První sex

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lili6969
27.7.24 21:21

Haf haf

Zdravím všechny příznivce sexu a psů :jazyk: :palec: můj pes je hypersexuální ale má moc velký koule takže když ho tam pošle tak mám místo ánusu černou díru tak vás chci bobánci zeptat jak je zmenšit :nevim: :jazyk: :pocitac: :zed: (PS je mi 10 )a poslední otázka je jak mám dopustit aby pes přestal rozkousávat a roztrhávat moje sexy prádlo :andel:

• Citovat
  • Upravit
Lili6969
27.7.24 22:47

Ceckovice peckovice

Holky nevíte jak se zbavit zbytečně velkých ceckovic a také spodních peckovic poraďte plsky poraďte :srdce: :pocitac: :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
2
7.9.25 21:13

Je mi 21 a pořád jsem panna – normální, nebo divné?

Ahoj všichni,
píšu sem poprvé, protože mě zajímá, jestli nejsem sama, kdo to tak má. Je mi 21 let, nikdy jsem neměla kluka a pořád jsem panna. Občas si kvůli tomu připadám zvláštně, protože mám pocit, že dneska většina lidí začíná se vztahy a sexem mnohem dřív. Vždycky, když slyším, že někdo měl první zkušenost už kolem 15 let, přijde mi, že jsem úplně mimo.

Nejhorší pro mě je, když se dostanu do rozhovoru s klukem. Upřímně, je to pro mě trochu Achillova pata – nejsem moc společenská, nerada se seznamuju a v takových chvílích se cítím nejistě. Když se někdo zeptá na věci typu „Měla jsi někdy kluka?“ nebo „Jsi panna?“, strašně se stydím odpovědět pravdu, protože mám pocit, že by mě hned soudili nebo si mysleli, že jsem divná.

Já vím, že každý má svoje tempo a že to není závod, ale stejně mám někdy pocit, že jsem jediná, kdo je na tom takhle. Má to někdo podobně? Jak se s tím vyrovnáváte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.9.25 21:32
@Lydia207 píše: Více

Ahoj, sice nejsem žena, ale stejně ti třeba něco moje perspektiva může dát, nevím :)

Já se cítil hodně podobně jako ty, sice se mě na tohle nikdo normálně neptal, ale často jsem pociťoval, že už je to takový divný, když mi bylo 22 a pořád nic. (U mě za tím teda byly, a stále jsou, určité psychické problémy, které se neřešily správně.) Když jsem pak dostal příležitost v tom věku, tak jsem po tom skočil, i když jsem k danému člověku necítil nic ani emočně ani sexuálně. A zkušenost to nakonec byla docela nepříjemná, možná i, když to malinko přeženu, traumatizující, a to jsem do toho šel zcela dobrovolně.

Radosti ti asi neudělám, ale pokud bych ti měl poradit, tak se hlavně do ničeho netlač, v nejlepším případě bys pak z toho nejspíš stejně nic neměla. Spíš bych se asi sám sebe zeptal, cítím se sebevědomá / atraktivní, mám nějaké problémy v té oblasti? Pokud jo, tak by mohlo stát za to kouknout nejdřív tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
7.2.26 22:46

22 let, ale život není takový, jaký jsem si představovala

Letos mi je už 22 let, jupí. Když mi bylo 15, představovala jsem si, jak úžasný a dokonalý život budu mít, až budu dospělá. Taky jsem si představovala, že už dávno budu mít přítele. No a že už nebudu panna, což se nestalo. A tak nějak uvažuji nad tím, jak to ti ostatní lidé dělají.

Když jsem byla na střední, seznámila jsem se přes nějakou skupinu s jedním klukem. Ze začátku byl fajn, viděli jsme se párkrát a jednou mi přes zprávu napsal: „Hele, až se zase uvidíme, můžu si s tebou pohrát?“

Upřímně řečeno, byla to velmi zavádějící zpráva a já v tu chvíli moc nedokázala rozlišit, co si pod tím mám představit. To, co jsem si já představovala, nebylo moc slušné. Následně se ukázalo, že to tak myslel i ten dotyčný. Což musím říct, že mě asi na velmi dlouhou dobu poznamenalo.

Nakonec jsem se dozvěděla, že měl špatnou náladu a chtěl mě svázat a možná i zneužít. To byla asi tak moje první zkušenost s opačným pohlavím. A to nemluvím o té druhé, která mě chtěla zneužít už úplně.

Tak tady píšu… asi to není něco, co bych sdělovala lidem ve svém okolí, ale jelikož tady mě nikdo nezná a vystupuji pod pseudonymem, tak mi to přijde o to snažší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.8.26 09:03

Chill

Kazdy si tim prosel, proste pohoda, uvolnit se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie