Velikost plodu v 6tt+o

269
8.1.10 17:26

Velikost plodu v 6tt+o

Ahoj holky potřebuju poradit jsem v 6tt+O a dneska jsem byla ULT a gynekoložka říkala,že fazolka je velká 4,6mm.Je tato velikost dobrá nebo je fazolka malá?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8499
8.1.10 17:34

Ahoj já myslím, že to nemůžeš brát podle toho kolikátý týden jsi podle poslední MS, protože jsi mohla mít ovulaci později a proto má fazolka menší míru, než třeba moje, když jsem otěhotněla během prvních 10 dnů cyklu :wink:
Myslím, že se nemusíš tímto vůbec stresovat, kdyby něco nebylo v pořádku, tak by to dr. řekla a uvidíš, že na příštím UTZ už ti i zamává pacinkou. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
8.1.10 17:41
LucieL píše:
Ahoj já myslím, že to nemůžeš brát podle toho kolikátý týden jsi podle poslední MS, protože jsi mohla mít ovulaci později a proto má fazolka menší míru, než třeba moje, když jsem otěhotněla během prvních 10 dnů cyklu :wink:
Myslím, že se nemusíš tímto vůbec stresovat, kdyby něco nebylo v pořádku, tak by to dr. řekla a uvidíš, že na příštím UTZ už ti i zamává pacinkou. :palec:

Jéé ,děkuji za utěšení..já jsem měla ovu 10.12 ,ale mudr. říkala že je to maličký na internetu jsem hladala a v 6tt by to měla být fazolka velká 2-4 mm ,tak proto píšu dotaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8499
8.1.10 17:51
gggala píše:
LucieL píše:
Myslím, že se nemusíš tímto vůbec stresovat, kdyby něco nebylo v pořádku, tak by to dr. řekla a uvidíš, že na příštím UTZ už ti i zamává pacinkou. :palec:
Jéé ,děkuji za utěšení..já jsem měla ovu 10.12 ,ale mudr. říkala že je to maličký na internetu jsem hladala a v 6tt by to měla být fazolka velká 2-4 mm ,tak proto píšu dotaz

Když ono tohle stáří těhotenství vypočítané podle podle poslední MS není úplně přesné, skutečné stáří miminka ti pak doktorka spočítá stejně podle jeho velikosti.
Takže já myslím, že nezáleží na tom jak je drobek teď velký, ale důležité momentálně je aby rostl a vyvíjel se jak má. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
8.1.10 17:56

Jo aha jen mě to vyděsilo…a můžu se zeptat jestli to teda víš velikost fazolky V tvým 6TT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
8.1.10 18:16

Ahoj gggalo tady máš pro upřesnění tabulku velikosti plodu - po týdnech… http://www.maminkam.cz/…en-po-tydnu/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
8.1.10 18:28
Berda74 píše:
Ahoj gggalo tady máš pro upřesnění tabulku velikosti plodu - po týdnech… http://www.maminkam.cz/…en-po-tydnu/

JJ já už jsem to na netu našla,ale našla jsem i stránky kde jel vilkost 2-4 a jednu kde jevelikost 5-6mm

Ale moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
8.1.10 19:42

Ahoj gggalo,
co internetová stránka a co těhotenská knížka, to jiný názor na velikost mimi podle stáří těhotenství, takže se fakt pokus se nestresovat a jen si to užívej :-) A blahopřeju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
8.1.10 20:06

jj moc děkuji,ale stresovat se určitě budu až do dalěí KO a ta je 10.2… Jetli miminko roste :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
8.1.10 21:10

Neboj, určitě roste v pořádku :-) Držím palce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
23.2.10 17:01

Ahoj, vsem. Tak ja nevim co mam v sobe za obrika:-) koukam, ze velikost v 6 tt se pohybuje kolem 4mm ale me doktor vcera rekl ze moje fazolka ma 12mm je to vubec mozny??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.10 19:48

Myslim,ze muzete byt rada,ze vam fazolka tak pekne roste protoze ja jsem skoro v 8 Tydnu a gestacni vacek je porad prazdej na ultrazvuku je jen prazna 10mm tecka a nic v ni :-( Tak jsem s toho nestastna zitra jdu na kontrolu po tydnu jestli uz tam neco je. UZ jednou jsem mela zamlkli potrat,tak snad to nebude to stejny :cry: Jinak vasemu mimiskovi preji vse nej nej a at pekne roste :-)

• Citovat
  • Upravit
692
15.1.14 21:28

Pred tydnem mi moje doktorka rekla ze embryo(nebo g. vacek) je zhruba 2mm velke a podle vypoctu jsem byla v 6. tt. Bojim se, ze to neni dobre. Zitra jdu na dalsi kontrolu, mam z toho zavrate.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
25.3.14 11:46

Dobry den,
chtela bych se zeptat.jsem v 6tt dnes jsem byla na ultrazvuku a velikostne odpovida na 4+2 a srdicko ne. kolem mam krevni srazeninu.mam prijit na kontrolu za tyden ale moc sanci tomu doktor nedava. nemate nekdo zkusenosti s necim podobnym?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1589
25.3.14 12:08

@verysek089 A víš kdy byla ovulace??? A ptala se tě na délku cyklu. Většinou to dr. berou tabulkově, že cyklus trvá 28 dní a ovulace je 14 DC. Mohla jsi ovulku mít třeba až 22 DC (stejně jako jí mívám já) a pak je tam rozdíl týden. Vydrž. Držím palce, ať to dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí