Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dekuji za tvuj názor
v uterý jsem objednana k ženskýmu tak uvidím co a jak ![]()
Zaregistrovala jsem se, abych mohla lépe studovat, jaké měly které ženy příznaky a zdali potom skutečně byly těhotná. O dítě se nesnažíme, ještě by se nám příliš nehodilo, ale dáváme si čím dál tím tak nějak menší pozor. No a tento měsíc mě prvně v životě po předpokládané ovulaci bolela prsa a to tak, že mě to budilo v noci ze spaní, prsa se mi zvětšila, i v chladu jsem se chvílemi dost potila, bolely mě nohy a trochu v podbřišku, ačkoli PMS jsem nikdy neměla. Tak jsem se pomalu začala připravovovat na možnost, že tak dlouho se přerušuje sex až kapička uteče… no a dnes mam termín menstruace, začínám špinit, na testu /… takže nic. Tak to jenom k těm příznakům, že i ženy, které se o mimi nesnaží a nic si nevsugerovávají, mohou mít z ničeho nic, asi z nějaké hormonální disbalance, některé těhotenské příznaky.
Zakladatelko, dekuji moc za tvůj příspěvek!! Myslím že je to velmi povzbudivé pro každou ženu, která by chtěla být těhotná
Já sama jsem v této fázi, stále na to myslím a snaží se dělat všechno pro to, aby to vyšlo. Od mojžísové metody cvičení po kontryhelové čaje ![]()