Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Diskuzi základ pro pobavení nad občasnými omyly.. Právě jsem omylem dala své 21mesicni dceři birell… koupila jsem si plechovku s nápisem Ledový čaj s broskví. Dceři jsem do flašky od Kubíka nalila asi čtvrtinu, zbytek dolila vodou. Pak jsem vybalivala nákup, šla na záchod… a až potom jsem se sama z plechovky napila. A hned poznala, že to fakt nebude ledový čaj. Kouknu na plechovku a tam Birell s příchutí ledový čaj s broskví… nechápu, kdo to vymyslel, fakt to na první pohled vypadá jinak.. no nechutnalo ji to, dala si jen hlt… bude to historka k rodinnému krbu
stalo se vam někdy něco podobného? Daly jste někdy omylem dětem něco nevhodného?
Birell mi přijde vhodnější, než Jupík a ledový čaj s broskví. ![]()
No sranda, ale nezlob se na mě, ten Birell je fakt skoro lepší volba, než ledový čaj. Koukla jsi někdy na složení těhle lahůdek? Je to povětšinou samé Éčko, mraky cukru, barviv a konzervantů. Udělej dceři službu a dávej jí pít to, co je úměrné jejímu věku ![]()
@Midaku píše:
Diskuzi základ pro pobavení nad občasnými omyly.. Právě jsem omylem dala své 21mesicni dceři birell… koupila jsem si plechovku s nápisem Ledový čaj s broskví. Dceři jsem do flašky od Kubíka nalila asi čtvrtinu, zbytek dolila vodou. Pak jsem vybalivala nákup, šla na záchod… a až potom jsem se sama z plechovky napila. A hned poznala, že to fakt nebude ledový čaj. Kouknu na plechovku a tam Birell s příchutí ledový čaj s broskví… nechápu, kdo to vymyslel, fakt to na první pohled vypadá jinak.. no nechutnalo ji to, dala si jen hlt… bude to historka k rodinnému krbustalo se vam někdy něco podobného? Daly jste někdy omylem dětem něco nevhodného?
co nechapes kdo, co vymyslel? birell s prichuti? vzdyt tam je primo napsano birell s prichuti, tak bych to nesvadela na vyrobce..
a taky se priklanim k tomu, ze mozna dobre, ze si ji tam nalila toho birella a ne ledovej caj z plechovky..
on ten birell je v podstate taky takova (pro me) hnusna limonada.
jinak teda pivo ani tyhle ochuceny nepiju jo, ale uz jsem nejaky ochuceny nalityve sklenicce videla (ne teda asi birella) ale teda pri nalevani to musela penit, jako pivo, ne? ![]()
Příspěvek upraven 27.05.21 v 09:13
Mi by se to nestalo neboť bych nedala dítěti ve věku 21m ledový čaj ani kubíku ani jinou srágoru… cukr, éčka, sladidla, aroma… bleeee
když už sladké pití tak džus jablečný naředěný a to někdy po třetím roce a občas. Anebo oslazený čaj medem…
Příspěvek upraven 27.05.21 v 09:17
Klasický ledový čaj je pěkně sladká hnusárna, kterou je třeba šíleně ředit, aby se dala vůbec pít. Ale birell s touhle příchutí, to je jiné kafe
Ten mi moc chutná a když si ho dceři ještě navíc zředila, tak bych se vůbec nebála…
Díky za péči… pijeme téměř vždy jen vodu. Ledový čaj jsem měla naposledy před několika lety, děti ho neměly nikdy. Teď jsem ho prostě uviděla v obchodě a chtěla to po dlouhé době zase ochutnat. Nápisu Birell jsem si nevšimla, je malý a světlý, narozdil od Nápisu ledový čaj… Kubika taky běžně nekupujeme, naposledy asi loni v létě. Diskuze měla být o něčem poněkud jiném… i kdybych to sladký pití do dětí lila po litrech, tak vám do toho nic není.
Nestalo to, co tobě, páč pokud nechlastám, piju jen čistou vodu (a děti taky). ![]()
Ale děti si aktivně ochutnaly víno a pivo.
Dcera víno olízla ze lžičky, kterou mně do něj vrazila a synáček si zase olízl pracičku, kterou vrazil do piva.
![]()
@Midaku píše:
Díky za péči… pijeme téměř vždy jen vodu. Ledový čaj jsem měla naposledy před několika lety, děti ho neměly nikdy. Teď jsem ho prostě uviděla v obchodě a chtěla to po dlouhé době zase ochutnat. Nápisu Birell jsem si nevšimla, je malý a světlý, narozdil od Nápisu ledový čaj… Kubika taky běžně nekupujeme, naposledy asi loni v létě. Diskuze měla být o něčem poněkud jiném… i kdybych to sladký pití do dětí lila po litrech, tak vám do toho nic není.
A o čem tedy měla diskuze být? O pobavení nad omyly? No, já bych se tím moc nechlubila ani tak, ten nápis fakt není nevýrazný ![]()
@Flyingfrog píše:
Ale děti si aktivně ochutnaly víno a pivo.Dcera víno olízla ze lžičky, kterou mně do něj vrazila a synáček si zase olízl pracičku, kterou vrazil do piva.
Já ve svém okolí pozoruju takový nějaký divně módní trend, a sice dávat miminům (!) ochutnat pivo!
To jsem fakt nikdy nepochopila. A ještě se smát, jestli mu chutná nebo ne
Kamarádovu synovi někdy v 8m zachutnalo natolik, že kdykoli si táta někde dá, jde mu upít. A táta si dává dost často
Nepochopím.
@unuděná píše:
A o čem tedy měla diskuze být? O pobavení nad omyly? No, já bych se tím moc nechlubila ani tak, ten nápis fakt není nevýrazný
@unuděná jo, jsem úplně blbá, že jsem si dovolila něčeho nevšimnout. Kdežto vy jste tady všechny úplně dokonalý… a čím jako že se nemám chlubit? Že jsem si nevšimla jednoho nápisu? Nebo že jsem svému dítěti výjimečně dala něco jiného než vodu? Nějak nepobiram tady ten hon na mne…
@a12 byla v regalu akčního zboží, kam jsem šla pro synovo bezlaktozove mléko..
@Midaku píše:
@unuděná jo, jsem úplně blbá, že jsem si dovolila něčeho nevšimnout. Kdežto vy jste tady všechny úplně dokonalý… a čím jako že se nemám chlubit? Že jsem si nevšimla jednoho nápisu? Nebo že jsem svému dítěti výjimečně dala něco jiného než vodu? Nějak nepobiram tady ten hon na mne…
Aha, nakonec ta diskuze možná vtipná bude ![]()