Vztah s ženatým mužem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35956
2.11.17 19:06
@SanyBeiko píše:
@pikola je to těžký a vím že. Jestli v tom budu pokračovat tak se z toho prostě už zblázním ale je to můj první dlouhý vztah a taky můj první chlap takže se bojím toho že to nezvládnu :zed:

Ale ty s ním nemáš vztah, Ty jsi jen milenka, on má vztah s manželkou. To zvládneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
2.11.17 19:06
@SanyBeiko píše:
@pikola je to těžký a vím že. Jestli v tom budu pokračovat tak se z toho prostě už zblázním ale je to můj první dlouhý vztah a taky můj první chlap takže se bojím toho že to nezvládnu :zed:

jenže on to není TVŮJ chlap… bohužel jsi nalítla chlapovi který je už něčí = tím myslím má ženu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
2.11.17 19:08

Odejdi se vztyčenou hlavou. :palec:

• Citovat
  • Upravit
blabla123
2.11.17 19:09

Měl tě jen jako povyražení, nic víc jsi pro něj nebyla, proto pořád leze zpět k manželce.

• Citovat
  • Upravit
14642
2.11.17 19:09
@SanyBeiko píše:
Ahoj :srdce:
mám už vztah skoro dva roky s ženatým mužem. Když jsme spolu tak je všechno úplně v pohodě strašně moc ho miluju ale dva roky už je docela dlouhá doba dva roky bydlím sama přes noc ho nevidím, A ani mu nemůžu věřit že s jeho ženou nic nemá i když mi říká že jejich vztah už dávno skončili že se i domluvili vždycky když se s ním pohádala tak jsem přijde s kuframa že už budeš zit se mnou a že všechno bude v pohodě ale, během týdne se k ní zase vrátí už toho mám dost a proto se vás chci zeptat jestli máte někdo zkušenost s ženatým mužem a jak to nakonec všechno dopadlo už jsem zahodila dva roky a nechci jích zahodit ještě víc děkuju za pochopení a děkuju za jakoukoliv odpověď nebo radu :(

Zatím jsi zahodila pouze dva roky, kvůli ženatému tydýtovi, který se nikdy nerozvede. Jestli chceš skončit jako čekanka, a ztratit nejlepší roky života kvůli někomu takovému, tak v tom dále zdárně pokračuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
2.11.17 19:12
@SanyBeiko píše:
@pikola taky už si pravé myslim je to už strašná doba… 2 roky jsem vyhodila z okna

Navrhni pokec a ujasnění si věcí ve třech. Prostě přátelské posezení u skleničky a uvidíš reakci. Pokud s manželkou nefunguje a bere tě na vážno tak to dá. Jiak tě má jen jako postelovou bokovku bez další perspektivy. :roll: Věř, vím o čem mluvím. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59409
2.11.17 19:12

@SanyBeiko kdyby s manželkou nic neměl dávno tam není. Pokud by jsi pro něj byla ta jediná dávno je u Tebe, mají děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19984
2.11.17 19:19

Se ženou spí. Ty jsi jen bokovka na pobavení. Nebuď hloupá a najdi si někoho pro koho budeš ta jediná. Nejspíš ji nikdy neopustí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
2.11.17 19:22
@Anonymní píše:
Nemáš balit ženatý chlapy! Dobre ti tak! Lezt někomu do zeli co, třeba tady chrápe s manželem z některé z vas! Si nedokážeš najit nezadaneho chlapa? Je mi z vas a jin podobny ba bliti!!! Anonym protože vic se k tomu vyjadřovat nebudu.

No tak pochybuji že ho zakladatelka znásilnila proti jeho vůli. Zvracet můžeš z něho (on byl ženatý) ona byla svobodná. :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8875
2.11.17 19:26

Tak vzhledem k tomu, " jedna takova velice snaživá slečna rozbila manželství Mé kamarádce a pak se mimochodem na toho chlapa taky vysra.la když už mela dostudovano a už ho nepotřebovala…
Tak bliju taky. :poblion: a nad ní tedy více než nad chlapem. Kdyby se taaaak nesnažila, manželství by nejspíš trvalo dodnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
2.11.17 19:29
@Fofrník píše:
No tak pochybuji že ho zakladatelka znásilnila proti jeho vůli. Zvracet můžeš z něho (on byl ženatý) ona byla svobodná. :dance: :dance: :dance:

já bych z těch milenek zase světice nedělala… chlapi jsou vesměs jednodušší (ne všichni ) ale polichotíš egu trochu se snažíš a utáhneš je na vařené nudli
to tak prostě je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
2.11.17 19:32
@jdukolem píše:
já bych z těch milenek zase světice nedělala… chlapi jsou vesměs jednodušší (ne všichni ) ale polichotíš egu trochu se snažíš a utáhneš je na vařené nudli
to tak prostě je

Pokud je chlap zamilovaný do svojí manželky/přítelkyně, tak se utáhnout nedá, max. si s dotyčnou zasouloží…

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
2.11.17 19:33
@Anonymní píše:
Nemáš balit ženatý chlapy! Dobre ti tak! Lezt někomu do zeli co, třeba tady chrápe s manželem z některé z vas! Si nedokážeš najit nezadaneho chlapa? Je mi z vas a jin podobny ba bliti!!! Anonym protože vic se k tomu vyjadřovat nebudu.

Ona ho nevláčela za nohu, nedržela mu pistoli u hlavy, neznásilnila ho, vlezl s ní do postele zcela dobrovolně… :mavam:

• Citovat
  • Upravit
49159
2.11.17 19:35
@Klopotkova píše:
Pokud je chlap zamilovaný do svojí manželky/přítelkyně, tak se utáhnout nedá, max. si s dotyčnou zasouloží…

zasouloží no jo…a to nic neznamená - ono toho neubude tak proč se nepodělit… no já vím, že máš ty hodnoty šouplý jinak než já, ale to snad nemyslíš vážně
což na rozvrácení vztahu mnohokrát stačí.. ono jak vidíš zde tak on si zasouloží milenka to vidí osudově a už spekuluje jak by ho utáhla…
njn proč si nezasouložit s kým se mi zachce - toho neubude :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.11.17 19:36

Jsi mlaďoučká a Tvé formulace svědčí o tom, že nechápeš, co se přesně děje. Věř holkám, nebudu se opakovat. Vybodni se na něho, budeš se jenom trápit a nakonec to na 99% stějne skončí blbě. Pro Tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí