Birell dítěti

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
alena1995
27.5.21 22:36

Byli jsme na jedné oslavě, někdo vylil slivovici a polil tím i rajčata na talíři. Rajče sem dala synovi a pak si sama vzala a cítila tu chuť slivovice, měla jsem paniku, že se mu něco stane, ale dopadlo to dobře. Všichni v pohodě. :lol:

To jen tak k tématu :lol: :P

• Citovat
  • Upravit
340
28.5.21 00:36

Já jsem tak ráda, že se tady najdou i matky jako já 🙏🏽 Už jsem myslela, že jsem si nikdy dítě neměla pořídit a osobně jsem se teda zatím nesetkala s žádnou mámou, která je tak striktní co se stravy týče. My čistou vodu doma nepijeme nikdo, ani náš 11m syn a až bude umět pít z dětské pet lahve, tak mu klidně koupím kubíka i jupíka, když mu to bude chutnat. S mužem máme rádi Colu, kofolu a další takové blafy plné cukru, rádi si objednáme i pizzu nebo zajedeme občas do fast foodu a našeho syna to nejspíš v budoucnu čeká taky :nevim: (tlustá rodinka opravdu nejsme, jsme zdraví a štíhlí)
Synovi ke svačince dáváme každý den ovocné kapsičky, které jsou beztak taky plné cukru, ale nevím… složení moc nečtu, řídím se tím od jakého věku se muže dítěti dávat.

No ve zkratce, dávám synovi prostě jist cokoliv co je určené pro děti jeho věku a nesleduju ze zadu složení.

Jinak k historce…
Netýká se našeho syna, ale moji tehdy asi 3 leté sestřičce. Na Silvestra jsme slavili a byly na stole sklenice s colou co měly deti a sklenice s vínem naředěné colou. No nemusím snad ani říkat, kterou sklenici sestra celou vypila :mrgreen:

Ale zase musím říct, že obdivuji maminky co děti krmí opravdu zdravě a jak zvládají vyřadit co vhodné je a není. Mate u mě fakt upřímný obdiv. Já v obchodě číst složení, tak nikdy nenakoupím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60999
28.5.21 09:45
@mimibi píše:
Já jsem tak ráda, že se tady najdou i matky jako já 🙏🏽 Už jsem myslela, že jsem si nikdy dítě neměla pořídit a osobně jsem se teda zatím nesetkala s žádnou mámou, která je tak striktní co se stravy týče. My čistou vodu doma nepijeme nikdo, ani náš 11m syn a až bude umět pít z dětské pet lahve, tak mu klidně koupím kubíka i jupíka, když mu to bude chutnat. S mužem máme rádi Colu, kofolu a další takové blafy plné cukru, rádi si objednáme i pizzu nebo zajedeme občas do fast foodu a našeho syna to nejspíš v budoucnu čeká taky :nevim: (tlustá rodinka opravdu nejsme, jsme zdraví a štíhlí)
Synovi ke svačince dáváme každý den ovocné kapsičky, které jsou beztak taky plné cukru, ale nevím… složení moc nečtu, řídím se tím od jakého věku se muže dítěti dávat.

No ve zkratce, dávám synovi prostě jist cokoliv co je určené pro děti jeho věku a nesleduju ze zadu složení.

Jinak k historce…
Netýká se našeho syna, ale moji tehdy asi 3 leté sestřičce. Na Silvestra jsme slavili a byly na stole sklenice s colou co měly deti a sklenice s vínem naředěné colou. No nemusím snad ani říkat, kterou sklenici sestra celou vypila :mrgreen:

Ale zase musím říct, že obdivuji maminky co děti krmí opravdu zdravě a jak zvládají vyřadit co vhodné je a není. Mate u mě fakt upřímný obdiv. Já v obchodě číst složení, tak nikdy nenakoupím.

ja jsem třeba celej život pila sladky limonády, jako dítě jsme hodně pila šťávu, jak byla v ty oblemcany skleněný flašce :mrgreen: s vekem jsem přešla na ty levny limonády :oops: teď nechápu, jak jsem to mohla pít, žlutou ještě, ale tu hnusnou, levnou colu :poblion: ja se teda az divim, že jsem byla zdravá a štíhlá (ale sportovala jsem a taky dobrý geny po tátovi, s genama po mámě bych si to asi dovolit nemohla :lol: ) až těhotenství mě donutila tyhle srajdy úplně vyřadit, začala jsem ochucenou dobrou vodou, do porodnice uz jsem měla obyc neperlivou vodu a od ty doby ji piju normálně..
ale sladký limonády taky piju, ale uz jen opravdu colu a ne na žízeň ale na chuť a zdaleka ne denně.
no a moje deti jsem od mala učila na vodu, žádný sladký stavicky ikdyz byly třeba od 4 měsíců.. nechtěla jsem, aby si zvykaly na tu sladkou chuť a pily to na žízeň, ale aby byly zvyklý pít vodu na žízeň, teď je jim 7 a 4 a sladky pití samozřejmě taky dostáváj, ale ne na žízeň.
no a k těm maminkam, co davaj dětem jen zdravý jídla, podle mě je základ aby ta ženská sama jedla zdravě.. treba znám jednu, která tříletý nedá nic nezdravyho, to když jedeš na, návštěvu, tak nevíš co ji přivézt, protože ona ji nic nedá :nevim: ale sami si s chlapem davaj pizzu, mekace sladký atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
28.5.21 15:51

@Midaku kámoška na běžkách se sestrou a nateří, rozdělili se, vzala si tu neteř 9 let - „pití mám“…a pak teprve jí došlo, že má jen čaj s rumem v termosce.

Za mě lepší, než systematické podávání i zcela bezalkoholických napodobenin piva a pivních limonád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí