První příznaky

963
9.1.10 18:29

První příznaky

Ahojte, chtěla bych se podělit o první příznaky. Jsem úplně na začátku těhotenství a mé první příznaky byly a jsou: nucení na zvracení, ale nezvracím, jsem hrozně protivná i přítel si stěžoval :lol: , dále pálení žáhy a ve 4 týdnu mě začaly bolet prsa. Čekám druhé dítě po deseti letech. Jsem šťastná, že to vyšlo po 3 měsících snažení i když mám velice nepravidelnou menstruaci…spíše žádnou :-? Musím říct, že jsem po celé 3 měsíce intenzivně myslela na to, že chci být těhotná a že si to moc přeju. Pozorovala jsem se a čekala jestli to poznám bez testu. (Test jsem si dělala 7 dnů po vynechání menstruace a druhá čárka byla sice slabší, ale byla…) Všude jsem četla, že na to nemám myslet, ale to se dobřé říká a píše…jsem prostě v tom i tak…držím všem, které chtějí otěhotnět úspěch. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
44193
9.1.10 18:50

Ahoj,všimla jsem si,že jsi nováček,tak Tě tu na emimi vítám. :kytka: Pokud můžu poradit,zařaď se do diskuze stejný měsíc porodu,tam se tyto věci probírají..Poslední diskuze je ZÁŘÍcí miminka 2010..Určitě Tě maminky rády přijmou mezi sebe..

Přeji pohodové těhotenství a krásné,zdravé miminko!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
9.1.10 18:51

Gratuluji :kytka: :-) .
Já jsem teda byla taky pěkně hnusná a jedovatá a manžel to vydržel…Žáha mě taky pálela (teda jenom u 1. těhu), ale jinak jsem nevěděla, že jsem v tom. Jen jsem přibírala. Držím palce, ať jste zdraví…a v pohodě :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
9.1.10 19:17

Ahojky Evčo,
Vítám tě tu na emiminu a zároveň ti moc a moc gratuluji k těhotenství :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
9.1.10 19:50

Ahojky Evičko,
moc ti gratuluji a já doufám, že to takové rychlé bduu mít taky.Užívej si rostoucí bříško :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
9.1.10 20:45

Děkuji

Tééééda, děkuji za moc milé přijetí, přidám se k vám moc ráda…teda už jsem se nenápadně přidala. Díky za podporu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
9.1.10 21:21

Ahojda, tak přesně před rokem jsem na tom byla stejně jako ty :-) … a teď mi vedle v ložnici spinká 4 měsíční poklad jménem Magdalenka. Gratuluju… a šetři se, maminko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
10.1.10 14:03

Ahojte,

moc gratuluju k těhotenství a chtěla bych se zeptat, zda jste měli nějaké příznaky už hned úpkně zkraje. Snažíme se už přes rok a zatím nic, teď mi MS ještě nedošla, měla být včera, příznaky žádné nemám, jindy se hlásí 3 - 4 dny předem a teď nic, BT měřím a od ovu se pohybuje na střídačku 37 a 36,9. TT jsem zkoušela, ale nic se neobjevilo, jsem dnes 12 DPO. Poslední dny mě dost často bolí nebo jen pobolívá hlava a prsa se jakoby vyplnila, ale to se mi stává občas i před ms. Co si o tom myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
10.1.10 14:21

Ahoj eraguško, mě v době, kdy měla přijít MS bolelo jako obvykle břicho a bolelo tak 3 dny než přestalo. Žádná velká bolest, ale prostě tak jako vždy před MS. První příznaky až právě v těhle dnech…při vynechání MS. Asi nejnepříjemnější je ta nevolnost, ale zatím to jde. Bolest a píchání v podbříšku se taky nepravidelně během dne ozvou…a teď teda už i ty bolavé prsa. Ale jak říkám nepoznala bych to dříve než při očekáváné MS. Tak snad ti i to pomůže… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
4.3.12 10:21

Ahoj holky, nechci zakladat novou diskuzi, tak pisi sem. Kdy po oplodneni jste na sobe pozorovaly nejake priznaky? Ja jsem dneska cca 8DPO, nekolik dni me boli v podbrisku obcas nejake to pichnuti, ale hlavne sem strasne naladova. Vcera sem probrecela skoro cely den a to kvuli uplnym blbostem, ktere bych normalne vubec neresila. Muze to byt taky jeden z priznaku? Dekuju za odpovedi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
4.3.12 10:29

No nevím, protivná jsem někdy i sama sobě, ale to před ms i jindy, takže těžko říct :lol:
U mě první příznak teď byla šílená zima, doma 22stupňů, já ve svetru a klepala jsem se jak ratlík :lol:
Podle mě je to hodně individuální, těch příznaků může být hafo, často si je člověk může i vsugerovat. Já jim moc nevěřím, i když jsem si tu zimu vygooglila, že to někdo taky měl, tak potom // byl pořádnej šok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
4.3.12 10:42

Ahoj holky,
my se s manželem snažíme 2,5roku o mimi.Minulý týden jsme navštívili už i CAR.Mám počkat na MS,ale ta stále nepřichází.Už mám 4dny zpoždění.A taky mám tlaky,chvilkové píchání v podbřišku.Jsem nafouklá jak balon,se cítím,že za chvíli prasknu. :lol: Zima mi byla taky věčně-jsem doma pod peřinou,topení na max. a já se klepala zimou.Tak uvidíme…bylo by fajn,do toho CARu už nejít,jen zavolat,že se nám to konečně v poslední chvíli povedlo přírodní cestou.Kéééž by :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
4.3.12 10:44

A už jsi testovala, když máš zpoždění? :D Bych nevydržela a testla, co když je to tam? Moc bych ti to přála ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
4.3.12 10:48

Gladys,netestovala.Ale zítra testnu.Jeste vyckavam,ono u mě 2dny sem,2dny tam…nehrajou roli.Nemám ms pravidelnou.To bych takhle mohla testovat každý měsíc.A to už mě dáávno přestalo bavit.Ale v út by měl manžel jet na krev a odevzdat spermouše do CARu,tak před tím testnu.Kdyby to náhodou vyšlo,ať ho tam neposílám zbytečně.Už teď je z té „odebírací kabinky“ nervozní… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
4.3.12 10:58

Tak potom napiš. Určitě se muži uleví, že nebude muset do kabinky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie