Vztah s ženatým mužem?

17
2.11.17 18:54

Vztah s ženatým mužem?

Ahoj :srdce:
mám už vztah skoro dva roky s ženatým mužem. Když jsme spolu tak je všechno úplně v pohodě strašně moc ho miluju ale dva roky už je docela dlouhá doba dva roky bydlím sama přes noc ho nevidím, A ani mu nemůžu věřit že s jeho ženou nic nemá i když mi říká že jejich vztah už dávno skončili že se i domluvili vždycky když se s ním pohádala tak jsem přijde s kuframa že už budeš zit se mnou a že všechno bude v pohodě ale, během týdne se k ní zase vrátí už toho mám dost a proto se vás chci zeptat jestli máte někdo zkušenost s ženatým mužem a jak to nakonec všechno dopadlo už jsem zahodila dva roky a nechci jích zahodit ještě víc děkuju za pochopení a děkuju za jakoukoliv odpověď nebo radu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8866
2.11.17 18:57

Najdi si svobodného, to kterého budeš jediná. Ps: se svou ženou určíte spí… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35829
2.11.17 18:58

Když vztah skončil, proč se k ní stále vrací? Typické výmluvy ženatého… Můžeš čekat dalších x let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
2.11.17 18:58
@truelly píše:
Najdi si svobodného, to kterého budeš jediná. Ps: se svou ženou určíte spí… 8)
:,( :,(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
2.11.17 18:59

@pikola taky už si pravé myslim je to už strašná doba… 2 roky jsem vyhodila z okna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35829
2.11.17 19:02
@SanyBeiko píše:
@pikola taky už si pravé myslim je to už strašná doba… 2 roky jsem vyhodila z okna

Pokud jsi mladá, je zbytečné se takovým chlapem zabývat. Je to zbabělec a navíc lže všem okolo. A vlastně i kdyby jsi byla stará..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123

Od ní neodejde, najdi si někoho sobě rovného.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova

Vykašli se na zamilovanost s tímto mužem.
Užívej si s ním dál nebo nech být. Až se příště zase pohádá s ženuškou a přijde s kuframa, tak mu jasně řekni, ať si ty kufry zase odnese, že na tyhle komedie nejsi zvědavá.

Sama si musíš vyhodnotit, zda Ti tento sexuální vztah s tímto mužem něco dává, pokud se jen trápíš a vzdycháš po něm každou volnou minutu, tak se na to vykašli a najdi si někoho nezadaného na vztah.

• Citovat
  • Upravit
8866

Proč jsi do toho vztahu vůbec šla, když jsi věděla, že je ženatý? Kdybys mu dala podmínku, že si s nim začneš az uvidíš papíry o rozvodu, tak se vsadím, že ten vztah nezačne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
2.11.17 19:03
@SanyBeiko píše:

poučení pro příště, ne ženatého.

• Citovat
  • Upravit
17

@pikola je to těžký a vím že. Jestli v tom budu pokračovat tak se z toho prostě už zblázním ale je to můj první dlouhý vztah a taky můj první chlap takže se bojím toho že to nezvládnu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311

Takže on dva roky doma nic a s tebou idylka. No to mi řekni, proč ještě od te ženy neodesel? :lol: neblbni a najdi si nezadaneho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
2.11.17 19:04

Tihle zahýbači jsou jak přes kopírák. S manželkou si nerozumějí, jejich manželstí vlastně už dávno skončilo, jsou spolu jenom formálně kvůli dětem nebo čemukoli jeinému, nespí spolu, on jen potřebuje čas, než to rozsekne definitivně… milenka je úplně jiná, báječná, chápavá, rozumí mu tak, jak mu jeho žena nikdy nerozuměla… V překldu to znamená: Jsem borec, mám rád sex, ale nechci si bořit manželství, ale je fajn mít někde nějakou nadrženou slípku, pro kterou jsem úžasný a jediný, která je celá šťastná, když ji oblažím. Já se příjemně odreaguju, namastím si ego a je mi fajn.
Rada pro milenku: přestat planě doufat, kopnout dotyčného do pozadí a odejít středem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
2.11.17 19:04

Kdyz milenky placou, K.Gott…Nebud jedna z nich :( :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
2.11.17 19:05
@SanyBeiko píše:
Ahoj :srdce:
mám už vztah skoro dva roky s ženatým mužem. Když jsme spolu tak je všechno úplně v pohodě strašně moc ho miluju ale dva roky už je docela dlouhá doba dva roky bydlím sama přes noc ho nevidím, A ani mu nemůžu věřit že s jeho ženou nic nemá i když mi říká že jejich vztah už dávno skončili že se i domluvili vždycky když se s ním pohádala tak jsem přijde s kuframa že už budeš zit se mnou a že všechno bude v pohodě ale, během týdne se k ní zase vrátí už toho mám dost a proto se vás chci zeptat jestli máte někdo zkušenost s ženatým mužem a jak to nakonec všechno dopadlo už jsem zahodila dva roky a nechci jích zahodit ještě víc děkuju za pochopení a děkuju za jakoukoliv odpověď nebo radu :(

se ženou spí na 100% se mnou ex spal taky do poslední chvíle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria