Birell dítěti

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2997
27.5.21 14:01
@dicentra píše:
Chodím sem sporadicky, ale na jak dlouho by měl mít člověk úspory? 8o

Tak když je rodinný příjem, dejme tomu 50 tis., při splatce hypo a nákladu na bydlení a jídlo atd asi čtyřčlenné rodině moc penez dat do úspory nezbyde( podotýkám, ze to není muj případ, ale zcela chapu, ze někdo žije z ruky do huby, jak se říká)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
27.5.21 14:02
@dicentra píše:
Chodím sem sporadicky, ale na jak dlouho by měl mít člověk úspory? 8o

Tak, aby tě NIC neprekvapilo ;) nadsazku jsi doufam postrehla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60996
27.5.21 14:03
@FlorenceF Jenkins píše:
Presne, ja tuhle v M&S sahala po limče do auta a malem odfrčela s Ginem&tonicem :lol:

no, chlap ted taky přinesl kečup, rikam mu koukej co si koupil, no kecup ostry a prej si ještě rikal beru jemný.. :lol: tak jestli byl ten ostrý mezi jemným :nevim:
no ja uz si dávám docela pozor co kupuju, protože už se mi párkrát stalo, že jsem až doma zjistila, že třeba sušenka je rozbalena :nevim:
no zrovna asi dva týdny zpátky chlap prinesl tyčinky, takový ty bramborový jak jsou v ty plastový krabicce, jsem na ne dostala chuť, tak to jdu rozbalit a slo to nějak podezrele lehce :roll: taky rozbaleny :roll: na, první pohled to ani nebylo poznat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
27.5.21 14:03
@Aquarius79 píše:
Co že to s tím ohněm dělám? A hlavně ve kterém příspěvku?

Tutok, pokud to nebyla ironie:
@jege píše:
Není důležité odpovědět na přímý dotaz, anebo přispět svou troškou do mlýna, důležité je si kopnout do zakladatelky nebo oponentů! :mrgreen:
Nic neuznávat a pouze útočit, to je takový společenský standard.Pak se nedivme, že osoba s penisem nemůže být muž a osoba s vagínou nemůže být žena.
A k tomu ohni cituji:
dštít - prudce stříkat, sršet, tryskat - jako prudký déšť. Z pohádek (možná) znáte draka dštícího z nozder kouř a oheň, v Bibli se vyskytuje spojení „dštít oheň a síru“. Déšť dšťí v Španělsku zvlášť tam, kde je pláň!¨
No nic, sorry za OT :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
27.5.21 14:06
@Midaku píše:
Diskuzi základ pro pobavení nad občasnými omyly.. Právě jsem omylem dala své 21mesicni dceři birell… koupila jsem si plechovku s nápisem Ledový čaj s broskví. Dceři jsem do flašky od Kubíka nalila asi čtvrtinu, zbytek dolila vodou. Pak jsem vybalivala nákup, šla na záchod… a až potom jsem se sama z plechovky napila. A hned poznala, že to fakt nebude ledový čaj. Kouknu na plechovku a tam Birell s příchutí ledový čaj s broskví… nechápu, kdo to vymyslel, fakt to na první pohled vypadá jinak.. no nechutnalo ji to, dala si jen hlt… bude to historka k rodinnému krbu :mrgreen: stalo se vam někdy něco podobného? Daly jste někdy omylem dětem něco nevhodného?

Naše děti ochutnávaly v tomto věku od dědy klasický pivo a vůbec nic jim není. A to ani mě, měl jsem to stejně, akorát jsem po pár kocovinách v pubertě od 18 abstinent :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1392
27.5.21 14:09

@mojara no v cizině se to normálně jí palačinky s kecupem😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aquarius79
27.5.21 14:11
@unuděná píše:
Tutok, pokud to nebyla ironie:
@jege píše:
Není důležité odpovědět na přímý dotaz, anebo přispět svou troškou do mlýna, důležité je si kopnout do zakladatelky nebo oponentů! :mrgreen:
Nic neuznávat a pouze útočit, to je takový společenský standard.Pak se nedivme, že osoba s penisem nemůže být muž a osoba s vagínou nemůže být žena.
A k tomu ohni cituji:
dštít - prudce stříkat, sršet, tryskat - jako prudký déšť. Z pohádek (možná) znáte draka dštícího z nozder kouř a oheň, v Bibli se vyskytuje spojení „dštít oheň a síru“. Déšť dšťí v Španělsku zvlášť tam, kde je pláň!¨
No nic, sorry za OT :mrgreen: :pankac:

Jo ták, já psal ale o společenském standardu, to, že to někdo stáhne na konkrétní skupinu, za to fakt nemohu.

Ten výraz neznám, tak jsem se optal. To víte, vodnář a oheň. Ale díky za vysvětlení.

• Citovat
  • Upravit
53190
27.5.21 14:14

@Aquarius79 Jasný. Taky jsem vodnář ;) A teď budu určitě zase za rejpalku, ale vodnář není vodní znamení, nýbrž vzdušné :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
27.5.21 14:21

Ježíš tady je zas puritanek a dokonalých matek. Vlastně už tu chybí jen nařčení zakladatelky, že je troll 😂 tak me syn před druhýma narozeninama exnul 2 deci dvanactky. Ještě se tvářil jak největší chlapak :mrgreen: v 8 mesicich málem sezral slimaka - to byl humus největší, představte si, jak ten slimak pustí sliz, když ho zmáčknete :poblion: nešlo mu to vyčistit z té pusy. Taky zakousl hnusneho velkého brouka a mohla bych pokračovat. Přísahám, ze své děti krmím pravidelně, celkem zdravě, ale stačí vteřina a je to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
27.5.21 14:26

@Deninina :mrgreen: fuuuj, slimák! :mrgreen: Zrovna včera se dcera málem pozvracela, když mě viděla na jednoho omylem šlápnout :pankac:
Ale vzpomněla jsem si na mou mámu, která dala ožužlávat opečený špekáček synovi, když mu bylo asi 8m. No myslela jsem, že jí zabiju :P :P Ale přežil :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
27.5.21 14:26
@Midaku píše:
Diskuzi základ pro pobavení nad občasnými omyly.. Právě jsem omylem dala své 21mesicni dceři birell… koupila jsem si plechovku s nápisem Ledový čaj s broskví. Dceři jsem do flašky od Kubíka nalila asi čtvrtinu, zbytek dolila vodou. Pak jsem vybalivala nákup, šla na záchod… a až potom jsem se sama z plechovky napila. A hned poznala, že to fakt nebude ledový čaj. Kouknu na plechovku a tam Birell s příchutí ledový čaj s broskví… nechápu, kdo to vymyslel, fakt to na první pohled vypadá jinak.. no nechutnalo ji to, dala si jen hlt… bude to historka k rodinnému krbu :mrgreen: stalo se vam někdy něco podobného? Daly jste někdy omylem dětem něco nevhodného?

Mojí mamce, doporučovala pediatra dávat segre Pito (dřívější varianta Birelu), kvůli nechutenství, aby tedy měla alespoň nějaké vitaminy. Takže birel je vážně v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31272
27.5.21 14:36
@unuděná píše:
Já ve svém okolí pozoruju takový nějaký divně módní trend, a sice dávat miminům (!) ochutnat pivo! 8o To jsem fakt nikdy nepochopila. A ještě se smát, jestli mu chutná nebo ne :zed: Kamarádovu synovi někdy v 8m zachutnalo natolik, že kdykoli si táta někde dá, jde mu upít. A táta si dává dost často :zed: Nepochopím.

Taky to nechápu. Kamarádčin syn odmalička dostával „olíznout pěnu“. Teď, když někde někdo nechá pivo bez dohledu, je schopnej ho vyžahnout celý (je mu šest), tátovi upíjí běžně. Birella dostává i „oficiálně“.
Já tomuhle nikdy neholdovala, když někdo chtěl synovi dát, tak sem zasáhla, že ani náhodou. Zatím je mu devět a párkrát dostal Nealko Staropramen Cool ochucenej (když nebylo po ruce vhodnější nealko), což ale nemá nic společnýho ani s alkoholem ani s chutí piva.
Jako nejsem žádná biomatka, dítko občas dostane kofolu nebo rychlý špunty na oslavě, ale alkohol? Proč?? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31272
27.5.21 14:47

Jinak abych přispěla k původnímu příspěvku diskuse, syn naštěstí není takový ten, co by strčil do pusy, co najde, stejně tak já si dávám celkem pozor, i kafe se napil omylem sotva jednou, ale
jednou si šel pro kompot nebo něco „dobrýho“ do lednice a vytáhl ořechy naložený v rumu 8) 8)
Od tý doby si dává velkýho bacha, protože ječel ještě hodinu, že ho to pálí :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aquarius79
27.5.21 15:26
@unuděná píše:
@Aquarius79 Jasný. Taky jsem vodnář ;) A teď budu určitě zase za rejpalku, ale vodnář není vodní znamení, nýbrž vzdušné :mrgreen: :mavam:

Já snad někde psal, že Vodnář je vodní znamení?

• Citovat
  • Upravit
56505
27.5.21 15:33
@unuděná píše:
@Aquarius79 Jasný. Taky jsem vodnář ;) A teď budu určitě zase za rejpalku, ale vodnář není vodní znamení, nýbrž vzdušné :mrgreen: :mavam:

Vidím, že jsi také vodnář. :mrgreen:
Vodnářky jsou speciální. 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí