mám dítě. V podstatě celý vztah byl pohádkovej až do té doby, než se narodila malá. Od té doby je nesnesitelnej. Celý den zavisí na to, s jakou náladou se probudí. Dokáže rozpoutat hádku i s naprostých hovadin. Hádáme se z 90% protože má zrovna náladu na to. Vymyšlí si opravdu kraviny. Když mu řeknu, že se nechci hádat a většinou ustoupím, tak buďto pokračuje nebo si najde něco jiného. Děti u hádkách nejsou. Nevím, co s ním mám dělat. Už kolikrát z jedný blbý hádky, kvůli naprostý hovadině udělal rozchod.Jsem z toho zoufalá. Několikrát jsem o tom s ním mluvila a jelikož on neustopí od svého názoru, tak vždy debatu proměníme v rochod. Popravdě řečeno už o něm začínám taky vážně přemýšlět. Promlém je, že nemám kam jít. Rodina nepomůže…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24002
1.11.17 22:13

Vždy je kam jít, jen se musí chtít. Kolikátá už je toto tvá diskuze na stejný téma. Tady za tebe problémy nikdo nevyřeší. Můžeš do azyláku, nebo si najít podnájem. Sposta samoživitelek tak žije. Chudáci děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
1.11.17 22:13

Poradna?

• Citovat
  • Upravit
174
1.11.17 22:28
@Anonymní píše:
Od té doby je nesnesitelnej. Celý den zavisí na tom.....

Ahoj, přítel nepracuje nebo proč je celý den nesnesitelnej? Pokud ráno jde do práce a prijde v 17 nebo 18 hodin, tak spolu moc casu nestravíte… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.11.17 03:34

Sára

Ahoj, nedávno jsem založila diskuzi s hodně podobným tématem..jak dlouho spolu jste? U nás u toho deti jsou a je hnusnej i na dceru
 Sára

• Citovat
  • Upravit
4019
2.11.17 04:25

Holky, já se vám divím. Pokud chlap nekomunikuje a vyvolává hádky, neztrácela bych s ním čas, protože na tohle je život moc krátkej. A jak už tady někdo napsal, vždycky je kam jít. Místo sezení na emiminu bych si už hledala buď azyl nebo pidi byteček. Pokud jste na rodičovské, může to být klidně i jiné město. Pak bych si zjistila, na jaké dávky mám nárok. Pokud je dítko větší, tak bych hledala přivýdělek. Jako jo. Je to práce. Hledat, obíhat, zjišťovat, prostě udělat tu změnu. Ale pro ten klid a svatej pokoj to stojí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí