Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Určitě písnu…ty jsi teď těhule nebo už je to delší dobu,coo jsi našla // ?
no mě snad hned od oplodnění dooost bolely prsa a v podbříšku mne bolelo jakoby měla přijít ms.....
Luculko, jsem čerstvá těhule. Potřetí
A ne úplně plánovaně, ale co, dějou se horší věci
Gladys píše:
Luculko, jsem čerstvá těhule. PotřetíA ne úplně plánovaně, ale co, dějou se horší věci
Jéé,tak to je super.My čekáme stále na prví
Aspoň už víš,co tě čeká ![]()
Gladys,to by se ulevilo oběma.A jaké máš ještě příznaky krom zimnice?
Píchání v břiše, nekonečný špinění, občas trochu červený
Občas je mi trochu šoufl od žaludku, občas pachuť v puse, prsa v klidu. Ale tohle se fakt nedá srovnávat, některým fakt nic není a nevědí, co jsou nevolnosti a spol
Zakládala jsem tuto diskusi, nebo spíše postřehy pro snažilky a jsem tu zase po dvou a půl roce a představte si… stejné příznaky!
Už 10 DPO jsem měla ducha! Vím to přesně, protože jsem si měřila BT a dokonce jsme se zase snažili 3 měsíce a vyšlo to! A zase mě pálí žáha a je mi střídavě nevolno
Tak že by zase kluk? ![]()
@Gladys
Ahoj, máš naprostou pravdu.
Já když jsem otěhotněla (neplánovaně) tak jsem o tom ani nevědela jen mě trochu pobolávala prsa ale to jsem davala za vinu tomu ze mam dostat MS, až už jsem jí delší dobu nedostala začlo mi to bít podezřelé a tak jsem se obědnala k dr. Teď jsem v 31tt a pomalu ani nejde poznat ze jsem tehotná, kdyby o sobe prcek nedával někdy pořádeně vědět tak mi ani nepříjde že mám jít za pár týdnů rodit.
A celé tehotenství probíhá v poklidu jen občasné palení žahy…
![]()
PROSÍM VÁS VŠECHNY O RADU. JÁ VÍM JE TO ASI HLOUPÉ ALE NEVÍM KAM SE ZAŘADIT JSEM TU NOVÁ
CHCI SE ZEPTAT MĚLA JSEM S PŘÍTELEM ASI TAK 3-4X NECHRÁNĚNÝ SEX JEN PROSTĚ STÍM ŽE NEEJAKUOVAL DO MĚ ALE NA MÉ BŘICHO JE MOŽNÉ ABYCH BYLA TĚHOTNÁ? MENSTRUACI JSEM MĚLA OD 19-24.10 ALE MÁM POŘÁD POBOLÍVÁNÍ V PODBŘÍŠKU, NEVOLNOSTI, POBOLÍVÁNÍ PRSOU, OMDLÍVÁNÍ A ČASTO NSE MI CHCE SPÁT..DĚKUJI
@NOVAJDA20
Rači si zajdi k Dr. ikdyž je to možná ještě brzo, ale někdy se stává že se dostavila MS ikdyž už je žena těhotná.
A to že ejakuloval jinam než do tebe vůbec nevadí. ![]()
Možná víš jak se to říká
STAČÍ KAPKA A JSI TAŤKA NO V TVÉM PŘÍPADĚ MAMČA. ![]()
Vím to z vlastní zkušenosti jsem ve 31-32tt. ![]()
@NOVAJDA20 a testík sis dělala? Opravdu stačí jen kapička…Říká se jí kapka lásky může být kdykoliv během. Teda aspoň tak jsem to slyšela. Podle příznaků to vypadá že spíš jsi.Ty by jsi chtěla mimčo nebo zatím ne?
Mám taky podobdný problém, HA jsem vysadila kvůli přibírání (samozřejmě vím, že to má následek i mé nepravidelné stravování…) ale prostě dobrala jsem všechny 3 platíčka a s přítelem se rozhodli, že to zkusíme s kondomem (ten můj lump přítel si ho ale nechtěl dát nikdy od začátku), jelikož se v měsíci zkrz mou výšku moc nevídáme.. noo a zpoždění mám sice jen dva dny, ale už od pondělka (tedy 5 dní) mě bolí břicho, původně jsem si myslela, že už konečně dorazila MS, ale pořád nic.. k tomu se od pondělí přidal silný bílý spíše vodnatější výtok a bolí mě bradavky. Ten výtok mě zaráží nejvíc, nikdy jsem ho v takové míře neviděla, na papíru toho bývá opravdu docela dost
dnes jsem tedy 35 DC, 32. a 33. jsem si dělala test, malý dušík tam byl, 33. den taky, ale potom spíše zmizel.. je pravda, že testů jsem si opravdu nadělala milion a nikdy se mi tam nic neobjevilo, až teď no… no ať už to dopadne jak chce, příjmu obě možnosti, přítel díky bohu taky ![]()
Ahojky holky, jen se vas chci zeptat, jestli ste natom jako ja, nebo jestli jste natom tak byly, ze jste koncili 3 mesic a nemate priznaky a vubec necitite ze jste tehotna, ani trochu, plod jsem vcera videla, krsne se tam hybal, ale ja proste nic necitim ani prsa mme neboli, dekuji a papa ![]()
Ahoj maminky, potřebovala bych slyšet váš názor, už mesíc jsem nedostala MS a mela jsem 3dny bolesti pod břichem a poslední dobou hodne jím chvilku bych snědla sladký pak zase nejaký maso a nakonec kyselí i hlava me pobolívá. 2dny jse mi chtelo i zvracet ale nezvracela, těhotenský test jsem jsi nedelala pokaždé když jsem jsi jej delala vyšel negativne ale uvažovala jsem že jsi je nakonec koupím
a hned vyskouším, v zaři mi bude 19let a moc bych miminko chtela vím je to natakovou mladou holku moc brzo ale já mám tak strašne ráda deti
Předem moc děkuji za váš názor. ![]()
@zandýsek ahojky, samozřejmě že je možné, že jsi těhotná, moje kamarádka to zjistila až ve 3 měsíci - měla slabší menstruaci, ale žádné příznaky, tak proč bys nemohla být i ty? ale taky to můžeš mít jen vsugerované, protože to mimčo chceš… jinak to že je ti 19.. no mně je 20, střední školu sice mám, ale bez odpracovaných dní v práci se do toho rozhodně vrhat nebudu..kdybych věděla, že budu mít mateřskou, tak jsem mamčou taky ráda v 19, ale stejně ještě studuji…ty ale určitě budeš mít všechny „podmínky“ pro mimčo splněné a vše dobře promyšlené, pokud ho plánuješ
ten test si stejně budeš muset udělat, protože jen on ti dá jasnou odpověď, né my tady
tak hodně štěstí ![]()