Po prvním příkrmu zvracení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8959
26.4.15 08:33

@Kamikadze
Neboj, vaření příkrmů není žádná věda a je to otázka chvilky.. Prostě hodíš do vody nějakou zeleninu, uvaříš, rozmixuješ a je to.. nic na tom není…
Teď už má prcek 2 roky, takže jí téměř všechno to co my. Takže prostě vařím normálně, jako bych vařila stejnak… takže pohoda:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamikadze
26.4.15 09:56
@Lejaa píše:
@Kamikadze
Neboj, vaření příkrmů není žádná věda a je to otázka chvilky.. Prostě hodíš do vody nějakou zeleninu, uvaříš, rozmixuješ a je to.. nic na tom není…
Teď už má prcek 2 roky, takže jí téměř všechno to co my. Takže prostě vařím normálně, jako bych vařila stejnak… takže pohoda:)

Ale jinak tak od toho roku uz muze tak nejak vsechno ne?

• Citovat
  • Upravit
8959
26.4.15 10:08
@Kamikadze píše:
Ale jinak tak od toho roku uz muze tak nejak vsechno ne?

Jako jo, pomaličku můžete najíždět na „normální stravu“… Jediné, co pořád nedávám je smažené, prostě obecně mastné věci.. Pak taky salámy atd., ale to je jasný. No a houby.. Prostě vyhýbám se potravinám, které jsou nějakým způsobem nezdravé nebo těžké i pro dospělé:)
Jinak normálka všechno.. Jen jsem se naučila méně solit (což prospěje i nám :) ) a taky používám méně koření, většinou „kořením“ jen bylinkama:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1829
11.5.15 08:54

Ahoj, kdy se zacina davat ovocne svacinky? mala mi uz tyden sni 120g zeleninky k obedu a 150g kase vecer, tak jestli uz muzu zacit davat dopoledne ovoce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6869
11.5.15 08:57

@tvetinka jak je dítko staré? ale myslím, že můžeš pomalu zkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1829
11.5.15 08:59

@kve-tinka za tyden 7m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1829
11.5.15 09:04

Kdy se zacina davat maso? Mela jsem prirucku o prikrmech od dr ale ted ji nemuzu za boha najit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
910
11.5.15 11:14
@tvetinka píše:
Kdy se zacina davat maso? Mela jsem prirucku o prikrmech od dr ale ted ji nemuzu za boha najit

Většinou do 1 měsíce od doby, kdy už dáváš zeleninu.

Příspěvek upraven 11.05.15 v 13:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
11.5.15 12:53

My začali dávat maso něco po půl roce.. (s příkrmy jsme začali po 4. měsíci)… ale nejdřív jsme najeli na ovoce.. maso až po ovoci.. A jestli bdueš dávat ovoce dopo nebo odpo je jedno :) co je ti milejší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí