První sex

Anonymní
5.7.20 09:08

První s€x

Dobrý den, vím že se spousta z vás zasměje a řekne si, jak jsem blbá, ale prosím vás o pochopení. Je mi 19náct let a nikdy jsem neměla sex. Mám přítele, který svůj sexuální život vede dlouhou dobu a to mě hodně znervózňuje. Bojím se, že až na to přijde tak mě to bude hodně bolet, že se tam třeba nebude moc dostat. Ani 2 prsty bez bolesti nezavede. Prosím o soudnost, cítím se zoufale. Měla některá z vás stejné obavy, problém? A jaký byl váš první sex?
 Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19987
5.7.20 10:06

Musíš se uvolnit a použít lubrikant

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
5.7.20 10:53

Nesmíš se bát, uvolni se. Přítel by měl brát ohled, že je to Tvé poprvé ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.7.20 12:20

Za mě to lehce bolelo, ale v pořádku. Před tím jsem nemohla mít ani ten nejmenší tampon. Bude to dobrý, hlavně se nestresuj

• Citovat
  • Upravit
9374
5.7.20 19:44

Trochu obavy měla snad každá. ;) Já si pamatuji, že to bylo nepříjemné, očekávání i obavy velké, takové smíšené pocity. Myslím i po akci jsem cítila jakoby namožené genitálie. Kluk má sexuální zkušenosti, jestli to není trouba, určitě se bude snažit, aby nebyl hrubý a aby ti to udělal pěkné. Kdyby se ti jeho chování a zacházení nelíbilo, můžeš couvnout. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
6.7.20 09:58

Bolest po prvním sexu

Děvčata, mám na Vás otázku. Ve čtvrtek jsem měla svůj první sex. Byl chráněný kondomem. Od té doby mě pobolívá v podbřišku a trošku špiním, ale to jen minimálně a ne pokaždé. Spíš se bojím té bolesti břicha :nevim: Není to nic hrozného, přirovnala bych to k trošku menší menstruační bolesti. Myslíte si, že by to mohlo být tím, že mám každým dnem dostat menstruaci? Doufám, že nemůžu být těhotná. Je mi 17 a opravdu miminko neplánuji. Prosím prosím, dokážete mě nějak uklidnit? 🥺 ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
6.7.20 11:06

@Anika01 Nejspíš to bude tou blížící se menstruací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.7.20 02:43

první sêx

@Anonymní píše:
Dobrý den, vím že se spousta z vás zasměje a řekne si, jak jsem blbá, ale prosím vás o pochopení. Je mi 19náct let a nikdy jsem neměla sex. Mám přítele, který svůj sexuální život vede dlouhou dobu a to mě hodně znervózňuje. Bojím se, že až na to přijde tak mě to bude hodně bolet, že se tam třeba nebude moc dostat. Ani 2 prsty bez bolesti nezavede. Prosím o soudnost, cítím se zoufale. Měla některá z vás stejné obavy, problém? A jaký byl váš první sex?
Děkuji

Ahoj. Sám jsem měl nedávno svůj první sex a to mi je 18 let. Přítelkyně byla prý spokojená a do té doby byla také pana. Nejsem žádný velikán mám sám jen 14 cm dělku a 4,5 cm obvod. Jenže poslední dobou jí nějak pořád divné a nechce se jí nic dělat. Sex byl samozřejmě s Ochranou. A nevím co jí je. Přítelkyně se Uvnitř udělala a přijde mi že to náš vztah nějak k sobě ještě víc upoutalo a bojím se o ní. Hele zkus nějaký prášky nebo se ti blíží menstruace 8o

• Citovat
  • Upravit
1.2.22 09:10

Jak končí první sex?

Ahoj je mi 16 a brzo bych chtěla s přítelem mít sex, víc co to všechno obnáší ale zarazila mě jedna věc a to jak ten první sex skončí. Nemá někdo nějakou radu nebo zkušenost kterou by mi mohl dát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
1.2.22 09:39

Ahojky, nevím přesně, jak to myslíš, ale když jsem měla svůj první sex já, tak to skončilo tak, že jsem celkem dost krvácela. Když bude tvůj přítel opatrný, tak se nějaké hrozné bolesti nemusíš bát. Doporučuji si proto vzít k sobě radši tampon nebo vložku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33017
1.2.22 09:46

Jak skončí? Já mám pocit, že můj první skutečný dokončený sex trval celý ten víkend, co jsme byli spolu. Jo, tampon nebo vložka se hodí. Že by mě něco bolelo si nepamatuju nějak, ale krvácela jsem, to jo. Takže na to myslet. A je fajn potom moct spolu ještě být. Pro nás to byl hodně silný, emotivní zážitek, chtěli jsme pak být pořád spolu (a trénovat :mrgreen: ) a sdílet to. Takže jsem ráda, že to nebylo někde narychlo s tím, že pak se musíme brzy rozloučit. Ono to dlouho doznívalo. Už je to přes 20 let a pořád si to pomatuju. Manžel taky (ne datum, konkrétně co jsme a jak dělali, ale emoce, prožitek, pocity..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.22 11:10
@Jajulinka4 píše:
Nesmíš se bát, uvolni se. Přítel by měl brát ohled, že je to Tvé poprvé ;)

a pořádně ti naložit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
27.7.24 17:48

Ahoj, je mi 20 let až jsem sex jednou zkoušela ale mám 160 kg a můj manžel se k ni nemohl dostat přes hodně silný zadek a stehna a přes velké břicho byla jsem z toho asi rok úplně špatná
Ale moje váha mého manžela vzrušuje a je vždy nadřzenej. Teď mám něco přes 155 a chci to znovu zkusit samozřejmě si už nemůžu ani obléknout normální kalhotky natož Sexi prádlo takže chodím naha i normálně doma. Jediné co se mu na mem těle nelíbí je to ze když už vezmu nějaké kalhoty třeba džíny tak z nich vykukuje ven zadek a mám kašičku.
Mám velká dnadra a to se mu také líbí. Prosím holky některá žvásty mi pomožte moc děkuji. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66274
27.7.24 17:50
@Eva349 píše: Více
žvásty jsou akorát tvůj příspěvek
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lili6969
27.7.24 21:10