Birell dítěti

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
35673
27.5.21 10:27
@Midaku píše:
@unuděná jo, jsem úplně blbá, že jsem si dovolila něčeho nevšimnout. Kdežto vy jste tady všechny úplně dokonalý… a čím jako že se nemám chlubit? Že jsem si nevšimla jednoho nápisu? Nebo že jsem svému dítěti výjimečně dala něco jiného než vodu? Nějak nepobiram tady ten hon na mne…

Není důležité odpovědět na přímý dotaz, anebo přispět svou troškou do mlýna, důležité je si kopnout do zakladatelky nebo oponentů! :mrgreen:

Příspěvek upraven 27.05.21 v 11:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8642
27.5.21 10:31

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3906
27.5.21 10:36

Autorko, nic si z těch útoků tady nedělej. Já už si taky všimla, že na internetu jsou z 90% pouze ty dokonalé matky, co mají oči i na zadku, nikdy neudělaly chybu, jejich dětí jí pouze eko bio jídlo, pijí pouze vodu. Nikdo jim nic nesladí. Žádná nezdravá jídla. Cukr je prostě vražda a jejich děti ho mají zakázaný alespoň do 3 let a pak s omezením až do puberty.
My ostatní, normální, co občas uděláme chybu a pak máme svoje obavy, jsme pak pravidelně kamenovány, protože na kom si vybít frustraci nejlépe, než na matce, která není na 100% perfektní :D Už jsem si všimla, že spousta žen porodem ztrácí smysl pro humor a začnou brát všechno extrémně vážné. Jakmile dojde na jejich děti, tak neexistuje si z nich dělat srandu.
Nedávno dělal synek kraviny na hřišti - hopsal, cupital a bůhvíco všechno, asi 5× jsem ho varovala ať si dává pozor, jinak sebou švihne. Smál se. No a pak sebou švihnul tak komicky, že jsem vyprskla smíchy a chviličku se jenom chechtala, než jsem za ním šla mu pomoct. No kdyby se daly pohledem vrhat nože, tak jsem na tom hřišti dopadla hůř jak Julius Ceasar. Všechny ty perfektní matky mě tam nádherně odsoudily, jedna po mě dokonce křičela, že moje dítě PLÁČE! A já se mu směju! To jsem si nikdy neměla pořizovat dítě! Synek pustil asi 4 slzičky, ty otřel, objal mě, pofoukala jsem mu to a šel si zase hrát (nebylo to ani na krev.) Problém vyřešen za dalších 30 vteřin. Ale ženské si o tom podle mě šeptají ještě dneska.
Podruhé jsem se (zase na hřišti) prořekla, že jsem nestíhala vařit a tak jsem synovi dala na oběd jídlo z kupované skleničky. No kdybych řekla, že jsem mu do krku narvala trubku, tak by se na mě dívaly líp. Ještě že se odsud stěhujeme pryč, protože tady jsem za tu největší zrůdu :D Našla jsem si pár kamarádek, které jsou taky tak v pohodě a je to docela osvěžující, když člověk řekne nějakou takovou příhodu jako ty a ostatní se tomu zasmějí a přidají svoje, místo toho aby tě sjely na dvě doby, že „takové jedy já dítěti ZÁSADNĚ NIKDY nedávám!“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
27.5.21 10:36

Jezis to je zas diskuse 🤣
A ja se klidne priznam, ze doma pijeme uplne vsechno. Od čisté vody po Pepsi. Jime taky úplně vsechno. A světě div se, mam tři zdrave deti, ty velke 15 a 18 jsou vysoké a štíhlé, malá sedmiletá vypada, jak kdyz ji nedame najist a ja mam momentálně 9 kilo nadvahu, ovsem v dohledné dobe budu rodit🤣
Strašně bych chtela bejt ta super bio eko matka, ale nikdy sem to nedala🤣
Vsak at si kazdej dela co chce, ne? Jeho zivot, jeho deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
27.5.21 10:40

@LilyJane Co to máš kolem sebe za divný maminy? V mém okolí se shovívavě plácáme po ramenou, pokud se vykašleme na vaření a koupíme dětem pizzu :mrgreen: Jakože dobrý, že se z toho mateřství neposí. ráme :mavam: A dětem se zcela běžně taky směju, když sebou plácnou. Tuhle dcera kravila v gumákách v mokré garáži, samozřejmě hodila záda, ale bylo to fakt jak z komixu, jsem se málem počůrala :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8642
27.5.21 10:42

@lllucie @LilyJane díky moc. Já dokonalá Bio eko matka určitě nejsem a ani být nechci. Touto diskuzí jsem se chtěla pobavit nad různými omyly, vtipnými prihodami apod. No misto toho jsem se dozvěděla, že své děti otravim zredenym čajem podáním jednou za rok… No tak jo…
Díky za tech par příspěvků k tématu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3906
27.5.21 10:47

@unuděná Tady jsou strašně divné maminy. Co jsem se přistěhovala za chlapem, tak jsem tady úplně nezapadala. Možná je to i tím, že ony jsou všechny starší a tak mají pocit, že jsem úplně vypatlaná puboška (je mi 30.) A nebo proto, že je to takové to typické uzavřené hejno, které už mezi sebe nikoho nechce pustit a navzájem se ujišťují o své dokonalosti. Netuším.
Ale fakt jsem si jednu dobu připadala jako spadlá z Marsu, než jsem si našla ty „normální“ holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
27.5.21 10:49

Jen k tomu Birellu - oba dva s manželem závodně běháme. Na závodech bývá právě Birell velmi často sponzorem a rozdávají ho tam zadarmo. Všichni ti sportovci to běžně pijí a dávají svým dětem (včetně nás). Osobně ho považuju za daleko zdravější pití, než obarvené a přeslazené limonády.

• Citovat
  • Upravit
2813
27.5.21 11:16

Mé děti Birell milují (respektive za mlada milovaly, teď už jim nechutná). Pořád je to výrazně lepší než různé limonády a džusíky, v létě jsem jim klidně nalila i do skleničky. Každý lékař ti řekne, že to je ideální pití na doplnění minerálů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
27.5.21 11:18

Podle me teda voda leze mnoha matkam na mozek :roll: holky, dejte si decku vina, svet bude veselejsi a nebudete takove zapškle :lol:

Birell maj deti rady, letni piti k taboraku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
27.5.21 11:57

Jeste tady chybi napsat, jak je jim lito tveho ditete. :) A pak vytahnout starou diskuzi a konfrontovat te, ze jsi psala, jak si ledovy caj davate pokazde, kdyz jdete na prochazku. :lol:
Mela jsi to napsat vydesene. Pomoct, nalila jsem diteti omylem birell, nemohla jsem mu ublizit? Pak by tu byly odpovedi, ktere jsi chtela puvodne. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12552
27.5.21 13:04
@unuděná píše:
Já ve svém okolí pozoruju takový nějaký divně módní trend, a sice dávat miminům (!) ochutnat pivo! 8o To jsem fakt nikdy nepochopila. A ještě se smát, jestli mu chutná nebo ne :zed: Kamarádovu synovi někdy v 8m zachutnalo natolik, že kdykoli si táta někde dá, jde mu upít. A táta si dává dost často :zed: Nepochopím.

Taky jsem nechapala, znala jsem matku co davala snad 4 let batoleti velkou stamprdli piva, kdyz si ho sama davala skoro kazdy den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
27.5.21 13:10
@FlorenceF Jenkins píše:
Podle me teda voda leze mnoha matkam na mozek :roll: holky, dejte si decku vina, svet bude veselejsi a nebudete takove zapškle :lol:Birell maj deti rady, letni piti k taboraku ;)

jasný, letní pití k táboráku pro ani ne dvouletý děcko. bomba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
27.5.21 13:14

Manžel jednou namazal omylem dceři na palačinky kečup, náramně ji chutnalo, jen já jsem pak nechápala, co po mně chce, když ukazuje na kečup a vykřikuje: tuto majádku ču (v překladu tuto marmeládku chci) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
27.5.21 13:23

Když už jsme tady u toho posuzování mamin na tomto fóru, ještě miluju tema peníze, kdy každá druhá rodina, ne-li víc, má nasetreno minimálně deset platu dopředu, diví se, ze někdo nemá statisicovou rezervu. A pokud dojde na nechtěné otěhotnění, nechapou, jak to, ze dotyčná nepoužívala minimálně dvojfazovou antikoncepci. Já zřejmě ziju v jiném světě, protože mě deti pijí slazeny minerálky, mají rady hranolky a rizek, nemuzu se dočkat výplaty a kondom jsem videla jen v obchodě u pokladny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí