Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky meli jste nektera hlenovy vytok za začatku tehotenstvi?
Od včerejška mam na wc papiru dost hlenu takovy jaky byva pri ovulaci,ale svetle ružove barvy, boli me podbrišek a svrbi vagina zvenku, pri čurani bolest namam.
Jediny co jsem našla na netu o ružovem hlenu je ružova hlenova zatka ktera vyteka pred porodem, myslite že mi hrozi potrat?
Ahoj s tím ti asi nikdo moc neporadí je lepší sjét k dr. a nechat se pořádně vyšetřit a budeš hned vědět na čem jsi.
a neměla bys mít třeba tedko ms kdybys nebyla těhu? jestli jo tak je to normální a miminko se taky zahnizduje tak si myslím že to je vpořádku, ale kdyby tekla jasná krev tak utíkej k doktorce
Digi ja nešpinim, jen ze me vyteka hlen, v pondeli jsem dobrala antibioka na močak,ale to s tim asi nesouvisi
Já měla tohle taky a mám vlastně celou dobu až do teď. Je to normálka, takovej výtok hustej bílej a někdy trochu narůžovělej a někdy ho mám i nazelenalej. Omlouvám se za natur popis ![]()
Paní doktorka mi řekla že je to normální, že se tím tělo chrání proti případné infekci do dělohy.
Teď se mi ten výtok změnil na vodovej až jsem měla pocit jestli mi neuniká plodová voda, protože toho bylo fakt hodně a dostala jsem u doktora úplně stejnou odpověď jako předtím.
Takže se neboj, je to v pořádku, ale pro klid duše to nahlas mudrovi až tam půjdeš.
Jo a ještě mě napadlo když tě to svrbí tak jestli to nebudou kvasinky nebo tak něco. Po těch antibiotikách naprosto běžná věc. Vymlátí to floru v pochvě.
Ja mam pruhlednej tahaci hlen naružovele barvy, jako u ovulace. No budu ležet a čekat do konroly, možna nemam vylečeny ten zanet močaku a projevuje se to tak
No potrat to určitě není bych řekla…takže klídek a počkat do kontroly a tam to nahlásit a oni ti na to něco buď dají nebo tě uklidní že to nic není.
Každopádně kdyby z toho bylo špinění nebo nedej bože krvácení, hned mazej na pohotovost.
PETRUCHO DIKY ZA RADY, TROŠKU JSI ME UKLIDNILA, BUDU ČEKAT CO BUDE DAL