Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Nejspíš to bylo biochemické těhotenství. Na testu se možná zachytil ještě nějaký zbytek hcg.
Velkou naději bych si nedělala… Mrzí mě to.
Děkuju za názor
já si už právě naděje nedělám, proto jsem si dnes chtěla udělat test jen pro jistotu, že je opravdu konec. Ve středu test úplně bílý a dnes ráno tohle. Nechci se v pondělí na tu krev hnát zbytečně ![]()
To nevypadá dobře. Myslím si, že test zachytil zbytkové HCG. 12. den by test měl vypadat úplně jinak. Je mi to líto, držím palce do dalších pokusů. U nás byl 3. den správný.
![]()
Mě se těhotenství po ket udrželo i přes krvácení, ale v tuhle dobu už jsem měla dvě silný čárky. Je mi líto, tohle nedopadlo.
Moc vám všem děkuji za vaše názory a zkušenosti
do Car jsem volala, stejně prý na tu krev a kontrolu musím přijít, aby vyloučili mimoděložní těhotenství. A aspoň se s doktorem domluvím co dál. Tohle bylo druhé IVF, při prvním pokusu nedošlo ani k transferu, teď u druhého pokusu byla oplodněna 3vajíčka, ale do toho 5.dne vydrželo jen to jedno. Do třetího pokusu se mi zatím nechce, je to psychicky docela dost náročné
času ale moc nemáme, mě bylo v létě už 35
a mám nízké AMH, myslím 0,7. Partner je v pořádku, máme za sebou genetiku a ta dopadla taky dobře. Snažíme se už několik let a pomalu se smiřuji s tím, že budeme bez dětí ![]()
@Anonymní píše: Více
Mám opravdu podobnou zkusenost. Loni mi bylo taky 35 let a taky mi zjistili nízké AMH, jenom 0,6 (zaokrouhleno). Jenomže byl problém, že s tou hodnotou se ani nedalo pořádně pracovat, nešlo s ní počítat na několik mesicu dopredu, protože zacala strasne rychle klesat. Za pouhe 4m byla nizsi o polovinu! Ivf jsme zkusili zbytečně, jiz jsem nemela vůbec zadna vajíčka ![]()
Letos je mi 36 let a podařilo se mi otěhotnět v cyklu s darovanym vajíčkem! Hned na prvni pokus vyšel čerstvý ET! ![]()
Takže není všemu konec, proč byste nikdy nemeli mít děti? Zkuste darovane vajíčko a verim, ze se to podaří, když jste jinak úplně v pořádku! Budu na tebe myslet ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Ahoj holky, prosím o radu. Minulou neděli (3.11.) jsem byla na ET 5-ti denního embrya. Po týdnu jsem začala špinit a v pondělí se mi rozjela klasická menstruace. Celé jsem to oplakala a s neúspěchem se po pár dnech smířila. Dnes mám volat do Car, aby mi ukončili neschopenku (byl to můj první transfer, tak jsem chtěla být v klidu doma jen těch prvních 14dní). A v pondělí jsem měla do Caru jít na krev. Tu krev jsem chtěla rušit, že to nemá cenu. Dnes jsem si udělala ráno test a výsledek vidíte snad na fotce. Vidím slaboulinkou čárku, ale to asi nic neznamená, když jsem vlastně už 12-tý den po ET. To bude asi falešný test Pepino, co myslíte? Jen chci prosím slyšet názor, že ten transfer nevyšel, že ten test nic neznamená, vím že už by nejspíš po tolika dnech musely být čárky silné. A vy tam třeba ani nic neuvidíte. Nevím co mám říct, až dnes budu volat do Car
děkuju za vaše názory