Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Já jsem se tedy rozhodně s nikým nevykousla, když už tak líbala, bylo to skoro před 30 lety, bylo mi 14, bylo to na diskotéce při tanci s neznámým klukem
Přišlo mi to trochu divný, ale rozhodně zajímavý. Bát se není čeho, obvykle to jde nějak automaticky (pokud teda nenarazíš zrovna na mihuli, co se jen přisaje a nepustí).
@Anonymní píše:
Ahojte, o víkendu jsem se s jedním klukem líbala s jazykem, to znamená ze jsme se vykousli nebo líbali? A mužů se zeptat poprvé když jste něco s někým měli jak jste se cítili nebo nějaké zážitky? Nebáli jste se?
Ty jo, asi už jsem fakt stará
Normálně jste se líbali, co to je za hlod vykousli?
Ach ta dětská láska
vykousli nevím co je
když v tom byl jazyk, tak bych to viděla na francouzak
jinak nějaký zážitek bude mít asi každá, já si to svoje první líbání pamatuju celkem dobre, bylo mi 13 a byli sme v noci uprostřed lesa
bát se není čeho, je to přirozené.
Taky jsem nevěděla, co znamená vyzkousnuti. Našla jsem o tom článek.
@ReginaZ píše:
Taky jsem nevěděla, co znamená vyzkousnuti. Našla jsem o tom článek.https://www.kamoska.cz/…i-vykousnuti
*Vykousnutí😀
Kup si v kauflandu hovězí nebo vepřový jazyk a trenuj to vykousnutí na něm.
Tak tohle příšerný slovo jsem neslyšela už víc než 10 let
![]()
Být tebou - bála bych se těhotenství ![]()
@Kriss Tina píše:
Ach ta dětská láskavykousli nevím co je
když v tom byl jazyk, tak bych to viděla na francouzak
jinak nějaký zážitek bude mít asi každá, já si to svoje první líbání pamatuju celkem dobre, bylo mi 13 a byli sme v noci uprostřed lesa
bát se není čeho, je to přirozené.
Obávám se, že se neptala na líbání… to něco měli ![]()
@ReginaZ píše:
Taky jsem nevěděla, co znamená vyzkousnuti. Našla jsem o tom článek.https://www.kamoska.cz/…i-vykousnuti
Tak za mých mladých let se to tak nedělilo. Vše bylo vážné. Žádné jen flirt. Co na tom, že za dva měsíce to bylo jinak, v ten okamžik to bylo opravdové a rozchod bolel. Neměla jsem kolem sebe kamarádky, co by tohle dělaly jen pro flirt.
Ahojte, o víkendu jsem se s jedním klukem líbala s jazykem, to znamená ze jsme se vykousli nebo líbali? A mužů se zeptat poprvé když jste něco s někým měli jak jste se cítili nebo nějaké zážitky? Nebáli jste se?